早教吧作业答案频道 -->英语-->
ThreestudentsaretalkingabouttheNewYeartraditionoftheircountry.LindafromSpain:Onthelastdayoftheyear,the31stoftheDecember,peoplewaittill12p.m.Everyonemusthave12grapestoeatatmidnight.Ateachsoundofthecl
题目详情
Three students are talking about the New Year tradition of their country.
Linda from Spain:On the last day of the year,the 31st of the December,people wait till 12p.m.Everyone must have 12grapes to eat at midnight.At each sound of the clock,we must eat a grape.But we can't ever finish eating the grapes on time!Usually when people still have some grapes in their mouths,they look at each other and start to laugh.This tradition started in Spain long ago.One year,when there were a lot of grapes,the king of Spain decided to give grapes to everybody to eat on New Year's Eve.
Cindy from Britain:On New Year's Day in Britain,people have parties.At 12o'clock,the music stops,and we listen to the radio.On the radio we hear Big Ben,the famous clock in London.Then everybody sings a song about friendship and kisses their friends.We say"Happy New Year"to each other.It's lucky if a tall man with dark hair is the first person to come to the house in the New Year.So I go and visit as many friends as I can.They all give me a drink.
Angela from Brazil:In all cities in Brazil,we have a big party on New Year's Eve,especially in Rio de Janeiro.People in this city go to the beaches to watch fireworks (烟花).We put flowers in the sea and think about things we want for ourselves or others.We usually wear white clothes for good luck during the New Year.
51.Who don't have parties to celebrate the New Year?___
A.People in Spain.
B.People in Britain.
C.People in Brazil.
52.Which of the following is not mentioned in the passage?___
A.Having parties.
B.Sending flowers to friends.
C.Watching fireworks.
53.From what Cindy says,we know that on New Year's Day___.
A.people hear Big Ben on the radio.
B.people sing a song about good luck.
C.Cindy don't drink much.
54.On New Year's Day,people in Brazil usually wear white clothes because___.
A.that reminds them of their happy life.
B.they think that they look beautiful in white.
C.they hope that can bring them good luck.
55.The passage mainly tells us___.
A.when and where people have New Year parties.
B.what people in different countries do to celebrate the New Year.
C.why people around the world like the New Year.
Linda from Spain:On the last day of the year,the 31st of the December,people wait till 12p.m.Everyone must have 12grapes to eat at midnight.At each sound of the clock,we must eat a grape.But we can't ever finish eating the grapes on time!Usually when people still have some grapes in their mouths,they look at each other and start to laugh.This tradition started in Spain long ago.One year,when there were a lot of grapes,the king of Spain decided to give grapes to everybody to eat on New Year's Eve.
Cindy from Britain:On New Year's Day in Britain,people have parties.At 12o'clock,the music stops,and we listen to the radio.On the radio we hear Big Ben,the famous clock in London.Then everybody sings a song about friendship and kisses their friends.We say"Happy New Year"to each other.It's lucky if a tall man with dark hair is the first person to come to the house in the New Year.So I go and visit as many friends as I can.They all give me a drink.
Angela from Brazil:In all cities in Brazil,we have a big party on New Year's Eve,especially in Rio de Janeiro.People in this city go to the beaches to watch fireworks (烟花).We put flowers in the sea and think about things we want for ourselves or others.We usually wear white clothes for good luck during the New Year.
51.Who don't have parties to celebrate the New Year?___
A.People in Spain.
B.People in Britain.
C.People in Brazil.
52.Which of the following is not mentioned in the passage?___
A.Having parties.
B.Sending flowers to friends.
C.Watching fireworks.
53.From what Cindy says,we know that on New Year's Day___.
A.people hear Big Ben on the radio.
B.people sing a song about good luck.
C.Cindy don't drink much.
54.On New Year's Day,people in Brazil usually wear white clothes because___.
A.that reminds them of their happy life.
B.they think that they look beautiful in white.
C.they hope that can bring them good luck.
55.The passage mainly tells us___.
A.when and where people have New Year parties.
B.what people in different countries do to celebrate the New Year.
C.why people around the world like the New Year.
▼优质解答
答案和解析
51.A.细节理解题.根据文章第三段:On New Year's Day in Britain,people have parties.和文章第四段:In all cities in Brazil,we have a big party on New Year's Eve,可知英国和巴西都会开聚会来庆祝新年,而西班牙不会,故选A.
52.B.细节理解题.根据文章第三段:On New Year's Day in Britain,people have parties.和文章第四段:In all cities in Brazil,we have a big party on New Year's Eve,可知英国和巴西都会开聚会来庆祝新年,所以A选项有被提到;根据第四段:People in this city go to the beaches to watch fireworks (烟花).可知人们在这个城市去海滩看烟火,所以C选项有被提到;B选项:Sending flowers to friends.给别人送花并没有被提及,故选B.
53.A.细节理解题.根据文章第三段:At 12o'clock,the music stops,and we listen to the radio.On the radio we hear Big Ben,the famous clock in London.可知在12点钟,音乐停止,我们听收音机.在收音机上听到大本钟,伦敦著名的时钟的声音. 故选A.
54.C.细节理解题.根据文章第四段:We usually wear white clothes for good luck during the New Year.可知我们通常在新年的时候穿白衣服是因为它能够带来好运.故选C.
55.B.文章主旨题.根据文章第一段以及全文:Three students are talking about the New Year tradition of their country.可知这篇文章主要讲了三个学生在谈论他们自己国家的新年传统.故选B.
52.B.细节理解题.根据文章第三段:On New Year's Day in Britain,people have parties.和文章第四段:In all cities in Brazil,we have a big party on New Year's Eve,可知英国和巴西都会开聚会来庆祝新年,所以A选项有被提到;根据第四段:People in this city go to the beaches to watch fireworks (烟花).可知人们在这个城市去海滩看烟火,所以C选项有被提到;B选项:Sending flowers to friends.给别人送花并没有被提及,故选B.
53.A.细节理解题.根据文章第三段:At 12o'clock,the music stops,and we listen to the radio.On the radio we hear Big Ben,the famous clock in London.可知在12点钟,音乐停止,我们听收音机.在收音机上听到大本钟,伦敦著名的时钟的声音. 故选A.
54.C.细节理解题.根据文章第四段:We usually wear white clothes for good luck during the New Year.可知我们通常在新年的时候穿白衣服是因为它能够带来好运.故选C.
55.B.文章主旨题.根据文章第一段以及全文:Three students are talking about the New Year tradition of their country.可知这篇文章主要讲了三个学生在谈论他们自己国家的新年传统.故选B.
看了 Threestudentsa...的网友还看了以下:
高数证明题,求高手帮忙.f(x,y)满足:对任意实数a,存在常数m,有f(ax,ay)=f(x,y 2020-06-06 …
高等数学题:设映射f:X→Y,A是X的子集,记f(A)的原像为f(^-1)(f(A)).证明:(1 2020-07-13 …
(2009•大连)如图,抛物线F:y=ax2+bx+c的顶点为P,抛物线F与y轴交于点A,与直线O 2020-07-14 …
如图,抛物线F:y=ax^2+bx+c的顶点为P,抛物线与y轴交于点A,与直线OP交于点B,过点P 2020-07-29 …
设有双射函数f:X->Y,A和B是Y的任意子集,证明:f^-1(A∩B)=f^-1(A)∩f^-1 2020-07-29 …
(高数题)设映射f:X→Y,A包含于X,B包含于Y,证明:(1)f(A∪B)=f(A)∪f(B); 2020-07-30 …
1.若函数形式为f(x,y)=a(x)b(y)+c(x)d(y),a(x),c(x)为关于x的多项式 2020-10-31 …
设随机变量(X,Y)的概率密度函数为f(x,y)=A*e^(-x-y),当x>0y>0时;f(x,y 2020-11-01 …
设映射f:X→Y,A包含于X,B包含于X.证明:f(A∩B)包含于f(A)∩f(B).我的证明是这样 2020-11-01 …
多元函数积分的小题设f(x,y)连续,且f(x,y)=xy+∫∫(D)f(u,v)dudv,其中D是 2020-11-03 …