早教吧作业答案频道 -->英语-->
Acouplehadtwolittleboysaged8and10whowereverynaughty.Theywerealwaysgettingintotroubleandtheirparentsknewthatifanytroubleoccurredintheirtowntheirsonswereprobablyinvolved.Theboys'motherheardthataclergyman
题目详情
A couple had two little boys aged 8and 10who were very naughty.They were always getting into trouble and their parents knew that if any trouble occurred in their town their sons were probably involved.
The boys'mother heard that a clergyman(牧师) in the town had been successful in educating children so she asked if he would speak with her boys.The clergyman agreed but asked to see them individually.So the mother sent her 8-year-old first in the morning with the elder boy to see the clergyman in the afternoon.
The clergyman,a huge man with a booming (嗡嗡) voice,sat the younger boy down and asked him strictly,"Where is God?"
The boy's mouth dropped open but he made no answer,sitting there with his mouth hanging open,wide-eyed.So the clergyman repeated the question in an even stricter tone"Where is God?"Again the boy made no attempt to answer.So the clergyman raised his voice even more and shook his finger in the boy's face and shouted"Where is God?"
The boy screamed and escaped from the room,ran directly home and dove into his closet,slamming the door behind him.When his elder brother found him in the closet,he asked"What happened?"
The younger brother replied out of breath,"We are in big trouble this time.God is missing--and they think we did it."
29.What were the two boys like?A
A.They always made trouble.
B.They were brave.
C.They were easygoing.
D.They were honest.
30.What did their parents plan to do?C
A.They gave up their children.
B.They liked their children very much.
C.They wanted the clergyman to persuade their children.
D.They helped their children to make trouble.
31.What do you suppose the boy felt when he was asked by the clergyman?C
A.Happy. B.Sad. C.Afraid. D.Surprised.
32.What do you think the underlined word"slamming"in Paragraph 5means?B
A.Open. B.Shut. C.Knock. D.Pull.
The boys'mother heard that a clergyman(牧师) in the town had been successful in educating children so she asked if he would speak with her boys.The clergyman agreed but asked to see them individually.So the mother sent her 8-year-old first in the morning with the elder boy to see the clergyman in the afternoon.
The clergyman,a huge man with a booming (嗡嗡) voice,sat the younger boy down and asked him strictly,"Where is God?"
The boy's mouth dropped open but he made no answer,sitting there with his mouth hanging open,wide-eyed.So the clergyman repeated the question in an even stricter tone"Where is God?"Again the boy made no attempt to answer.So the clergyman raised his voice even more and shook his finger in the boy's face and shouted"Where is God?"
The boy screamed and escaped from the room,ran directly home and dove into his closet,slamming the door behind him.When his elder brother found him in the closet,he asked"What happened?"
The younger brother replied out of breath,"We are in big trouble this time.God is missing--and they think we did it."
29.What were the two boys like?A
A.They always made trouble.
B.They were brave.
C.They were easygoing.
D.They were honest.
30.What did their parents plan to do?C
A.They gave up their children.
B.They liked their children very much.
C.They wanted the clergyman to persuade their children.
D.They helped their children to make trouble.
31.What do you suppose the boy felt when he was asked by the clergyman?C
A.Happy. B.Sad. C.Afraid. D.Surprised.
32.What do you think the underlined word"slamming"in Paragraph 5means?B
A.Open. B.Shut. C.Knock. D.Pull.
▼优质解答
答案和解析
29-32 ACCB29.答案 A.细节理解题.根据第一段"whowere very naughty.They were always getting into trouble"可知,那对夫妇的两个孩子很淘气,他们经常惹事,故选A.
30.答案 C 细节理解题.根据第二段"aclergyman(牧师) in thetown had been successful in educating children so she asked if he would speakwith her boys"可知,孩子的母亲听说有一个牧师成功地教育过小孩子,因此,她想让牧师跟她的两个孩子谈话.说明孩子的父母想让那位牧师帮忙教育一下他们不听话的孩子,故选C.
31.答案 C 推理判断题.根据倒数第二段"Theboy screamed and escaped from the room…"可知,男孩尖叫着跑出了房间,他甚至吓得钻进了壁橱里,根据最后一段"We are in big trouble this time."可知,男孩以为他们兄弟俩闯了大祸,把上帝弄丢了.由此可知,被牧师提问的时候,男孩很害怕,故选C.
32.答案 B 猜测词义题.A打开;B关闭;C敲门;D拉开.根据"The boy screamed and escapedfrom the room,ran directly home and dove into his closet,slamming the doorbehind him."可知,男孩尖叫着跑回了家,并钻进了壁橱关上了门.男孩很害怕,他把自己关进了壁橱里,故选B.
30.答案 C 细节理解题.根据第二段"aclergyman(牧师) in thetown had been successful in educating children so she asked if he would speakwith her boys"可知,孩子的母亲听说有一个牧师成功地教育过小孩子,因此,她想让牧师跟她的两个孩子谈话.说明孩子的父母想让那位牧师帮忙教育一下他们不听话的孩子,故选C.
31.答案 C 推理判断题.根据倒数第二段"Theboy screamed and escaped from the room…"可知,男孩尖叫着跑出了房间,他甚至吓得钻进了壁橱里,根据最后一段"We are in big trouble this time."可知,男孩以为他们兄弟俩闯了大祸,把上帝弄丢了.由此可知,被牧师提问的时候,男孩很害怕,故选C.
32.答案 B 猜测词义题.A打开;B关闭;C敲门;D拉开.根据"The boy screamed and escapedfrom the room,ran directly home and dove into his closet,slamming the doorbehind him."可知,男孩尖叫着跑回了家,并钻进了壁橱关上了门.男孩很害怕,他把自己关进了壁橱里,故选B.
看了Acouplehadtwoli...的网友还看了以下:
设{W(t),t>=0}是参数为d的平方的(打不出来那个方差的符号,W(t)-aW(t-h)t>= 2020-05-13 …
求助MATLAB符号计算:%声明符号变量syms c w t b a D n T v Q x y; 2020-05-16 …
行列式性质2的证明看不懂具体内容在这里:这个证明看着晕,想不能换行之前,应该是:D=(-1)^t* 2020-05-17 …
=^.{8,}$)(?=.*\d)(?=.*\W+)(?[.\n])(?=.*[A-Z])(?=. 2020-06-12 …
请教函数Cos(wt+a)的Laplace变换,其中w和a都是常数,请问如果展开成cos(wt+a 2020-08-02 …
7、关于功率,下列说法正确的是A、由P=W/t,P与W成反比B、由P=W/t,p与t成正比C、由P= 2020-10-30 …
eview里的一个回归方程D(UKCPI)t=a+β1*D(UKCPI)t-1+β2*D(USCPI 2020-11-01 …
lingo求救急MODEL:SETS:ID/1..4/;NO(ID):a,b,n;endsetsma 2020-12-19 …
用d.o.t.a四个字母开头的单词组成一句话(比如doonethingalone)越有深意...用d 2020-12-29 …
英语翻译z.j.z.m.h.t.h.z.m.w.d.s,w.t.a.y.l.l.全是拼音的第一个字母 2021-02-05 …