早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

Onlyoneoftheancientwondersoftheworldstillsurvives-nowhistoryloversarebeinginvitedtochooseanewlistofseven.Anoriginallistofnearly200sitesnominatedbythepublicwasnarrowedto21bytheorganizersandexperts,including

题目详情
Only one of the ancient wonders of the world still survives-now history lovers are being invited to choose a new list of seven.
An original list of nearly 200sites   nominated by the public was narrowed to 21by the organizers and experts,including the former director general of Unesco Professor Federico Mayor.
The vote is organized by a non-profit Swiss Foundation called New 7Wonders which specializes in the preservation (保存),restoration and promotion of monuments (纪念碑),and the results will be announced on July 7,2009,in Lisbon.
About 20million votes have already been lodged (提出) including many from India,for the Tai Mahal; China,for the Great Wall; Britain,for the Stonehenge; the only British landmark and from Peru,for Machu Picchu,the fortress city of the Incas.
The other original seven wonders of the ancient world were the Hanging Gardens of Babylon; the Statue of Zeus at Olympia; the Temple of Artemis at Ephesus; the Mausoleum at Halicarnassus; the Colossus of Rhodes and the Lighthouse of Alexandria.
Tia Viering,spokeswoman for New 7Wonders,said:"Apart from the Pyramids,the seven ancient wonders of the world no longer exist."
The only standard for the new list is that the landmarks were built or discovered before 2000.
Votes can be made online,at www.new7wonders.com.To vote your favorite Natural site for the selection of New 7Wonders of the World,you will need to be a member of New 7Wonders Campaign.For
the membership form,simply go to http://www.new7wonders.com/nature/en/vote_on_nominees
and get registered with the required information and email address.After registration process is complete,you can vote your favorite sites.

60.Why does Swiss Foundation organized the vote?___
A.Because they want to make money from it.
B.They want to protect the ancient landmarks.
C.They want to show their influence in the world.
D.The UN asked them to organize the vote.
61.The word"nominated"in paragraph 2probably means___.
A.officially selected      B.carefully chose
C.finally decided          D.formally suggested
62.Which is the only survivor of the original seven wonders?___
A.The Great Wall.      B.The Stonehenge.
C.The Pyramids.        D.The Hanging Gardens of Babylon.
63.The passage most probably appears___.
A.on the internet        B.in a magazine
C.in a textbook          D.in a diary.
作业帮
▼优质解答
答案和解析
BDCA
60  B  细节题. 根据文章第 三段The vote is organized by a non-profit Swiss Foundation called New 7Wonders which specializes in the preservation (保存),restoration and promotion of monuments (纪念碑),and the results will be announced on July 7,2009,in Lisbon. 可知投票的目的是为了保护纪念碑等地标性建筑,故选B.
61   D   猜测词义题.  根据文章第 二段An original list of nearly 200sites   nominated by the public was narrowed to 21by the organizers and experts,including the former director general of Unesco Professor Federico Mayor. 可知最初的公众推荐的名单现在只剩21个,故选D.
62   C   细节题. 根据文章第六 段Apart from the Pyramids,the seven ancient wonders of the world no longer exist."可知七大奇迹只有金字塔存在了,故选C.
63    A   细节题. 根据文章倒数第二 段Votes can be made online,at www.new7wonders.com. 可知人们可以在网上投票,故选A.