早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

MOOC(massiveopenonlinecourses)isaquitenewwayforpeopletolearnthesubjectthattheyareinterestin.Butyoumayfindyourselfunabletouseitifthebrowserofyourcomputerisnottherightone,suchasInternetExplorer8orWind

题目详情
MOOC (massive open online courses)is a quite new way for people to learn the subject that they are interest in.But you may find yourself unable to use it if the browser of your computer is not the right one,such as Internet Explorer 8 or Windows XP,because support for Internet Explorer 8 and Windows XP has ended.Then you may ask why.Well,IE 8 is 12 years old-that's pretty old for an operating system.
In the past 12 years you've probably gotten a new phone,maybe a new TV,and possibly even a new car.Maybe it's time for a new PC too,so you can make sure you have more memory and storage,faster processing speeds,and a higher-quality display (some even come with touch).And they're less expensive than you might think.
We support our older operating systems much longer than most other businesses in this industry,but we can't keep supporting old operating systems and still move forward creating new and better products.We've been supporting Windows XP for the past 12 years-that's longer than we've supported any other operating system in our history and already two years longer than the standard ten years of support we normally provide.It's time for us to look ahead so we can create better products and services for you and all our customers.
We encourage you to learn more here about what end of support means,but in the end you have two options:
Option 1:Keep using Windows XP-unprotected
Option 2:Start using Windows 8.1
If you don't like the idea of your data and personal information being hacked,consider moving to Windows 8.1.
 
(Answer each question in no more than ten words)
56.You may have no access to MOOC if your browser___
57.List any two of the benefits that the new personal computer can bring to you___
58.What's the task that the writer thinks their company should do for the readers of this passage?
___
59.Why does the writer suggest that you download and install Windows 8.1?___.
▼优质解答
答案和解析
56题答案:is not the right one.
解析:根据文章第一段的But you may find yourself unable to use it if the browser of your computer is not the right one.(但是如果你电脑的浏览器不对,你就可能你发现你无法使用它)及题目要求可知本题答案为:is not the right one.
57题答案:more memory and storage;faster processing speeds;a higher-quality display;less expensive
解析:根据文章第二段的Maybe it's time for a new PC too,so you can make sure you have more memory and storage,faster processing speeds,and a higher-quality display (some even come with touch).And they're less expensive than you might think.(或许你该拥有一台新的PC了,这样的话你就能确保你拥有更多的额储存,更快的处理速度,更高质量的显示(有的甚至有触摸屏).而且它们比你想象的要便宜些)及题目要求可知本题答案为一下四个中的任何两个:more memory and storage;faster processing speeds;a higher-quality display;less expensive.
58题答案:creating better products and services
解析:根据文章第三段的It's time for us to look ahead so we can create better products and services for you and all our customers.(是时候该我们向前看,这样我们才能为你及我们所有的顾客创造出更好的产品和服务)及题目要求可知本题答案为:creating better products and services.(注意形式的改变)
59题答案:So that our data and personal information won't be hacked
解析:根据文章最后一句的If you don't like the idea of your data and personal information being hacked,consider moving to Windows 8.1.(如果你没有你的数据和个人信息被黑客攻击的想法,请考虑换到Windows 8.1吧)及题目要求可知本题答案为:So that our data and personal information won't be hacked.