早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

阅读理解BaseballisoneofthefavouritesportsintheUSA.Childrenplaybaseballinsportsfieldsorparks.Atsummerpicnic,thereisoftenaninformalbaseballgame.Boysandgirls,youngandoldtaketurnstobat.Eachteamhas9players.Thebaseb

题目详情
阅读理解
Baseball is one of the favourite sports in the USA.Children play baseball in sports fields or parks.At summer picnic,there is often an informal baseball game.Boys and girls,young and old take turns to bat.Each team has 9 players.
The baseball season goes from April to September.During this time,baseball matches are shown on TV and members of the important baseball teams become America's heroes.At the end of the season the two top teams play against each other.Many baseball fans go along to watch the game.Millions of others listen to the radio and watch television.People seem to talk only about the game.Even long after it is over,they still talk about the result and the players.
American football is perhaps the most popular sport in the USA.The football season begins when the baseball season ends.More people are more interested in football than baseball.When the baseball season ends.More people are more interested in football than of the television set to learn the result and the players.
American football is perhaps the most popular sport in the USA.The football season begins when the baseball season ends.More people are more interested in football than baseball.When there is an importans game,thousands of people sit beside the radio or in front of the television set to learn the result.
1.According to the passage,which is wrong?
A.Boys and girls like baseball.
B.A baseball match has nine players in all.
C.Children sometimes play baseball in parks.
D.Baseball is played in the open air.
2.American people play baseball in April,( )and September.
A.May,June,July,August
B.January,June,October,November
C.March,May,July,December.
D.February,May,July,December
3.What happens at the end of the baseball season?
A.People talk about football result and players.
B.Two top teams play a winderful baseball game.
C.A lot of people talk about the last games.
D.Many baseball fans become members of top teams.
D.
▼优质解答
答案和解析
1.B.原文中说的是每一方有9人,故总共18人,B错,Each team has 9 players
2.A.原文中说的是四月到九月,A对,The baseball season goes from April to September
3.C,原文中People seem to talk only about the game.Even long after it is over,they still talk about the result and the players.A说football result明显错了,B,D没提到