早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

MynameisAmy.I'ma25-year-oldgraduatestudentwholikesyoga,home-decoratingshowsandeatingspoonfulsofpeanutbutterstraightfromthejar.Ohyeah,andI'maniPhoneaddict.Iwasn'talwaysanaddict.Infact,formanyyearsItold

题目详情
My name is Amy.I'm a 25-year-old graduate student who likes yoga,home-decorating shows and eating spoonfuls of peanut butter straight from the jar.Oh yeah,and I'm an iPhone addict.
I wasn't always an addict.In fact,for many years I told myself I didn't want a fancy cellphone.They seemed like too much work,always ringing and demanding attention.I was perfectly content with my simple cellphone,and I didn't feel like changing my mind any time.
However,about a year ago,I found myself envious of all those proud iPhone owners,holding their shiny new phones and showing them off to all their friends.I started to eavesdrop onconversations about"iPhone apps",feeling like a tourist listening to a language I couldn't speak.
Eventually I couldn't ignore my iPhone instinct (本能) any longer,and I welcomed my new iPhone into my life.I instantly fell in love with the little bundle of joy,and could no longer imagine a life without it.
To my surprise,I suddenly found myself with a whole new circle of friends-other iPhone owners I could go to for advice and support as I learned the various functions of my new device.They responded to my iPhone-related queries when my other friends couldn't,and didn't roll their eyes when I bragged(吹牛)about all the things little Eloise (yes,I named her) could do.
For a couple months I built my new life with Eloise.However,I realized I had a problem when one day I found myself Google-mapping my way to my mailbox,which happens to be right outside my front door.
When I reflected upon the past few months,I couldn't believe I didn't see this coming.All the warning signs were there.Eloise slept right beside me and was the first thing I reached for in the morning.I checked my e-mail about 20times a day.I also experienced attachment anxiety when I left poor Eloise in the changing room at the gym.What if she rang and needed my response?Or,even worse,what if a careless gym-goer knocked her out of my bag and caused her screen to crack?
Once I admitted I had a problem,things started to change.What used to feel like friendly messages now felt like constant complaining to respond.I hated that I could no longer leave the house without Eloise in my hand.Eventually,I felt angry with Eloise so much that I wanted to throw her at the wall.
I decided something had to be done.But,as I quickly realized,iPhones are like cigarettes and not easy to quit.
Then,while taking the bus to work one day,I was unexpectedly forced to quit-at least temporarily.When I reached into my purse to grab Eloise,I found her overcome by fever.My head swam with panic as I attempted to solve the problem,but without result.I couldn't call anyone for advice.I couldn't Google whether this had happened to any fellow iPhone owners.The Apple Store was closed by the time I finished work,so I headed home with fear into an Eloise-less night.But,after a couple hours without any text alerts,push notifications,or even good old-fashioned phone calls,I felt…calmer.Without my electronic bed partner,I drifted off into the deepest sleep I'd had in months.The next morning,I read the news from the simplicity of the newspaper,instead of from my iPhone.I even noticed the cherry blossoms blooming.
My goodness,what had I been missing?

41.The passage is mainly about___.
A.how I changed my attitude towards iPhone          
B.why I was content with my iPhone
C.how my simple cellphone changed my lifestyle       
D.why I stopped using iPhone unwillingly
42.The phrase"eavesdrop on"( Paragraph 3)is closer in meaning to___.
A.switch suddenly to         
B.join actively        
C.listen secretly to        
D.interrupt rudely
43.IPhones'___ can not be listed among the reasons why the writer was addicted to it.
A.diverse application        
B.excellent service      
C.bundle of joy        
D.good company
44.When did the writer get to know that she had to tear herself away from her iPhone?___
A.She needed her iPhone to lead her to the mailbox.
B.She slept with her iPhone beside her every night.
C.She checked and read her e-mails too frequently.
D.She dared not leave her iPhone alone at the gym.
45.What message does the writer pass on at the end of the passage?___
A.She considered throwing away her iPhone.
B.She looked forward to starting her wonderful life with Eloise.
C.She thought it of great benefit to have a simple cellphone.
D.She was aware that she had to kick the habit of being addicted to her iPhone.
▼优质解答
答案和解析
41--45 ACBAD
41.A 主旨大意题.通读全文可知,作者从不爱iPhone到非常痴迷,最终从痴迷中走了出来,即对iPhone的态度的变化.故选A.
42.C 词义猜测题.根据下文feeling like a tourist listening to a language I couldn't speak可知,像一个旅行者听不懂他们所说的语言一样,即"偷听"之意.故选C.
43.B 细节理解题.根据第五段I suddenly found myself with a whole new circle of friends-other iPhone owners I could go to for advice and support as I learned the various functions of my new device可知,排除A项;根据第四段I instantly fell in love with the little bundle of joy可知,排除C项;根据第七段Eloise slept right beside me and was the first thing I reached for in the morning可知,排除D项;B项没有列举出来.故选B.
44.A 推理判断题.根据第七段When I reflected upon the past few months,I couldn't believe I didn't see this coming可知,本段是作者对痴迷iphone所作的反思,iphone严重影响了他的生活,到了该扔掉它的时候了.故选A.
45.D 推理判断题.由于对iphone的痴迷,严重影响了作者的生活,试着不用iphone,生活回归到了以前.故选D.