早教吧作业答案频道 -->英语-->
1.Canada4:00a.m.to8:30a.m.Canadaisabigcountrywithsixtimezones(时区).Inthewest,itisfoura.m.andeveryoneisasleep,butintheeastitishalfpasteightandpeopleareawake.ItisacoldFridaymor
题目详情
1.Canada 4:00 a.m.to 8:30 a.m.
Canada is a big country with six time zones(时区).In the west,it is four a.m.and everyone is asleep,but in the east it is half past eight and people are awake.It is a cold Friday morning in November.
2.Scotland 12:00 noon
Scotland is part of the UK.The capital of Scotland is Edinburgh,and the capital of the UK is London.It is twelve noon,or midday,in Edinburgh.Children are having lessons,but they are looking forward to the weekend because there is no school on Saturday and Sunday.
3.Egypt 2:00 p.m.
Friday is already the weekend in Egypt.Friday is a special day for Muslims,so schools,offices and
shops are closed in all Arab countries.So now,at two p.m.,most people in Egypt are having lunch
with their families.
4.Japan 9:00 p.m.
Japan is seven hours ahead of Egypt,so it is already Friday evening there.The weekend is beginning Most people are out with friends or watching television or playing computer games.
63.If it is 8:00 a.m.in western Canada,the time is___in eastern Canada.
A.12:00
B.2:00 p.m.
C.12:30 p.m.
D.4:00 a.m.
64.While eastern Canadian children are waking up at 8:30 a.m.,children in Scotland are___.
A.having lessons
B.sleeping
C.watching TV
D.playing games
65.Who needn't go to work on Fridays?___
A.Canadians.
B.Scots.
C.Japanese.
D.Egyptians.
66.The underlined phrase"ahead of"means"___"in English?
A.earlier than
B.later than
C.after
D.until
67.Which country will welcome Saturday first,Canada,Japan,UK or Egypt?___
A.UK.
B.Japan.
C.Egypt.
D.Canada.
Canada is a big country with six time zones(时区).In the west,it is four a.m.and everyone is asleep,but in the east it is half past eight and people are awake.It is a cold Friday morning in November.
2.Scotland 12:00 noon
Scotland is part of the UK.The capital of Scotland is Edinburgh,and the capital of the UK is London.It is twelve noon,or midday,in Edinburgh.Children are having lessons,but they are looking forward to the weekend because there is no school on Saturday and Sunday.
3.Egypt 2:00 p.m.
Friday is already the weekend in Egypt.Friday is a special day for Muslims,so schools,offices and
shops are closed in all Arab countries.So now,at two p.m.,most people in Egypt are having lunch
with their families.
4.Japan 9:00 p.m.
Japan is seven hours ahead of Egypt,so it is already Friday evening there.The weekend is beginning Most people are out with friends or watching television or playing computer games.
63.If it is 8:00 a.m.in western Canada,the time is___in eastern Canada.
A.12:00
B.2:00 p.m.
C.12:30 p.m.
D.4:00 a.m.
64.While eastern Canadian children are waking up at 8:30 a.m.,children in Scotland are___.
A.having lessons
B.sleeping
C.watching TV
D.playing games
65.Who needn't go to work on Fridays?___
A.Canadians.
B.Scots.
C.Japanese.
D.Egyptians.
66.The underlined phrase"ahead of"means"___"in English?
A.earlier than
B.later than
C.after
D.until
67.Which country will welcome Saturday first,Canada,Japan,UK or Egypt?___
A.UK.
B.Japan.
C.Egypt.
D.Canada.
▼优质解答
答案和解析
63-67:C ADAB
63题答案:C 细节理解题.根据原文In the west,it is four a.m.and everyone is asleep,but in the east it is half past eight and people are awake.可知在加拿大西部还是早上四点的时候,加拿大东部已经是早上八点半了,所以东部的时间比西部早4个半小时.故选C.
64题答案:A 推理判断题,根据It is twelve noon,or midday,in Edinburgh.Children are having lessons可知孩子们正在上课.故选择A
65题答案:D细节理解题.根据Friday is already the weekend in Egypt可知周五埃及人不用上班,故选D.
66题答案:A 考查细节理解题,根据文中的第3点Egypt 2:00 p.m埃及是下午2点,本句后面so it is already Friday evening there日本已经是晚上,可知是早几个小时,故答案是A.
67题答案:B 考查细节理解题,根据文中的加拿大是周五早上四点或8:30,苏格兰是周五中午12点,埃及是周五下午两点,日本是周五晚上9点,日本是第一个到周六的国家,故答案是B.
63题答案:C 细节理解题.根据原文In the west,it is four a.m.and everyone is asleep,but in the east it is half past eight and people are awake.可知在加拿大西部还是早上四点的时候,加拿大东部已经是早上八点半了,所以东部的时间比西部早4个半小时.故选C.
64题答案:A 推理判断题,根据It is twelve noon,or midday,in Edinburgh.Children are having lessons可知孩子们正在上课.故选择A
65题答案:D细节理解题.根据Friday is already the weekend in Egypt可知周五埃及人不用上班,故选D.
66题答案:A 考查细节理解题,根据文中的第3点Egypt 2:00 p.m埃及是下午2点,本句后面so it is already Friday evening there日本已经是晚上,可知是早几个小时,故答案是A.
67题答案:B 考查细节理解题,根据文中的加拿大是周五早上四点或8:30,苏格兰是周五中午12点,埃及是周五下午两点,日本是周五晚上9点,日本是第一个到周六的国家,故答案是B.
看了1.Canada4:00a.m...的网友还看了以下:
functionf=myfun(X)f=0.34*X(1)+0.004*X(2)+0.14*X(3 2020-05-21 …
用代数式解答根据例式例:已知:x*2+x-1=0求x*3+2x*2+3x*3+2x*2+3=x*3 2020-05-23 …
先阅读理解下面的例题,例题:解一元二次不等式x^2-9>0因为x^2-9=(x+3)(x-3),所 2020-06-27 …
(1)P={x|x方-2x-3=0},S={x|ax+2=0},S是P的子集,求a的值.(2)A= 2020-07-29 …
设x≥0,y≥0,x^2+(y^2/2)=11,设x≥0,y≥0,x^2+(y^2/2)=1,则x( 2020-10-31 …
设x≥0,y≥0,x^2+(y^2/2)=11,设x≥0,y≥0,x^2+(y^2/2)=1,则x( 2020-10-31 …
请阅读下面的解题过程:已知x^2+x-1=0,求x^3+2x^2+3的值.x^3+2x^2+3=x^ 2020-10-31 …
(2013•遵义模拟)观察下面方程的解法:x4-13x2+36=0.解:原方程可化为(x2-4)(x 2020-11-13 …
一道二级C题目设有以下程序段:intx=0,s=0;while(!=0)s+=++x;printf( 2020-12-07 …
请先下题解题过程,再仿做下面的题请先阅读下面的解题过程,在仿做下面题.已知x^2++x-1=0,求x 2020-12-13 …