早教吧作业答案频道 -->英语-->
Yesterday,mywifeandItookourtwokidstoaconcertbyafamousband.Itwasthesecondtimewehadtakenthemtoaconcert.Thethemeoftheconcertwas"Aroundtheworld".Thispartwasespeciallyforchildrenanditwascalled&quo
题目详情
Yesterday,my wife and I took our two kids to a concert by a famous band.It was the second time we had taken them to a concert.
The theme of the concert was"Around the world".This part was especially for children and it was called"Family Fun Day".I was surprised to see that the concert hall was full and happy to know that many parents were providing healthy activities for their children.
The concert lasted for an hour and it performed music from all over the world-from Ireland to Scotland,from England to Thailand,and from Africa to the United States.Though it was a short concert by adults'standard,my son was seen moving about in his seat.Maybe he was too young to appreciate"fine music".
After the concert,my wife asked my two kids if they wanted to come again for another round of concert,the replies were mixed.My daughter said she would like to go again,but my son's reply was no.As for me,I loved it.There were some touching moments in that concert and I was so touched by the beauty and inspiring music that was performed by the band.
We should go to concerts more often.If you are a subscriber(订购者),you can enjoy discounted(折扣) prices for your tickets.Our friend,CC,managed to"network"with her friend's friend,who is a subscriber,to get tickets for us at 25.50dollars each.The original price was 30dollars per person.We saved 18dollars.
51.By writing this passage,the writer mainly tells us___.
A.how to book a ticket to a concert
B.why children should often go to concerts
C.what music a famous band plays
D.his experience of attending a concert with his family
52.What do we learn about the concert?___.
A.It mainly showed British music.B.Not many people went to it.
C.It lasted for a long time.D.It was suitable for a family to attend.
53.We can infer from the passage that the writer's son___.
A.was bored at the concertB.likes listening to music very much
C.thought highly of the concertD.doesn't like going out with his family
54.We can know from the passage that___.
A.the writer greatly enjoyed the concert
B.the writer's daughter didn't enjoy the concert
C.the writer's wife was not touched at the concert
D.the writer didn't know how to enjoy fine music.
The theme of the concert was"Around the world".This part was especially for children and it was called"Family Fun Day".I was surprised to see that the concert hall was full and happy to know that many parents were providing healthy activities for their children.
The concert lasted for an hour and it performed music from all over the world-from Ireland to Scotland,from England to Thailand,and from Africa to the United States.Though it was a short concert by adults'standard,my son was seen moving about in his seat.Maybe he was too young to appreciate"fine music".
After the concert,my wife asked my two kids if they wanted to come again for another round of concert,the replies were mixed.My daughter said she would like to go again,but my son's reply was no.As for me,I loved it.There were some touching moments in that concert and I was so touched by the beauty and inspiring music that was performed by the band.
We should go to concerts more often.If you are a subscriber(订购者),you can enjoy discounted(折扣) prices for your tickets.Our friend,CC,managed to"network"with her friend's friend,who is a subscriber,to get tickets for us at 25.50dollars each.The original price was 30dollars per person.We saved 18dollars.
51.By writing this passage,the writer mainly tells us___.
A.how to book a ticket to a concert
B.why children should often go to concerts
C.what music a famous band plays
D.his experience of attending a concert with his family
52.What do we learn about the concert?___.
A.It mainly showed British music.B.Not many people went to it.
C.It lasted for a long time.D.It was suitable for a family to attend.
53.We can infer from the passage that the writer's son___.
A.was bored at the concertB.likes listening to music very much
C.thought highly of the concertD.doesn't like going out with his family
54.We can know from the passage that___.
A.the writer greatly enjoyed the concert
B.the writer's daughter didn't enjoy the concert
C.the writer's wife was not touched at the concert
D.the writer didn't know how to enjoy fine music.
▼优质解答
答案和解析
51-54DDAA
51.答案 D 主旨大意题.本文讲述了作者和家人参加音乐会的一次经历,故答案为D
52.答案 D 推理判断题.由第二段第二句话This part was especially for children and it was called"Family Fun Day".可推知答案D.
53.答案 A 推理判断题.由第三段第二、三句话Though it was a short concert by adults'standard,my son was seen moving about in his seat.Maybe he was too young to appreciate"fine music".可推知音乐会很短,但是作者的儿子在座位上坐不住了,由此可推知,作者的儿子对音乐会很厌烦,故答案为A
54.答案 A 推理判断题.由第四段第三句话As for me,I loved it.可知,作者自己很喜欢这场音乐会,故答案为A
51.答案 D 主旨大意题.本文讲述了作者和家人参加音乐会的一次经历,故答案为D
52.答案 D 推理判断题.由第二段第二句话This part was especially for children and it was called"Family Fun Day".可推知答案D.
53.答案 A 推理判断题.由第三段第二、三句话Though it was a short concert by adults'standard,my son was seen moving about in his seat.Maybe he was too young to appreciate"fine music".可推知音乐会很短,但是作者的儿子在座位上坐不住了,由此可推知,作者的儿子对音乐会很厌烦,故答案为A
54.答案 A 推理判断题.由第四段第三句话As for me,I loved it.可知,作者自己很喜欢这场音乐会,故答案为A
看了 Yesterday,mywi...的网友还看了以下:
,;定义在正整数集f(x)对任意m,n,都有f(m+n)=f(m)+f(n)+4(m+n)-2,且 2020-05-13 …
已知函数f(x)满足f(1)=a且f(n+1)=﹛(f(n)-1)/f(n)f(n)>1﹛2f(n 2020-06-12 …
A.菁华(qīng)宁可(nìng)冠心病(guān)翘首回望(qiáo)B.吐蕃(fān)庇护( 2020-07-09 …
A.菁华(qīng)宁可(nìng)冠心病(guān)翘首回望(qiáo)B.吐蕃(fān)庇护( 2020-07-09 …
写单词,这些单词打乱顺序了!:1.d,f,e,n,i,f,e,r,t,()2.g,h,o,e,t, 2020-07-26 …
两道关于函数的增长的证明题1.证明:f(n)=n^100,对g(n)=2^n是O(g)的,但g不是 2020-08-01 …
f(n)=sin^na+cos^na,(n次方),试用f(n-1),f(n)和f(1)表示f(n+1 2020-12-07 …
一、给下列加点字选择正确的读音,用“√”标出。(6分)顽强(qiángqiǎng)规模(mómú)烟 2020-12-15 …
A.菁华(qīng)宁可(nìng)冠心病(guān)翘首回望(qiáo)B.吐蕃(fān)庇护(b 2020-12-29 …
在资金时间价值计算时,i和n给定,下列等式中正确的有().A.(F/A,i,n)=[(P/F,i,n 2021-01-14 …