早教吧作业答案频道 -->英语-->
Paul,theoracleoctopus(神算章鱼),wasgivenareplica(复制品)oftheWorldCupasarewardforhisperfecteight-for-eightrecordinpredictingtheresultsofmatches.Thetwo-year-oldoctopuswithpossiblesupernaturalpowerst
题目详情
Paul,the oracle octopus (神算章鱼),was given a replica (复制品) of the World Cup as a reward for his perfect eight-for-eight record in predicting the results of matches.
The two-year-old octopus with possible supernatural powers turned into a worldwide celebrity for accurately predicting the German team's five World Cup wins as well as their two defeats.Paul also tipped Spain to beat Netherlands in the final.
"We have had a lot of offers for Paul but he will definitely be staying with us and returning to his usual job-making children smile,"Sea Life spokeswoman Tanja Munzig in Oberhausen said after presenting Paul with the World Cup replica.
There's no rational(合理的)reasons why Paul always got it right.Bettors around the world made small fortunes based on Paul's guess,said Graham Sharpe,media relations director at William Hill in London."I've seen a lot of things in my lifetime but this is the first time I've ever seen people making their picks based on what an octopus tells them.We had people coming in saying they didn't know how to place a bet but heard about this German octopus and wanted to bet with him.It's funny.But he kept getting it right."said Sharpe.
Sharpe said that anyone who had placed a 10-pound accumulator bet(累计下注)on Paul's prediction from the start of the World Cup would have won 3,000pounds(﹩4,500)by the end of the tournament.
Paul's home at Sea Life aquarium(水族馆)in Oberhausen has been crowded with visitors and media from across Europe.Many networks broadcast his predicting live.Many networks broadcast his picks live.Hundreds were on hand to watch the World Cup replica lowered into his tank on Monday,12July,2010.
61.Paul was rewarded a replica of the Word Cup because he___.
A.will celebrate his birthday soon
B.predicted the results of matches accurately
C.helped beat Netherlands in the final
D.helped many fans earn much money
62.If a fan had placed a 200-pound accumulator bet on Paul's prediction during the tournament,he would have won___.
A.﹩30,000 B.﹩45,000 C.﹩60,000 D.﹩90,000
63.The underlined word"tipped"in the 2nd paragraph probably means___.
A.ordered B.announced C.predicted D.helped
64.From what Sharpe said we can learn that___.
A.it's amazing for Paul to make more exact prediction than people
B.octopus like Paul may all have the ability to predict exactly
C.it's common for people to believe in sea life for prediction
D.we'd better not bet with animals when we have trouble making our picks
65.We can learn from this passage that___.
A.Paul used to be children's favourite sea life
B.it's useless to bet with the oracle octopus
C.Paul was born with the ability to predict World Cup results
D.Germany will never be beaten if Paul stays with them.

The two-year-old octopus with possible supernatural powers turned into a worldwide celebrity for accurately predicting the German team's five World Cup wins as well as their two defeats.Paul also tipped Spain to beat Netherlands in the final.
"We have had a lot of offers for Paul but he will definitely be staying with us and returning to his usual job-making children smile,"Sea Life spokeswoman Tanja Munzig in Oberhausen said after presenting Paul with the World Cup replica.
There's no rational(合理的)reasons why Paul always got it right.Bettors around the world made small fortunes based on Paul's guess,said Graham Sharpe,media relations director at William Hill in London."I've seen a lot of things in my lifetime but this is the first time I've ever seen people making their picks based on what an octopus tells them.We had people coming in saying they didn't know how to place a bet but heard about this German octopus and wanted to bet with him.It's funny.But he kept getting it right."said Sharpe.
Sharpe said that anyone who had placed a 10-pound accumulator bet(累计下注)on Paul's prediction from the start of the World Cup would have won 3,000pounds(﹩4,500)by the end of the tournament.
Paul's home at Sea Life aquarium(水族馆)in Oberhausen has been crowded with visitors and media from across Europe.Many networks broadcast his predicting live.Many networks broadcast his picks live.Hundreds were on hand to watch the World Cup replica lowered into his tank on Monday,12July,2010.
61.Paul was rewarded a replica of the Word Cup because he___.
A.will celebrate his birthday soon
B.predicted the results of matches accurately
C.helped beat Netherlands in the final
D.helped many fans earn much money
62.If a fan had placed a 200-pound accumulator bet on Paul's prediction during the tournament,he would have won___.
A.﹩30,000 B.﹩45,000 C.﹩60,000 D.﹩90,000
63.The underlined word"tipped"in the 2nd paragraph probably means___.
A.ordered B.announced C.predicted D.helped
64.From what Sharpe said we can learn that___.
A.it's amazing for Paul to make more exact prediction than people
B.octopus like Paul may all have the ability to predict exactly
C.it's common for people to believe in sea life for prediction
D.we'd better not bet with animals when we have trouble making our picks
65.We can learn from this passage that___.
A.Paul used to be children's favourite sea life
B.it's useless to bet with the oracle octopus
C.Paul was born with the ability to predict World Cup results
D.Germany will never be beaten if Paul stays with them.

▼优质解答
答案和解析
61.B.细节理解题.根据第一段:Paul,the oracle octopus (神算章鱼),was given a replica (复制品) of the World Cup as a reward for his perfect eight-for-eight record in predicting the results of matches可知保罗被奖励了一个字杯的复制品因为他预测比赛结果准确;故选B.
62.C.细节理解题.根据最后一段:Sharpe said that anyone who had placed a 10-pound accumulator bet(累计下注)on Paul's prediction from the start of the World Cup would have won 3,000pounds(﹩4,500)by the end of the tournament可知下注200英镑可以获得60000英镑;故选C.
63.C.词义猜测题,根据第二段:Paul also tipped Spain to beat Netherlands in the final章鱼保罗也认为西班牙在决赛中击败荷兰;可知意为预测;故选C.
64.A.细节理解题.根据最后一段:Sharpe said that anyone who had placed a 10-pound accumulator bet(累计下注)on Paul's prediction from the start of the World Cup would have won 3,000pounds(﹩4,500)by the end of the tournament可知它是令人惊异的保罗做出更准确的预测比人;故选A.
65.A.推理判断题.根据第二段:We have had a lot of offers for Paul but he will definitely be staying with us and returning to his usual job-making children smile可知Paul曾经是孩子们最喜欢的海洋生物;故选A.
62.C.细节理解题.根据最后一段:Sharpe said that anyone who had placed a 10-pound accumulator bet(累计下注)on Paul's prediction from the start of the World Cup would have won 3,000pounds(﹩4,500)by the end of the tournament可知下注200英镑可以获得60000英镑;故选C.
63.C.词义猜测题,根据第二段:Paul also tipped Spain to beat Netherlands in the final章鱼保罗也认为西班牙在决赛中击败荷兰;可知意为预测;故选C.
64.A.细节理解题.根据最后一段:Sharpe said that anyone who had placed a 10-pound accumulator bet(累计下注)on Paul's prediction from the start of the World Cup would have won 3,000pounds(﹩4,500)by the end of the tournament可知它是令人惊异的保罗做出更准确的预测比人;故选A.
65.A.推理判断题.根据第二段:We have had a lot of offers for Paul but he will definitely be staying with us and returning to his usual job-making children smile可知Paul曾经是孩子们最喜欢的海洋生物;故选A.
看了Paul,theoracleo...的网友还看了以下:
连字成词(英语)l u o e b s r u s r e t o s w a e s r t e 2020-05-14 …
如图:正方形ABCD的边长为4cm,以AD为直径向正方形内画半圆O,E为AB上一点.请回答:点E在 2020-05-16 …
在梯形ABCD中,AD‖BC,AB = DC,对角线AC和BD相交于O,E是BC边上一个动点,EF 2020-05-16 …
A.O(e)B.O(e-1)C.O(e2)D.O(e+10) 2020-05-26 …
··一道简单的数学题,先到的.对的.角D=90度,BD=CD,BO是角DBC的角平分线,CE垂直B 2020-06-03 …
重新排列字母,写出单词1.s,a,p,e,c,2.r,o,e,t,c,k,3.d,c,o,o,t, 2020-06-06 …
写单词,这些单词打乱顺序了!:1.d,f,e,n,i,f,e,r,t,()2.g,h,o,e,t, 2020-07-26 …
n阶方阵A满足A^2=O,E是n阶单位阵,则A.|E-A|≠0,但|E+A|=0B|E-An阶方阵A 2020-11-02 …
如图,AB是半圆O的直径,以OA为直径的半圆O′与弦AC交于点D,O′E∥AC,并交OC于点E,则下 2020-11-28 …
2010模拟如图所示,汽车从原点O,分别向各地运送抗灾物品(各点之间的距离皆为100米)其运送的路线 2020-12-10 …