早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

阅读理解WecanofferyouaplaceatoneofthebestuniversitiesinBritain.We’llprovideyouwithachoiceof150firstclasscoursesdevelopedespeciallytoenableyoutostudyinyourownt

题目详情

阅读理解

  We can offer you a place at one of the best universities in Britain.We’ll provide you with a choice of 150 first class courses developed especially to enable you to study in your own time backed by the Open University’s own special study method.

  -OU supported open learning.

  We’ll give you the support of a personal teacher and the chance to meet your fellow students.You can take one-off courses diplomas a degree or a postgraduate degree.Subjects available include:Computing Business Management Technology Modern Languages Social Science Arts Education and so on.

  Whether you want to study to improve your jobs or for your own personal interest there’s almost certainly a course for you.If you haven’t studied for a while we’ll help you get started.No previous training or degrees are required; you just need a lively power of learning and a willingness to learn.It’s real value for money and you can pay by monthly payments.

  Open University course materials are of the highest quality and come in a variety of forms including video and audio tapes as well as texts.The OU leads the world in its use of new technology for learning.A number of courses provide source material on CD ROM.What else can the Open University offer you? The best way to find out is to use the coupon below or phone us today.

(1)

This is an advertisement of ________.

[  ]

A.

selling valuable books

B.

attracting students

C.

setting up Open University

D.

looking into English learning

(2)

As a student of the Open University you don’t need to ________.

[  ]

A.

buy any course materials

B.

choose which course to learn

C.

pay any money for your study

D.

have lessons all the time at the university

(3)

The Open University can supply you with ________.

[  ]

A.

different jobs to choose from

B.

a course for training your English

C.

different kinds of free instructions

D.

a classroom and a library for study

(4)

We can learn from the text that ________.

[  ]

A.

OU courses are very popular in Britain

B.

money for learning must be paid off at one time

C.

we can’t telephone the university during the night

D.

people can’t be employed without finishing OU courses

▼优质解答
答案和解析
答案:1.B;2.D;3.C;4.A;
解析:
(1) 推理判断题。从文章第一段可知。 (2) 从文章第二段可知。 (3) 从文章第四段可知正确的答案。 (4) 此题为一道归纳题,并考查文章的细节部分。