早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

B(20M江苏盐城景山中学月考)Moreandmorepeoplelikebicyclinganditisnosur?prise.Itisfunhealthyandgoodfortheenvironment.Maybethat’swhythereare1.4

题目详情

                                    B 

(20M江苏盐城景山中学月考) 

      More and more people like bicycling and it is no sur?prise. It is fun healthy and good for the environment .Maybe that’s why there are 1. 4 billion (十亿) bicycles and only 400 million cars on roads worldwide today. Bikes can take you almost anywhere and there is no oil cost!

      Get on a bicycle and ride around vour neighborhood. You may discover (发现) something new all around you.Stop?ping and getting off a bike is easier than stopping and getting out of your car. You can bike to work and benefit (得益于) from the enjoyable exercise without polluting the environment.You don't even have to ride all the way.

      Folding (折叠) bikes work well for people who ride the train.Just fold the bike and take it with you. You can do the same on an airplane. A folding bike can be packed in a suitcase (箱子) .You can also take a common (普通的) bike with you when you fly.But be sure to look for information by getting on airline websites. Not all airlines are bicyclefriendly to travelers.

      Health Benefits of Bicycling:

      1.It helps to prevent (预防) heart diseases (病).

      2.Bicycling helps to control your weight.

      3.A 15-minute bike ride to and from work three times a week burns off five kilos of fat in a year.

      4.Bicycling can improve your mood (心情) .

      5.Exercise like bicycling has been shown to make people feel better more relaxed (放松) and selfconfident (自信).

      6.Bicycling is healthier than driving.

31.From the passage we know that bicycling is becoming very.

   A. surprising   B. exciting     C. expensive   D. popular 

32.When you are riding your bicycle around your neighbor?hood you may .

    A. pollute the environment around 

    B. find something you didn’t notice 

    C. go everywhere and use a little oil   

    D. get off your bike and begin to work 

33.If you travel with a folding bike you can fold it and.

    A. get out of the car 

    B. take it onto a train 

    C. put it in your purse   

    D. go on airline websites

34. One of the benefits from bicycling is that.

    A. you can fold the bicycle 

    B. you will be friendly to others 

    C. you will be more relaxed   

    D. you may get fatter and fatter 

35.Which is TRUE according to the passage?

    A. Bicycling is enjoyable exercise for people.

    B. Driving cars is healthier than riding bikes

    C. Riding a bike pollutes your neighborhood.

   D. Common bikes are welcomed by all airlines.

▼优质解答
答案和解析
31.D 32.B 33.B 34.C 35.A31.D    细节理解题。根据短文第一段可知答案。32.B    细节理解题。根据短文第二段第一、二句可知答案。33.B    细节理解题。根据短文第三段第一、二句可知答案。34.C    细节理解题。根据Health Benefits of Bicycling中的第五 点可知答案。35.A    主旨大意题。根据短文大意及主题句You can bike to work and benefit from the enjoyable exercise without polluting the environment.可知答案。