早教吧作业答案频道 -->英语-->
Haveyoueverdreamtofwinningthelottery(彩票)?Mostpeoplewilldreamoffastcars,largehouses,andnothavingtoworkanymore.Inreallife,however,that'snotalwayswhathappens.DrHVanHaan,awriterofseveralbooksonl
题目详情
Have you ever dreamt of winning the lottery (彩票)?Most people will dream of fast cars,large houses,and not having to work any more.In real life,however,that's not always what happens.
Dr H Van Haan,a writer of several books on lottery winners,says,"Winning the lottery doesn't change people's lives as much as we imagine."Most lottery winners keep their jobs,but often find that they lose their friends.Their friends will often ask them for money and these"friends"very often get angry if they don't share the money.
Lottery winners spend most of their first one million dollars on travelling.However,when the early excitement of travelling around the world has disappeared,the happiness that the money brings also disappears.In less than a year after winning,most winners say that they are not happier than before.
Too much money can make people unhappy,especially for those who are not used to it.One study shows that more than 30% of lottery winners lost most of their money in the first five years and many of them had money problems.Another report shows that a lot of people were happily married before they won the lottery,but they had problems with their partners after winning the money.
So,you see,although most people dream of winning the lottery,the dream can sometimes turn into a nightmare.
51.What dream are not mentioned here when people win a lot of money?___
A.Sharing the money with friends
B.staying away from their work
C.owning a large house
52.Dr H Van Haan says that people who win the lottery___.
A.are as satisfied as they imagine
B.get angry when their friends ask for money
C.keep their jobs but lose their friends
53.The underlined word nightmare in the last sentence means___.
A.an unpleasant idea
B.a bad dream
C.a terrible accident
54.After winning the lottery,lots of wives and husbands___.
A.are not so happy as before
B.are as happy as before
C.love each other more than before
55.Which of the following is NOT true?___
A.Winning the lottery can make people very rich and quite unhappy.
B.Some people who win the lottery always have money problems later on.
C.The excitement and happiness that the lottery brings usually last for over one year.
Dr H Van Haan,a writer of several books on lottery winners,says,"Winning the lottery doesn't change people's lives as much as we imagine."Most lottery winners keep their jobs,but often find that they lose their friends.Their friends will often ask them for money and these"friends"very often get angry if they don't share the money.
Lottery winners spend most of their first one million dollars on travelling.However,when the early excitement of travelling around the world has disappeared,the happiness that the money brings also disappears.In less than a year after winning,most winners say that they are not happier than before.
Too much money can make people unhappy,especially for those who are not used to it.One study shows that more than 30% of lottery winners lost most of their money in the first five years and many of them had money problems.Another report shows that a lot of people were happily married before they won the lottery,but they had problems with their partners after winning the money.
So,you see,although most people dream of winning the lottery,the dream can sometimes turn into a nightmare.
51.What dream are not mentioned here when people win a lot of money?___
A.Sharing the money with friends
B.staying away from their work
C.owning a large house
52.Dr H Van Haan says that people who win the lottery___.
A.are as satisfied as they imagine
B.get angry when their friends ask for money
C.keep their jobs but lose their friends
53.The underlined word nightmare in the last sentence means___.
A.an unpleasant idea
B.a bad dream
C.a terrible accident
54.After winning the lottery,lots of wives and husbands___.
A.are not so happy as before
B.are as happy as before
C.love each other more than before
55.Which of the following is NOT true?___
A.Winning the lottery can make people very rich and quite unhappy.
B.Some people who win the lottery always have money problems later on.
C.The excitement and happiness that the lottery brings usually last for over one year.
▼优质解答
答案和解析
答案:51.A 细节理解题.根据Have you ever dreamt of winning the lottery (彩票)?Most people will dream of fast cars,large houses,and not having to work any more.你是否曾经梦想中彩票?大多数人都梦想的跑车,大房子,而不必工作.可知没有提及到和朋友分享.故选A.
52.C 细节理解题.根据Most lottery winners keep their jobs,but often find that they lose their friends.大多数彩票中奖者保持他们的工作,但经常发现他们失去了他们的朋友.可知Dr H Van Haan说中奖者保住了他们的工作,失去了朋友.故选C.
53.B 词义猜测题.根据文章内容及其句子So,you see,although most people dream of winning the lottery,the dream can sometimes turn into a nightmare.所以,你看,虽然大多数人梦想着中奖,但梦想有时会变成噩梦.可知nightmare意为一场噩梦.故选B.
54.A 细节理解题.根据In less than a year after winning,most winners say that they are not happier than before.中奖不到一年时间里,大多数的获奖者说他们是没比以前更快乐.可知彩票中奖后不像以前那么高兴.故选A.
55.C 细节判断题.根据根据In less than a year after winning,most winners say that they are not happier than before.中奖不到一年时间里,大多数的获奖者说他们是没比以前更快乐.可知彩票中奖后不像以前那么高兴.可知彩票带来的兴奋和幸福通常不到一年.故选C.
52.C 细节理解题.根据Most lottery winners keep their jobs,but often find that they lose their friends.大多数彩票中奖者保持他们的工作,但经常发现他们失去了他们的朋友.可知Dr H Van Haan说中奖者保住了他们的工作,失去了朋友.故选C.
53.B 词义猜测题.根据文章内容及其句子So,you see,although most people dream of winning the lottery,the dream can sometimes turn into a nightmare.所以,你看,虽然大多数人梦想着中奖,但梦想有时会变成噩梦.可知nightmare意为一场噩梦.故选B.
54.A 细节理解题.根据In less than a year after winning,most winners say that they are not happier than before.中奖不到一年时间里,大多数的获奖者说他们是没比以前更快乐.可知彩票中奖后不像以前那么高兴.故选A.
55.C 细节判断题.根据根据In less than a year after winning,most winners say that they are not happier than before.中奖不到一年时间里,大多数的获奖者说他们是没比以前更快乐.可知彩票中奖后不像以前那么高兴.可知彩票带来的兴奋和幸福通常不到一年.故选C.
看了Haveyoueverdrea...的网友还看了以下:
.定义:设有限集合A={x|x=ai,i≤n,i∈N+,n∈N+},S=a1+a2+…+an,则S 2020-04-25 …
设服从二项分布B~(n,p)的随机变量ξ的期望和方差分别是2.4与1.44,则二项分布的参数n、p 2020-05-15 …
设服从二项分布B~(n,p)的随机变量ξ的期望和方差分别是2.4与1.44,则二项分布的参数n、p 2020-05-15 …
已知A=[aij]n*n,其中aij=1(i=1,2,…,n;j=1,2,…,n),求可逆阵P,使 2020-06-18 …
请问下:用matlab计算1+1/2+1/3+.+1/98,为什么不行呢,哪里出错了?n=0;s= 2020-07-17 …
已知A是数域P上的n*n矩阵,设W1={AX|X∈P^n},W2={X|X∈P^n,AX=0}证明: 2020-10-31 …
数列极限lim{((1³+2³+...n³)/n³)-4/n},n趋于无穷的极限?(1³+2³+.. 2020-11-01 …
选出下面各项中字音有误的一项:A泥淖nào羞赧nǎn忸怩ní泥墙nìB睥睨pìnì亲昵nì酿造nià 2020-11-07 …
1、在资金时间价值计算时,i和n给定,下列等式中正确的有?为什么?1、A(F/A,i,n)=[(P/ 2021-01-14 …
英文单词分类填空动物类1.O()t()p()s2.k()t()e()3.l()b()t()r4.a( 2021-02-05 …