早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

I’mgladtofindthiscommentwhichhassomesortofsupportinthisquest(寻求)Ihavetoeatraw(未煮熟的)foods.I’manunhealthy49yearsoldandhavecometotheconclusionthatit’snoworneversoIamtakingadive

题目详情

I’m glad to find this comment which has some sort of support in this quest(寻求)I have to eat raw(未煮熟的)foods. I’m an unhealthy 49 years old and have come to the conclusion that it’s now or never so I am taking a dive into the raw eating lifestyle.
I have to cook for my family and prepare what they want to eat. I’m trying to plan out this better so I have some of these unusual foods ready for myself.
I’ve read several books written by Ann Wigmore and like her approach to the living foods.
Last week I attempted fasting(禁食)and failed. I lasted five days by having carrots spinach apples and other vegetarian diets I could get my hands on. I was doing fine until I drank some coffee. I kind of proved it in my mind to have the coffee but it only made me excited and then I couldn’t sleep well and felt hungry and weak. So I stopped and went back to the old way of eating with the family.
This week I started to make a drink called rejuvelac made of sprouted wheat(芽麦). This is fairly new to do for me and the drink smelled sort of musty(发霉的)and tasted kind of like a musty lemon. The kids tasted it and almost threw up but surprisingly it tasted good to me. It is supposed to help in digestion(消化).
I’ve made some attempts to grow wheat grass. I think I have figured that out as long as I keep it away from birds and our horses. I have two habits to get rid of drinking coffee and smoking. I quit smoking last month but something happened so I started up again. I’m very frustrated(受挫的) with the smoking and really have a desire to quit for good. Anyhow I will keep this updated on my progress.
【小题1】The author must have ________ before she wrote this article.

A.hesitated at whether she should eat raw foods
B.never eaten raw foods
C.made up her mind to eat raw foods instead of cooked ones
D.been discouraged by her family from fasting
【小题2】The books written by Ann Wigmore which the author has read are probably about ________.
A.fasting
B.losing weight
C.how to be on a diet
D.approaches to eating raw foods
【小题3】To the author the drink made of sprouted wheat ________.
A.might help in digestion
B.might make people who drank it throw up
C.tasted good to anybody
D.was welcomed by the whole family
【小题4】We can learn from the passage that ________ smoking.
A.the author has given up
B.the author will never give up
C.it’s hard for the author to quit
D.it’s easy for the author to quit
【小题5】The author’s biggest worry at present is most probably ________.
A.that she can’t eat with her family
B.that she can’t get rid of drinking coffee and smoking
C.how to get used to raw foods
D.that she doesn’t know whether she should eat raw foods

▼优质解答
答案和解析

【小题1】A
【小题2】D
【小题3】A
【小题4】C
【小题5】B 解析
分 析:
本文介绍作者为了健康的原因寻求新的饮食方法,比如吃未煮熟的食物,和麦芽做的饮料,也需要戒掉一些不好的习惯。
【小题1】细节题:从第一段的句子:I’m glad to find this comment which has some sort of support in this quest(寻求)I have to eat raw(未煮熟的)foods.可知作者在写这篇文章前在犹豫是否要吃未煮熟的食物。选A
【小题2】细节题:从第三段的句子:I’ve read several books written by Ann Wigmore and like her approach to the living foods.可知的书是关于吃未煮熟的食物的方法的,选D
【小题3】细节题:从第四段的句子:It is supposed to help in digestion(消化).可知麦芽的饮料有助于消化。选A
【小题4】细节题:从最后一段的句子:I quit smoking last month but something happened so I started up again.可知作者很难戒烟。选C
【小题5】细节题:从最后一段的句子:I have two habits to get rid of drinking coffee and smoking. 可知作者担心不能戒掉咖啡和烟。选B
考点:
考查健康类短文
点评:
本文介绍作者为了健康的原因寻求新的饮食方法,比如吃未煮熟的食物,和麦芽做的饮料,也需要戒掉一些不好的习惯。问题比较简单,都是一些细节问题,在文章中都可直接找到,只要带着问题仔细阅读文章即可找到答案。是信息筛选类文章,阅读时注意把握小标题,粗体字,特殊符号等方面的的信息,可以快速的把握文章的结构和内容。做题时可以先看题目,带着问题看文章,有的放矢