早教吧作业答案频道 -->英语-->
AsChina'sinfluencegrows,manystudentsintheUSareworkinghardtolearnChinese.Parentsandeducationexperts(专家)intheUSthinkChinesespeakersmayhavegreaterchances.ThenumberofschoolsthatteachChinesehasgrown.Tenye
题目详情
As China's influence grows,many students in the US are working hard to learn Chinese.Parents and education experts(专家) in the US think Chinese speakers may have greater chances.
The number of schools that teach Chinese has grown.Ten years ago,only about 300schools in the US had Chinese lessons.Today,about 1,600schools teach Chinese.
Lomond Elementary School in Ohio is one of them.Each week,all students in grades one through five have a one?hour Chinese class.They learn the language through songs,games and lots of talking.
"We're trying to make students interested in the language,"teacher James told Times For kids."We think it's really important that all children receive these lessons,"he says."We'd like to do even more."
"Schools are looking to the future,"says Nancy,a US education expert."China is becoming a really powerful country.Young people should not only know the language but understand the culture."Students may not be thinking about the future,but they think learning Chinese language and culture is fun.
"We wish we could go to China one day."said Karl and his classmate,Walt,from Miami.
More than 40million foreigners around the world are studying Chinese.About 50,000people in the US are learning the language.Chinese has become the second most spoken foreign language in the US after Spanish.
51.At present,many American students are learning Chinese because___.
A.they wish to work in China
B.they would like to travel all over China
C.it is the most useful language in the world
D.China is becoming a powerful country
52.Which of the following is TRUE about Lomond Elementary School?___
A.All students have a Chinese class everyday
B.Chinese culture is not taught in school
C.Teachers think interest is important in learning Chinese.
D.Only the students in the fifth grade can learn Chinese.
53.___ is an American education expert.
A.James
B.Nancy
C.Karl
D.Walt
54.We can learn from the passage that___
A.students are looking to the future
B.there are more Spanish people than Chinese in the US
C.Chinese is becoming popular in the US
D.Chinese is the most popular foreign language in the US
55.What is the best title of the passage?___
A.US Kids Learn Chinese
B.Foreigners Study Chinese
C.Learning Chinese Is Fun
D.Chinese Speakers Have Greater Chances.
The number of schools that teach Chinese has grown.Ten years ago,only about 300schools in the US had Chinese lessons.Today,about 1,600schools teach Chinese.
Lomond Elementary School in Ohio is one of them.Each week,all students in grades one through five have a one?hour Chinese class.They learn the language through songs,games and lots of talking.
"We're trying to make students interested in the language,"teacher James told Times For kids."We think it's really important that all children receive these lessons,"he says."We'd like to do even more."
"Schools are looking to the future,"says Nancy,a US education expert."China is becoming a really powerful country.Young people should not only know the language but understand the culture."Students may not be thinking about the future,but they think learning Chinese language and culture is fun.
"We wish we could go to China one day."said Karl and his classmate,Walt,from Miami.
More than 40million foreigners around the world are studying Chinese.About 50,000people in the US are learning the language.Chinese has become the second most spoken foreign language in the US after Spanish.
51.At present,many American students are learning Chinese because___.
A.they wish to work in China
B.they would like to travel all over China
C.it is the most useful language in the world
D.China is becoming a powerful country
52.Which of the following is TRUE about Lomond Elementary School?___
A.All students have a Chinese class everyday
B.Chinese culture is not taught in school
C.Teachers think interest is important in learning Chinese.
D.Only the students in the fifth grade can learn Chinese.
53.___ is an American education expert.
A.James
B.Nancy
C.Karl
D.Walt
54.We can learn from the passage that___
A.students are looking to the future
B.there are more Spanish people than Chinese in the US
C.Chinese is becoming popular in the US
D.Chinese is the most popular foreign language in the US
55.What is the best title of the passage?___
A.US Kids Learn Chinese
B.Foreigners Study Chinese
C.Learning Chinese Is Fun
D.Chinese Speakers Have Greater Chances.
▼优质解答
答案和解析
51.D 细节理解题.由As China's influence grows,many students in the US are working hard to learn Chinese可知许多美国学生说中文是因为中国影响力的增加,换句话说就是中国成为了一个强大的国家,选D.
52.C 推理判断题.由Each week,all students in grades one through five have a one-hour Chinese class可知A选项错误,是每个星期,不是每天,且是一到五年级的学生,不是所有学生;选项B文中没的有提到;选项由all students in grades one through five have a one-hour Chinese class可知D选项错误,是一到五年级的学生,不是只有五年级的学生;由They learn the language through songs,games and lots of talking可知兴趣对学中文来说是重要的,选C.
53.B 细节理解题.由says Nancy,a US education expert可知Nancy是一个美国教育专家,选B.
54.C 推理判断题.由Schools are looking to the future可知A错误;B选项文章中没有提到;由Chinese has become the second most spoken foreign language in the US after Spanish可知D错误,中文不是最流行的,而是第二;由More than 40million foreigners around the world are studying Chinese可知越来越多的美国人学习中文,中文在美国越来越流行,选C.
55.A 归纳概括题.通过对文章意思的理解和首尾段的描述可知主要是在讲美国学生学习中文,第二段也讲了美国的一所小学让学生们学习中文,所以最佳标题是A,美国的孩子们学习中文;B选项外国人学中文,不是本文的主旨;C表示学习中文很有趣,文中并没有说到;D表示说中文的人更有机会,只是在文章第一段讲了说中文的人也许会有更多的机会,并不能体现本文的主旨.
52.C 推理判断题.由Each week,all students in grades one through five have a one-hour Chinese class可知A选项错误,是每个星期,不是每天,且是一到五年级的学生,不是所有学生;选项B文中没的有提到;选项由all students in grades one through five have a one-hour Chinese class可知D选项错误,是一到五年级的学生,不是只有五年级的学生;由They learn the language through songs,games and lots of talking可知兴趣对学中文来说是重要的,选C.
53.B 细节理解题.由says Nancy,a US education expert可知Nancy是一个美国教育专家,选B.
54.C 推理判断题.由Schools are looking to the future可知A错误;B选项文章中没有提到;由Chinese has become the second most spoken foreign language in the US after Spanish可知D错误,中文不是最流行的,而是第二;由More than 40million foreigners around the world are studying Chinese可知越来越多的美国人学习中文,中文在美国越来越流行,选C.
55.A 归纳概括题.通过对文章意思的理解和首尾段的描述可知主要是在讲美国学生学习中文,第二段也讲了美国的一所小学让学生们学习中文,所以最佳标题是A,美国的孩子们学习中文;B选项外国人学中文,不是本文的主旨;C表示学习中文很有趣,文中并没有说到;D表示说中文的人更有机会,只是在文章第一段讲了说中文的人也许会有更多的机会,并不能体现本文的主旨.
看了AsChina'sinflue...的网友还看了以下:
导数的应用函数f(x)=lnx,g(x)=0.5x^2-0.5,讨论方程f(1+x^2)-g(x) 2020-05-14 …
方程x2-3/2x-k=0在【-1,1】上有实根,求k的范围.用两种方案.1、函数 f(x)=x方 2020-05-16 …
lingo报错如下:Indexvariablesmaynotsharenameswithother 2020-06-12 …
懂lingo的大神看一下:indexvariablesmaynotsharenamewithoth 2020-06-12 …
积分第一中值定理的推广f(x)g(x)在a,b连续.g(x)不变号,求证:存在一点e∈a,b使∫( 2020-06-14 …
图论题设G=(X,Y,E)是一个K正则二分图,则必有X,Y的模相等. 2020-07-07 …
设f(x),g(x)是E上的非负可测函数.若f(x)=g(x),a.e.x∈E.则∫f(x)dx= 2020-07-21 …
完形填空B:Hi!39yourname?G:Myname40KelseyB:41it,please! 2020-10-30 …
设f(x)=x/(e^-2+x^2),g(x)=(e^x)/x对任意x1若有恒成立,则正数k的取值范 2020-12-22 …
设f(x)=x/(e^-2+x^2),g(x)=(e^x)/x对任意x1若有恒成立,则正数k的取值范 2020-12-22 …