早教吧作业答案频道 -->英语-->
谁帮我搞定这个阅读我追加30分阅读1CinemaTicketsTwolittleboysgotoacinema,buytheticketsandgoin.Butaftertwominutestheycomeout,buytwomoreticketsandgoinagain.Afterafewminutestheycomeoutagainandbuyteomoret
题目详情
谁帮我搞定这个阅读我追加30分
阅读1
Cinema Tickets
Two little boys go to a cinema,buy the tickets and go in.But after two minutes they come out,buy two more tickets and go in again.After a few minutes they come out again and buy teo more tickets.The girl in the ticket office says to them at last,“Why are you buying all these tickests?Are you meeting friends here all the time?”
“No,we’re not doing that,” answer the two boys.“But a big woman always stops us at the door and tears our tickets up.” The girl smiles and sells them two more tickets.
一、根据短文判断True or False.
( )1.The two little boys bought a lot of tickets.
( )2.The two little boys have a lot of friends.
( )3.The big woman is the mother of the two little boys.
( )4.The big woman didn’t want them to watch movie.
二、根据短文内容选择正确答案.
( )1.The two little boys go to _______.
A.watch TV B.read books C.watch movie D.meet friends
( )2.The two little boys buy the tickets again and again because _______.
A.they have a lot of money.
B.they meet a lot of friends.
C.they want to watch a lot of movies.
D.a woman tears their tickets up
( )3.The big woman at the door is _______.
A.a ticket-seller B.a ticket-collector
C.the boys’ mother D.the boys’ sister
三、根据短文内容回答问题.
1. How many tickets did the two boys buy altogether?
They bought _________ __________ altogether.
2.What did the two boys want to do?
They want to _________ ___________.
3.What does the woman do in fact?
She is __________ __________.
阅读1
Cinema Tickets
Two little boys go to a cinema,buy the tickets and go in.But after two minutes they come out,buy two more tickets and go in again.After a few minutes they come out again and buy teo more tickets.The girl in the ticket office says to them at last,“Why are you buying all these tickests?Are you meeting friends here all the time?”
“No,we’re not doing that,” answer the two boys.“But a big woman always stops us at the door and tears our tickets up.” The girl smiles and sells them two more tickets.
一、根据短文判断True or False.
( )1.The two little boys bought a lot of tickets.
( )2.The two little boys have a lot of friends.
( )3.The big woman is the mother of the two little boys.
( )4.The big woman didn’t want them to watch movie.
二、根据短文内容选择正确答案.
( )1.The two little boys go to _______.
A.watch TV B.read books C.watch movie D.meet friends
( )2.The two little boys buy the tickets again and again because _______.
A.they have a lot of money.
B.they meet a lot of friends.
C.they want to watch a lot of movies.
D.a woman tears their tickets up
( )3.The big woman at the door is _______.
A.a ticket-seller B.a ticket-collector
C.the boys’ mother D.the boys’ sister
三、根据短文内容回答问题.
1. How many tickets did the two boys buy altogether?
They bought _________ __________ altogether.
2.What did the two boys want to do?
They want to _________ ___________.
3.What does the woman do in fact?
She is __________ __________.
▼优质解答
答案和解析
短文不难,不过还是希望这类问题自己完成...
一,
1 True
2 False
3 False
4 False
二,
1 C
2 D
3 B
三,
1,six tickets
2,watch movie
3,checking tickets
一,
1 True
2 False
3 False
4 False
二,
1 C
2 D
3 B
三,
1,six tickets
2,watch movie
3,checking tickets
看了 谁帮我搞定这个阅读我追加30...的网友还看了以下:
直线AB过点A(m,0)、B(0,n)(m>0,n>0),反比例函数y=m/x的图像与AB交于C、 2020-04-08 …
(2011•上海模拟)已知函数f(x)=x|x-2m|,常数m∈R.(1)设m=0.求证:函数f( 2020-05-13 …
已知函数fx=e^x-m-x,其中m为常数1)若对任意x∈R有fx≥0成立,求m的取值范围2已知函 2020-05-13 …
急1.求使函数f(x)=100|(x-1)(x-2)|-kx有四个不同零点的最大正整数k2.设函数 2020-05-14 …
这题哪里出错了?本题:输出11-999之间的数m,要求m,m*m,m*m*m都为回文数.如11,1 2020-05-17 …
已知椭圆的两个焦点F1(-根号3,0)F2(根号3,0),过F1且与坐标轴不平行的直线L1于椭圆交 2020-06-02 …
设A为m×n型矩阵,B为n×m型矩阵,E为m阶单位矩阵,若AB=E,则()A.r(A)=m,r(B 2020-06-30 …
已知sinx+cosx=m在[0,π]内有且只有两个不同的解α、β,求实数m的取值范围,并求α+β 2020-07-26 …
已知函数f(x)=emx(x≥0)1mln(-x)(x<0)(其中m>0,e为自然对数的底数)的图 2020-08-02 …
已知函数f(x)=e的x次方,g(x)=x-m,m∈R.(1)若曲线y=f(x)与直线y=g(x)相 2020-11-01 …