早教吧作业答案频道 -->英语-->
ForSparky,schoolwasallbutimpossible.Hefailedeverysubjectintheeighthgrade.Hedidn'tdomuchbetterinsports.Althoughheplayedfortheschool'sgolfteam,helosttheonlyimportantmatchoftheseason.Sparkywasaloser.He
题目详情
For Sparky,school was all but impossible.He failed every subject in the eighth grade.He didn't do much better in sports.Although he played for the school's golf team,he lost the only important match of the season.
Sparky was a loser.He,his classmates…everyone knew it.Sparky never asked a classmate to go out in high school.He was too afraid of being refused.
However,one thing was important to Sparky-drawing.He was proud of his artwork.Of course,no one else appreciated it.In his senior year of high school,he sent some cartoons to the editors of the Yearbook.Although the cartoons were turned down,Sparky was so confident about his ability that he decided to become an artist.
After completing high school,he wrote a letter to Walt Disney Studios.He was told to send some samples of his artwork,and the subject for a cartoon was suggested.Sparky spent a great deal of time on it.Finally,the reply came from Disney Studios.He had been rejected(拒绝)once again.Another loss for the loser.
So Sparky decided to write his own autobiography(自传)in cartoons.He described his childhood-a little boy loser and underachiever.The cartoon character would soon become famous worldwide.For Sparky,the boy who had little success in school and whose work was rejected again and again was Charles Schulz.He created the Peanuts comic strip(连环漫画)and little cartoon character-Charlie Brown.
50.We can know that Sparky was___ from the first paragraph.
A.a top student
B.an artist
C.a good player
D.a failure
51.Sparky never asked a classmate to go out because he___.
A.had never been invited
B.didn't like making friends
C.didn't want to be refused
D.was afraid of making mistakes
52.What's Sparky's success according to the passage?___
A.He was good at golf playing.
B.He wrote a letter to Walt Disney Studios.
C.He drew some cartoons for the Yearbook.
D.His Peanuts comic strip became world famous.
Sparky was a loser.He,his classmates…everyone knew it.Sparky never asked a classmate to go out in high school.He was too afraid of being refused.
However,one thing was important to Sparky-drawing.He was proud of his artwork.Of course,no one else appreciated it.In his senior year of high school,he sent some cartoons to the editors of the Yearbook.Although the cartoons were turned down,Sparky was so confident about his ability that he decided to become an artist.
After completing high school,he wrote a letter to Walt Disney Studios.He was told to send some samples of his artwork,and the subject for a cartoon was suggested.Sparky spent a great deal of time on it.Finally,the reply came from Disney Studios.He had been rejected(拒绝)once again.Another loss for the loser.
So Sparky decided to write his own autobiography(自传)in cartoons.He described his childhood-a little boy loser and underachiever.The cartoon character would soon become famous worldwide.For Sparky,the boy who had little success in school and whose work was rejected again and again was Charles Schulz.He created the Peanuts comic strip(连环漫画)and little cartoon character-Charlie Brown.
50.We can know that Sparky was___ from the first paragraph.
A.a top student
B.an artist
C.a good player
D.a failure
51.Sparky never asked a classmate to go out because he___.
A.had never been invited
B.didn't like making friends
C.didn't want to be refused
D.was afraid of making mistakes
52.What's Sparky's success according to the passage?___
A.He was good at golf playing.
B.He wrote a letter to Walt Disney Studios.
C.He drew some cartoons for the Yearbook.
D.His Peanuts comic strip became world famous.
▼优质解答
答案和解析
50.D 51.C 52.D.
50:D.细节理解题.根据文章第一段He failed every subject in the eighth grade.He didn't do much better in sports.可知是一个失败者,故选D.
51:C.细节理解题.根据文章第二段Sparky never asked a classmate to go out in high school.He was too afraid of being refused.可知害怕被拒绝,故选C.
52:D,细节理解题.根据文章最后一段The cartoon character would soon become famous worldwide可知他的连环漫画世界闻名,故选D.
50:D.细节理解题.根据文章第一段He failed every subject in the eighth grade.He didn't do much better in sports.可知是一个失败者,故选D.
51:C.细节理解题.根据文章第二段Sparky never asked a classmate to go out in high school.He was too afraid of being refused.可知害怕被拒绝,故选C.
52:D,细节理解题.根据文章最后一段The cartoon character would soon become famous worldwide可知他的连环漫画世界闻名,故选D.
看了ForSparky,schoo...的网友还看了以下:
向量空间证明题怎么证明?设α1,α2...,αn和β1,β2,...βn是n维列向量空间R^n的两 2020-05-13 …
等比数列an的前n项和味Sn,已知对任意的n属于正整数,点(n,Sn)均在函数y=b^x+r(b> 2020-05-13 …
设A为n阶矩阵,证明:R(A+I)+R(A-I)>=n已知R(A)=R(kA),k≠0;R(A+B 2020-05-14 …
哥德巴猜想 pascal 程序帮忙解一个pascal的 是哥德巴猜想 要求需要在一些重要地方解释 2020-05-14 …
(b o r i r h e l)把括号里的字母组成一个单词, 2020-05-16 …
某企业连续n年,每年年初向银行借贷A万元,借款年利率为r,每半年复利计息,则第n年末一次归还贷款额 2020-06-20 …
求证下列行列式(1)a23...n1a+13...n12a+2...n=[a+(n-1)(n-2) 2020-07-10 …
英语单词填空1.时间状语:d-r-n-2.场所:b-s-s-o-f-r--e-a-t-e-t3.教 2020-07-14 …
答案是A,能解释一下为什么吗?谢谢阅读如下程序段,这个程序在编译的时候会有一个警告,下列关于这个警 2020-07-22 …
已知a+b+r=nπ(n属于Z)求证tana+tanb+tanr=tana*tanb*tanr(提 2020-07-30 …