早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

Amanwassellingmedicineatafair(集市).Atfirsthesoldbottlesofacure(药剂)forcoldsforjustadollarabottle.Manypeoplewantedtobuyitandtheman'syoungassistantmovedquicklythroughthecrowdcollectingmoneyandh

题目详情
A man was selling medicine at a fair(集市).At first he sold bottles of a cure(药剂)for colds for just a dollar a bottle.
Many people wanted to buy it and the man's young assistant moved quickly through the crowd collecting money and handing out bottles of the cure.
Then,when he had a big crowd,the man held up a very small bottle.
"And now,ladies and gentlemen,he shouted,"Here is the medicine you have been waiting for.The cure for old age.Drink just one bottle of this and you will live forever.
"And,ladies and gentlemen,the man continued,"I'm not going to charge you a hundred dollars a bottle for this wonderful medicine.I'm not going to charge you fifty dollars a bottle.I'm not going to charge you twenty-five dollars a bottle.Now,ladies and gentlemen,I'm going to charge you just ten dollars a bottle. Think,my friends,for ten dollars you can live forever.
    Most of the people in the crowd did not believe this.
One person shouted,"If it can make you live forever,why don't you drink it?
Then another person cried,"Yes,you look as if you're at least sixty years old.
"Thank you,sir,thank you."the man answered,"I'm so glad you said that. My real age is three hundred and twenty-nine.
The crowd laughed at this but there were still some people who wanted to believe the man.One of them spoke to the man's assistant as she passed by,"Is that true?he asked."Is he three hundred and twenty-nine?
"Don't ask me,the assistant said,"I've only worked for him for a hundred and fifty years.
25.What did the man sell at first at the fair?___
A.bottles   
B.a cure for colds  
C.a medicine that made people live forever 
D.a cure for old age
26.How much did the man charge for the cure for old age?___
A.twenty-five dollars a bottle      
B.one dollar a bottle
C.fifty dollars a bottle             
D.ten dollars a bottle
27.What does the word"assistant"mean in this passage?___
A.朋友  B.仆人  C.助手  D. 同伴
28.What does this passage really mean?___
A.The man is not honest,and nor is his assistant.
B.The cure for old age is very useful and not so expensive.  
C.The two men are very honest,and they would like to help people live forever.
D.The cheaper the medicine is,the more people will buy.
▼优质解答
答案和解析
BDCA25.B细节理解题.根据第一段At first he sold bottles of a cure(药剂)for colds(感冒)for just a dollar a bottle.可知起先他卖一美元一瓶的治感冒的药.故选B.26.D细节理解题.根据第五段I'm goi...