早教吧作业答案频道 -->英语-->
"USA?Britain?Whichcountryisbettertostudyin?"Weoftenhearsuchdiscussions.AsChinaopensitsdoors,studyingabroadhasbecomeadreamformanyChinesestudents.(106)It'struethatstudyingabroadcanhelpstudents
题目详情
"USA?Britain?Which country is better to study in?"We often hear such discussions.As China opens its doors,studying abroad has become a dream for many Chinese students.(106)___It's true that studying abroad can help students develop themselves.Language skills will improve and it may be easier for them to find jobs if they have the experience of studying abroad.(107)___Language is the first.Students must spend a lot of time learning another language and getting used to a different culture.
Students must also learn to live without parents'care and deal with all kinds of things they haven't had to do before,like taking care of themselves.There are reports about Chinese students abroad sinking into an ocean of difficulties and giving up easily.(108)___
Finally,studying abroad brings a heavy burden(负担) to the family.(109)___But is it worth it?
We know that there are many famous people who succeed in great things through their hard work in China.(110)___Once an American coach invited him to go to America and have training there,but he refused.He kept training hard with his Chinese coach.He surprised the world when he won a gold medal at the Athens Olympics.So when you wonder which country is better to study in,consider whether studying abroad is the right choice.
A.Liu Xiang is a good example.
B.They want to learn about the world.
C.Let's talk about some foreign customs.
D.But there are problems that should be considered.
E.Li Na used to be a very famous Chinese woman tennis player.
F.For most Chinese parents,the cost of studying abroad is very high.
G.It's hard for students to study well when they have to take care of themselves.

Students must also learn to live without parents'care and deal with all kinds of things they haven't had to do before,like taking care of themselves.There are reports about Chinese students abroad sinking into an ocean of difficulties and giving up easily.(108)___
Finally,studying abroad brings a heavy burden(负担) to the family.(109)___But is it worth it?
We know that there are many famous people who succeed in great things through their hard work in China.(110)___Once an American coach invited him to go to America and have training there,but he refused.He kept training hard with his Chinese coach.He surprised the world when he won a gold medal at the Athens Olympics.So when you wonder which country is better to study in,consider whether studying abroad is the right choice.
A.Liu Xiang is a good example.
B.They want to learn about the world.
C.Let's talk about some foreign customs.
D.But there are problems that should be considered.
E.Li Na used to be a very famous Chinese woman tennis player.
F.For most Chinese parents,the cost of studying abroad is very high.
G.It's hard for students to study well when they have to take care of themselves.

▼优质解答
答案和解析
答案:106.B 细节推理题.根据上文studying abroad has become a dream for many Chinese students.出国留学已经成为许多中国学生的梦想.可知说的是出国留学,结合选项,应说他们想要了解这个世界.故选B.
107.D 细节推理题.根据下文Students must spend a lot of time learning another language and getting used to a different culture.学生必须花大量的时间学习另一种语言,适应不同的文化.可知说的是遇到的问题,结合选项,应说但也有一些问题需要考虑.故选D.
108.G 细节推理题.根据上文There are reports about Chinese students abroad sinking into an ocean of difficulties and giving up easily.有报道说,中国学生在海外陷入困境,容易放弃.可知他们很难好好学习,结合选项,应说当学生们不得不自己照顾自己时,他们很难好好学习.故选G.
109.F 细节推理题.根据上文Finally,studying abroad brings a heavy burden(负担) to the family.最后,出国留学给家庭带来了沉重的负担.可知说的是留学费用很大,结合选项,应说对大多数中国父母来说,出国留学的费用很高.故选F.
110.A 细节推理题.根据上文We know that there are many famous people who succeed in great things through their hard work in China.我们知道有许多著名的人通过他们在中国的辛勤工作获得了成功.可知说的是在中国成功的例子,结合选项,应说刘翔就是一个很好的例子.故选A.
107.D 细节推理题.根据下文Students must spend a lot of time learning another language and getting used to a different culture.学生必须花大量的时间学习另一种语言,适应不同的文化.可知说的是遇到的问题,结合选项,应说但也有一些问题需要考虑.故选D.
108.G 细节推理题.根据上文There are reports about Chinese students abroad sinking into an ocean of difficulties and giving up easily.有报道说,中国学生在海外陷入困境,容易放弃.可知他们很难好好学习,结合选项,应说当学生们不得不自己照顾自己时,他们很难好好学习.故选G.
109.F 细节推理题.根据上文Finally,studying abroad brings a heavy burden(负担) to the family.最后,出国留学给家庭带来了沉重的负担.可知说的是留学费用很大,结合选项,应说对大多数中国父母来说,出国留学的费用很高.故选F.
110.A 细节推理题.根据上文We know that there are many famous people who succeed in great things through their hard work in China.我们知道有许多著名的人通过他们在中国的辛勤工作获得了成功.可知说的是在中国成功的例子,结合选项,应说刘翔就是一个很好的例子.故选A.
看了 "USA?Britain?W...的网友还看了以下:
在公式E=I(R+r/n)中,已知E,I,R,r,求E≠IR,求n在公式E=I(R+r/n)中,已 2020-05-23 …
组合公式用组合的方法证明:对任意正整数n,C(r,r)+C(r+1,r)+…+C(n,r)=C(n 2020-05-23 …
1+r+r^2+...+r^n=[(r^n+1)-1]/r-1如果左边取1+r+r^2,右边[(r 2020-06-02 …
纵横字谜之英语暑假作业题(s)(o)(r)(r)(n)(g)(r)(e))(a)(k)(k)(e) 2020-06-06 …
360°的弧就是一个圆周为2πr,所以n°的弧弧长l应该是n/360*2πr=nπr/180当l= 2020-06-13 …
lim(n->无穷)p(1+r/n)^(nt)=lim(n->无穷)p[(1+r/n)^(n/r) 2020-06-14 …
求解一个6阶的方阵R,满足条件:R*R'=diag(1,1,1,1,1,1)并且[0.0535,0 2020-06-22 …
完全平方式问题R'/(R+R')^2求最大值,把下面的平方式展开变成R'/(R^2+2RR'+R' 2020-06-27 …
已知半径分别为R,r(R>r)的两圆外切,两条外公切线的夹角为θ.求证:sinθ=[4(R-r)根 2020-07-31 …
设A为一个n阶方阵,证明r(A^n)=r(A^n+1)=r(A^n+2)不要用若当标准型,也不要证 2020-07-31 …