早教吧作业答案频道 -->英语-->
VirginGalacticsaiditsfirstpassengerflightswouldn'toccurbefore2013.RichardBranson'sspacetourismventuresaidithopedtolaunchtheserviceintwoyears,buteventhatdatewasn'tfixed.Thefirm'scommercialdirector,StephenAttenb
题目详情
Virgin Galactic said its first passenger flights wouldn't occur before 2013.Richard Branson's space tourism venture said it hoped to launch the service in two years,but even that date wasn't fixed.The firm's commercial director,Stephen Attenborough,told the BBC that its customers?safety was vital.Test flights are currently under way,with rocket-powered tests scheduled to start next year.
Almost 500 people have bought tickets.Richard had originally hoped the first commercial spacecraft,Spaceship Two,would take off as early as 2007.However,Mr.Attenborough stressed there never was an official date set for the first launch.
Stephen Attenborough criticized some press reports,particularly an article in the Wall Street Journal,which described the 2013 goal as"yet another delay".
"This is a programme that can't have a hard-end date as safety is number one priority,"Mr.Attenborough said,"Our foot is flat on the gas.We have proven technology,we have a spaceport that opened last week,and the test flight programme is well advanced-----I don't think you can ask for a lot more from a programme like this.A delay is a strange word,and there is no delay."
Keith Colmer,a former Air Force test pilot,was chosen from more than 500 applicants,among them a handful of astronauts.The BBC,s Richard Scott was the first journalist to be allowed inside the Virgin Galactic spaceship.
Richard has held an official ceremony for the launch pad for the space tourism venture in the New Mexico desert on 18,October.He plans to take the first flight,accompanied by his children.
Mr.Attenborough said that although all of the future tourists were eager to take off to space,none were pushing for an early flight."They are willing to put a large a-mount of money up front because they trust us,because they know we will only take them to space if it's safe to do so,"he said.
The 2.5-hour flights will offer five minutes of weightlessness.Tickets cost $ 200,000.
68.What Stephen Attenborough valued most is___.
A.the number of tourists B.the cost of a commercial flight
C.the safety of tourists D.the process of the launch
69.What do we know about Richard according to the passage?___
A.He used to serve as an astronaut.
B.He will start the space tour with his children.
C.He is in charge of the interview of the first flight.
D.He has a thorough research in a spaceship.
70.You can most probably read the passage in a___.
A.travel guide B.chef magazine C.newspaper D.textbook.
Almost 500 people have bought tickets.Richard had originally hoped the first commercial spacecraft,Spaceship Two,would take off as early as 2007.However,Mr.Attenborough stressed there never was an official date set for the first launch.
Stephen Attenborough criticized some press reports,particularly an article in the Wall Street Journal,which described the 2013 goal as"yet another delay".
"This is a programme that can't have a hard-end date as safety is number one priority,"Mr.Attenborough said,"Our foot is flat on the gas.We have proven technology,we have a spaceport that opened last week,and the test flight programme is well advanced-----I don't think you can ask for a lot more from a programme like this.A delay is a strange word,and there is no delay."
Keith Colmer,a former Air Force test pilot,was chosen from more than 500 applicants,among them a handful of astronauts.The BBC,s Richard Scott was the first journalist to be allowed inside the Virgin Galactic spaceship.
Richard has held an official ceremony for the launch pad for the space tourism venture in the New Mexico desert on 18,October.He plans to take the first flight,accompanied by his children.
Mr.Attenborough said that although all of the future tourists were eager to take off to space,none were pushing for an early flight."They are willing to put a large a-mount of money up front because they trust us,because they know we will only take them to space if it's safe to do so,"he said.
The 2.5-hour flights will offer five minutes of weightlessness.Tickets cost $ 200,000.
68.What Stephen Attenborough valued most is___.
A.the number of tourists B.the cost of a commercial flight
C.the safety of tourists D.the process of the launch
69.What do we know about Richard according to the passage?___
A.He used to serve as an astronaut.
B.He will start the space tour with his children.
C.He is in charge of the interview of the first flight.
D.He has a thorough research in a spaceship.
70.You can most probably read the passage in a___.
A.travel guide B.chef magazine C.newspaper D.textbook.
▼优质解答
答案和解析
CCC
68 C 细节题. 根据文章第一 段The firm's commercial director,Stephen Attenborough,told the BBC that its customers'safety was vital. 可知顾客的安全是最重要的,故选C.
69 C 细节题. 根据文章第 五段The BBC,s Richard Scott was the first journalist to be allowed inside the Virgin Galactic spaceship. 可知Richard是一名记者,故选C.
70 C 细节题. 通读全文可知这是一篇新闻报道,故选C.
68 C 细节题. 根据文章第一 段The firm's commercial director,Stephen Attenborough,told the BBC that its customers'safety was vital. 可知顾客的安全是最重要的,故选C.
69 C 细节题. 根据文章第 五段The BBC,s Richard Scott was the first journalist to be allowed inside the Virgin Galactic spaceship. 可知Richard是一名记者,故选C.
70 C 细节题. 通读全文可知这是一篇新闻报道,故选C.
看了 VirginGalactic...的网友还看了以下:
初二电学竞赛题将L3的E.F端与A.B分别接触,L1,L2,L3均发光,但亮度不足;将L3的E.F 2020-04-27 …
设一数列a,b,c,d,e,f,通过栈结构不可能不可能排成的顺序数列为()A)c,b,e,f,d, 2020-06-28 …
python组合问题有一个二维数列list=[['a','b'],['c','d','e'],'f 2020-07-17 …
(A+B+C+D)^4=?(A+B+C+D+E)^5=?(A+B+C+D+E+F)^6=?(A+B 2020-07-18 …
一个9位数abcdefghi满足:1.a+b+...+h+i=cd2.a(b+d-c)=243.( 2020-07-19 …
(x-3)6=ax6+bx5+cx4+dx3+ex2+fx+g(其中数字为x的次数)求a+b+c+ 2020-07-30 …
一个9位数abcdefghi满足:1.a+b+...+h+i=cd2.a(b+d-c)=243.(e 2020-11-19 …
求解多元一次不等式的编程47a-b-c-d-e-f-g>047b-a-c-d-e-f-g>023c- 2020-12-14 …
如图,在正方形ABCD中,G是BC上的任意一点(G与B,C两点不重合),E,F是AG上的两点(E,F 2021-01-11 …
○O的半径是1与直角三角形ABC切于D,E,F,角A是30°,角C是90°求阴影部分的面积图形大概是 2021-01-11 …