早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

Sometimesyoumayhavelotsofthingstodoandyoufeelbusyandanxious.Youmaywonder,“Wheredoesthetimego?“Herearesomeideastohelpyoufindmorefreetimetoenjoyyourlife.Saynotoyourself.Ifyou'renotexcitedaboutat

题目详情
Sometimes you may have lots of things to do and you feel busy and anxious.You may wonder,“Where does the time go?“Here are some ideas to help you find more free time to enjoy your life.
  Say no to yourself.If you're not excited about attending a social activity,then don't go.Stay at home and relax.Or if you plan to go to a fruit shop but the sun is shining and you'd better be in your garden,it's fine to change your mind and do your shopping tomorrow.
  Change your pace.If you normally do your fruit shopping on Saturdaty,choose a weekday night to go instead.The store are less crowded on Wednesday evening than Saturday afternoon.You can feel better if you regard your way home as taking a walk.
  Focus(集中)on simple pleasures.When your day's work is done,make time for yourself.It doesn't need to spend too much on relaxation.A bubble bath(泡沫浴)or a cup of coffee can be enough.Although expensive relaxation is nice,when you focus on simple pleasures,you'll get more.

56.You'd better___ when the sun is shining according to the passage.
A.stay in your garden         
B.do fruit shopping
C.clean your room             
D.drink a cup of coffee
57.From Paragraph 3,we can know that___.
A.it's good to do fruit shopping on Saturday
B.the stores are more crowded on Wednesday
C.taking a  walk home makes you feel more comfortable
D.changing the ways of doing things makes us feel better
58.What can make you relax according to the passage?___
A.Visiting good frends         
B.Drinking a cup of coffee
C.Buying expensive clothes for yourself 
D.Spending too much to eat a nice meal.
59.The passage is mainly about___.
A.how to find more time to work
B.how to find more ways to shop
C.how to find more time to enjoy life
D.how to find more ways to do some cleaning.
▼优质解答
答案和解析
56答案:A;细节理解题;根据短文内容Or if you plan to go to a fruit shop but the sun is shining and you'd better be in your garden,可知:如果你打算去一家水果店,但阳光灿烂,你最好呆在你的花园里;故选A;
57答案:D;细节理解题;根据这一段的中心句(改变你的节奏)及后面举的例子选择一个工作日的晚上去水果店代替星期六以避开购物高峰及You can feel better if you regard your way home as taking a walk(如果你考虑走回家,你会感觉更好)可知,改变做事情的方式让我们感觉更好;故选D;
58答案:B;细节理解题;根据短文内容It doesn't need to spend too much on relaxation.A bubble bath(泡沫浴)or a cup of coffee can be enough.可知喝一杯咖啡可以使你放松;故选B;
59答案:C;主旨归纳题;根据短文内容“Here are some ideas to help you find more free time to enjoy your life.可知该短文主要讲述了如何找到更多的时间享受生活;故选C.