早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

阅读理解DearAnitaInyourlastletteryouaskedmeaboutmyplansforthefuture.FirstIwillfinishhighschool.ThenIwillgotocollegeandstudytobeadoctor.Iwon’tgetmarried

题目详情

阅读理解

Dear Anita

In your last letter you asked me about my plans for the future. First I will finish high school. Then I will go to college and study to be a doctor. I won’t get married right away because it takes a long time to become a doctor. I want to help sick people. I’m going to learn a lot about illness. Maybe I will find a treatment for cancer. I’ll be famous and I will become very rich.

After I become a successful doctor I’ll get married. I want to marry an interesting person. For example my wife might be an artist. We will have a wonderful life together. I think we will have one or two children. Doctors get paid quite a lot so I think we will have a nice house. We will travel a lot. I want to visit Australia Europe and Africa.

Are these plans or dreams? Do they sound crazy to you? Write soon and tell me about your plans.

Your friend

Josh 

根据短文判断正误。

(  ) 1.Josh wants to become a doctor.

(  ) 2.Josh wants to get married very soon.

(  ) 3.Josh’s wife might do interesting work. 

(  ) 4.Josh wants to have a lot of children.

(  ) 5.Josh will travel to India.

▼优质解答
答案和解析

1. T   通读全文可知此句正确。

  2.F    由短文第一段第四句 I won’t get married right away because it takes a long time to

become a doctor. 可知, Josh 不想很快结婚。故此句表述错误。

  3.F    由短文第二段第二、三句知此句不正确。

  4.F    由第二段第五句话 I think we will have one or two children. 可知此句表述错误。

5.F    由第二段倒数第一、二句
We will travel a lot. I want to visit Australia Europe and

Africa . 可知此句错误。