早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

Lastweekwewentlothecountrysidetohaveapicnic.Weboughtsomesandwiches,fruitsandwaterforlunch.Westartedoutquiteearlybeforetherewastoomuchtraffic.Aftertwohours'driving,wecametoaniceplace.Itwasatthefootof

题目详情
Last week we went lo the countryside to have a picnic.We bought some sandwiches,fruits and water for lunch.We started out quite early before there was too much traffic.After two hours'driving,we came to a nice place.It was at the foot of a hill and near a river,with some large trees beside it.As it was a very hot day,we parked the car under a large tree and went for a swim in the river.The water was refreshing.After having a swim we had lunch in the cool shade under the trees.
    Then we went for a walk.We saw some beautiful birds and butterflies.After walking for about an hour we returned to the car.However,we couldn't get the car started.Finally we had to push the car off the road and wait for help.Of course,the car's breaking down spoilt(破坏)our picnic in the end!

66.When did they go to the countryside?___
67.How long did it take them to get to the fool of the hill?___
68.How was the weather that day?___
69.What did they see when they went for a walk?___
70.Why did they have to push the car off the road?___.
▼优质解答
答案和解析
66答案:Last week;细节理解题;根据短文内容Last week we went lo the countryside to have a picnic,可知上星期我们去农村野餐;故填Last week.
67答案:Two hours;细节理解题;根据短文内容After two hours'driving,we came to a nice place.It was at the foot of a hill可知我们花了两个小时的时间到了山脚下;故填Two hours;
68答案:It was a very hot day;细节理解题;根据短文内容As it was a very hot day可知那天天气很热;故填It was a very hot day;
69答案:They saw some beautiful birds and butterflies.细节理解题;根据短文内容Then we went for a walk.We saw some beautiful birds and butterflies.可知我们步行后,他们看到了一些美丽的鸟和蝴蝶;故填They saw some beautiful birds and butterflies.
70答案:Because they couldn't get the car started;细节理解题;根据短文内容we couldn't get the car started.Finally we had to push the car off the road and wait for help可知因为车子发动不起来了.他们只好把车推到大路旁等待救助.故填Because they couldn't get the car started.