早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

短文填空afashingnetstoppedawhaleinthesea.thefishingnetwaslargeandheavy.thewhaletriedtoget---1---ofitbutitcouldn't.thenetwasarounditsbobyandmouth.afisherman---2---thewhalejusteastofthefarfllonislands.hecalled

题目详情
短文填空
a fashing net stopped a whale in the sea.the fishing net was large and heavy.the whale tried to get---1---of it but it couldn't.the net was around its boby and mouth.
a fisherman---2---the whale just east of the farfllon islands.he called for---3----quickly.a few hours later,rescuers arrived.theyfound the whale was in great---4---.the oniy way to save it was to go in tothe water and---5---the net.that was very dangerous,because the whale could kill the rescuers.----6----they still decided to try.
the rescuers worked---7---hours.they cut the net and got yhe whale out of the fishing net in the ---8---.the little whale swam around happily.it then came back to every rescuer one at a time,and played---9---them it thanked them.some said they had---10---seen beautful things like this in their lives.
the person who cut the net out of the whale's mouth said it was looking at him all time,and he would never forget it.
▼优质解答
答案和解析
1 out 2 found 3 help 4 danger 5 cut 6 but 7 for 8 end 9 aound /with10 never
保证正确,欢迎追问