早教吧作业答案频道 -->英语-->
Atlantis,abeautifulandwealthyisland,issupposedtohaveexistedover11,000yearsago.ItwasinthemiddleofthevastAtlanticOcean,andwasacentrefortrade.Itspeoplewereverywealthyandpowerful.TherulersofAtlantiscontrol
题目详情
Atlantis,a beautiful and wealthy island,is supposed to have existed over 11,000years ago.It was in the middle of the vast Atlantic Ocean,and was a centre for trade.Its people were very wealthy and powerful.The rulers of Atlantis controlled their people and land,and their power spread to Europe and Africa.
The weather was very good in Atlantis,and therefore people could grow food all year around.Many different kinds of vegetables,fruits and nuts grew there,and a lot of different animals lived on the island,including elephants.
Atlantis was the home of Poseidon,the Greek God of the Sea.Poseidon had five sets of twin boys,who became the first rulers of Atlantis.The island's many hills,fields and rivers were divided between the ten brothers.The eldest son,Atlas,was the first king of Atlantis.He controlled the island's central hill and its surrounding sea.
At the top of the central hill,a temple was built in honour of Poseidon.Inside the temple was a huge gold statue of Poseidon.The rulers of Atlantis discussed laws in the temple.
For centuries the people of Atlantis lived simple,honest and happy lives.However,over time they began to change.They enjoyed the power they had and desired more of it.When the god Zeus saw how corrupt the people of Atlantis were,he was very angry and gathered the other gods together to decide on a punishment for them.The gods agreed with Zeus and decided to sink the island.In one short day and a half,the island of Atlantis,its people and its memory-a whole civilization-were destroyed forever,swallowed up by the sea.
56.Why were the people of Atlantis very wealthy?___
A.Because Atlantis was a centre for trade.
B.Because the people of Atlantis were hard working.
C.Because the rulers of Atlantis controlled their people and land.
D.Because the rulers of Atlantis were powerful.
57.According to the passage,which one is TRUE?___
A.A lot of different animals lived on Atlantis,including giraffes.
B.Atlantis was the home of Poseidon,the Roman God of the Sea.
C.Poseidon was the first king of Atlantis.
D.For a long time the people of Atlantis lived simple,honest and happy lives.
58.What do you think"swallowed up by the sea"means?___
A.Atlantis just disappeared.
B.The island of Atlantis was damaged.
C.All people of Atlantis and the island sank into the sea and disappeared.All the people died.
D.Some of people on Atlantis were killed by the sea.
The weather was very good in Atlantis,and therefore people could grow food all year around.Many different kinds of vegetables,fruits and nuts grew there,and a lot of different animals lived on the island,including elephants.
Atlantis was the home of Poseidon,the Greek God of the Sea.Poseidon had five sets of twin boys,who became the first rulers of Atlantis.The island's many hills,fields and rivers were divided between the ten brothers.The eldest son,Atlas,was the first king of Atlantis.He controlled the island's central hill and its surrounding sea.
At the top of the central hill,a temple was built in honour of Poseidon.Inside the temple was a huge gold statue of Poseidon.The rulers of Atlantis discussed laws in the temple.
For centuries the people of Atlantis lived simple,honest and happy lives.However,over time they began to change.They enjoyed the power they had and desired more of it.When the god Zeus saw how corrupt the people of Atlantis were,he was very angry and gathered the other gods together to decide on a punishment for them.The gods agreed with Zeus and decided to sink the island.In one short day and a half,the island of Atlantis,its people and its memory-a whole civilization-were destroyed forever,swallowed up by the sea.
56.Why were the people of Atlantis very wealthy?___
A.Because Atlantis was a centre for trade.
B.Because the people of Atlantis were hard working.
C.Because the rulers of Atlantis controlled their people and land.
D.Because the rulers of Atlantis were powerful.
57.According to the passage,which one is TRUE?___
A.A lot of different animals lived on Atlantis,including giraffes.
B.Atlantis was the home of Poseidon,the Roman God of the Sea.
C.Poseidon was the first king of Atlantis.
D.For a long time the people of Atlantis lived simple,honest and happy lives.
58.What do you think"swallowed up by the sea"means?___
A.Atlantis just disappeared.
B.The island of Atlantis was damaged.
C.All people of Atlantis and the island sank into the sea and disappeared.All the people died.
D.Some of people on Atlantis were killed by the sea.
▼优质解答
答案和解析
56.A 细节理解题.根据文章内容It was in the middle of the vast Atlantic Ocean,and was a centre for trade.Its people were very wealthy and powerful由此可知,Atlantis是大西洋海岸的贸易中心,因此那里的人们都非常的富裕,故答案为A.
57.D 细节理解题. 根据文章内容For centuries the people of Atlantis lived simple,honest and happy lives 很长一段时间以来,那里的人们都过着简单、诚实、和快乐的生活,结合选项,答案为D.
58.C 细节理解题. 根据文章内容gathered the other gods together to decide on a punishment for them.The gods agreed with Zeus and decided to sink the island由此可知,神明们决定要惩罚他们,要把这个岛屿淹没,由此判定人们也会因此掉落海底淹死,故答案为C.
57.D 细节理解题. 根据文章内容For centuries the people of Atlantis lived simple,honest and happy lives 很长一段时间以来,那里的人们都过着简单、诚实、和快乐的生活,结合选项,答案为D.
58.C 细节理解题. 根据文章内容gathered the other gods together to decide on a punishment for them.The gods agreed with Zeus and decided to sink the island由此可知,神明们决定要惩罚他们,要把这个岛屿淹没,由此判定人们也会因此掉落海底淹死,故答案为C.
看了 Atlantis,abeau...的网友还看了以下:
线性代数证明,设A是n阶方阵,且A的平方等于En,证明R(A+E)+R(A-E)设A是n阶方阵,且 2020-04-05 …
设A是n阶矩阵,如何证r(A+E)+r(A-E)>=n 2020-04-06 …
设A为n阶方阵,求证A2=E⇔r(A-E)+r(A+E)=n. 2020-05-14 …
设n阶矩阵A满足A^2=A.E为n阶单位矩阵.求证R(A)+R(A'-E) 2020-05-14 …
设A为n阶矩阵有A的2次方等于E.求证r(A+E)+r(A-E)=n. 2020-05-14 …
连字成词(英语)l u o e b s r u s r e t o s w a e s r t e 2020-05-14 …
设A是N阶矩阵,且满足A的平方=E,证明r(A-E)+r(A+E)=n 2020-05-15 …
设R(A-E)=p,R(B-E)=q,证明:R(E-AB) 2020-06-12 …
重组字母为单词e,e,r,w,he,e,r,t,he,e,se,a,sw,m,s,ir,t,p,i 2020-07-09 …
矩阵的秩的问题假设A是n阶方阵,A与其伴随矩阵相乘AA*=|A|E,它的秩R(AA*)=R(|A| 2020-07-12 …