早教吧作业答案频道 -->英语-->
Eversincewewereyoung,we'vebeenaskedtocompete,tomakesurethatwe'rethebestateverything,toensurethatweorealwaysatthetop.Formostofus,itstartswhenwe'reyoung.Wewerenottaughthowtocomeinsecond,ortobehappy
题目详情
Ever since we were young,we've been asked to compete,to make sure that we're the best at everything,to ensure that we ore always at the top.For most of us,it starts when we're young.We were nottaught how tocome in second,or to be happy that someone else is better than you.
Normally when we end up not winning something or coming in second,we often find fault with the person who is"better"than us.Even if they do truly deserve to win,we would make it a point to find as many faults and reasons as to why that person should hove lost to us instead.I'm sure you'd agree that sometimes we just have to accept that there's someone better than us at some things.
But even now,some of you would probably be stuck at the phrase"to be happy that someone else is better than you".It might not make sense to you at all.How could you be happy when you didn't win?Sure,they might be better than you,but why would you be happy about it?
This is the problem with competition.It shows how self-centered we are.It shows us that in the end we only want ourselves to win and no one else.Many people would deny it,but let's be real,how many of us can truly put our hands to our hearts and say that we are truly happy that the person who was"better than us"ended up winning instead of ourselves?
32.According to the text,people are taught to learn to compete___.
A.at a young
B.when they find their own faults
C.after getting success
D.when they come in second
33.Why do we often pick out the other people's faults when they win?___
A.To regret for what we have lost.
B.To deny they arc better than us.
C.To show they truly deserve to win.
D.To prove they are really the best.
34.What's the usual attitude towards the fact that someone else is better than us?___
A.Happy
B.Satisfied.
C.Unacceptable.
D.Indifferent.
35.According to the text,in competition people always___.
A.keep self-centered
B.hope to be selfless
C.accept their own faults
D.face the unfair results.
Normally when we end up not winning something or coming in second,we often find fault with the person who is"better"than us.Even if they do truly deserve to win,we would make it a point to find as many faults and reasons as to why that person should hove lost to us instead.I'm sure you'd agree that sometimes we just have to accept that there's someone better than us at some things.
But even now,some of you would probably be stuck at the phrase"to be happy that someone else is better than you".It might not make sense to you at all.How could you be happy when you didn't win?Sure,they might be better than you,but why would you be happy about it?
This is the problem with competition.It shows how self-centered we are.It shows us that in the end we only want ourselves to win and no one else.Many people would deny it,but let's be real,how many of us can truly put our hands to our hearts and say that we are truly happy that the person who was"better than us"ended up winning instead of ourselves?
32.According to the text,people are taught to learn to compete___.
A.at a young
B.when they find their own faults
C.after getting success
D.when they come in second
33.Why do we often pick out the other people's faults when they win?___
A.To regret for what we have lost.
B.To deny they arc better than us.
C.To show they truly deserve to win.
D.To prove they are really the best.
34.What's the usual attitude towards the fact that someone else is better than us?___
A.Happy
B.Satisfied.
C.Unacceptable.
D.Indifferent.
35.According to the text,in competition people always___.
A.keep self-centered
B.hope to be selfless
C.accept their own faults
D.face the unfair results.
▼优质解答
答案和解析
32-35.ABCA
32题答案:A 考查细节推理,根据文章第一段的"Ever since we were young,we've been asked to compete"(自从我们小的时候,我们就一直被要求要竞争)可知本题答案为A选项.
33题答案:B 考查细节推理,根据文章第二段的"Even if they do truly deserve to win,we would make it a point to find as many faults and reasons as to why that person should hove lost to us instead."(即使他们的确值得赢,我们也会努力找尽可能多的错误和原因来说明为什么那个人本应该输给我们)可知本题答案为B选项.
34题答案:C 考查细节推理,根据文章第二段的"Normally when we end up not winning something or coming in second,we often find fault with the person who is"better"than us"(通常情况下当我们最终没能获胜或者是得第二时,我们通常会找那个比我们要好的人的茬子)可知通常情况下我们对于他人比我们好的态度是"难以接受的".
35题答案:A 考查细节推理,根据文章最后一段的"This is the problem with competition.It shows how self-centered we are"(这(没赢还要开心)就是竞争的问题所在,这展示了我们是多么的"自我中心")可知本题答案为A选项.
32题答案:A 考查细节推理,根据文章第一段的"Ever since we were young,we've been asked to compete"(自从我们小的时候,我们就一直被要求要竞争)可知本题答案为A选项.
33题答案:B 考查细节推理,根据文章第二段的"Even if they do truly deserve to win,we would make it a point to find as many faults and reasons as to why that person should hove lost to us instead."(即使他们的确值得赢,我们也会努力找尽可能多的错误和原因来说明为什么那个人本应该输给我们)可知本题答案为B选项.
34题答案:C 考查细节推理,根据文章第二段的"Normally when we end up not winning something or coming in second,we often find fault with the person who is"better"than us"(通常情况下当我们最终没能获胜或者是得第二时,我们通常会找那个比我们要好的人的茬子)可知通常情况下我们对于他人比我们好的态度是"难以接受的".
35题答案:A 考查细节推理,根据文章最后一段的"This is the problem with competition.It shows how self-centered we are"(这(没赢还要开心)就是竞争的问题所在,这展示了我们是多么的"自我中心")可知本题答案为A选项.
看了Eversincewewere...的网友还看了以下:
Ⅰ.如表是元素周期表的一部分,X、Y、Z、W、M均为短周期元素,X、W的质子数之和为23.回答下列 2020-04-08 …
设语言L={w|w∈{a,b}+且w中a和b的个数相等},产生语言L的上下文无关文法是(28)。A. 2020-05-26 …
英语翻译碌碌无为读音lùlùwúwéi平平庸庸,无所作为。 2020-06-20 …
定义点P(x0,y0)到直线l:Ax+By+C=0(A2+B2≠0)的有向距离为d=Ax0+By0 2020-07-09 …
已知直线l:(m+2)x+(m-1)y+4-4m=0上总存在点M,使得过M点作的圆C:x2+y2+ 2020-07-22 …
编译原理,正则表达式的低级基础问题字母表∑={0,1}上语言L={w|w是以0开始1结尾的符号串} 2020-07-23 …
对任意一个a>0且a不等于1,定义集合Ma={w|w=a^2n-1,n属于N*,设元素w属于对任意一 2020-11-01 …
已知w为w^5=1的非零实根,则w(w+1)(w^2+1)=?不好意思,不是实根,我打错了.3楼,为 2020-12-07 …
请为语言L写一文法使其满足LL(1),其L={w|w属于(a|b)*且w中a、b的个数相等} 2020-12-21 …
已知直线l过点M(0,1),倾斜角为α,与抛物线y²=x交于A,B两点,若α=3/4π,写出直已知直 2021-01-22 …