早教吧作业答案频道 -->英语-->
RodKalinlearnedthesecrettosuccesswhilehewasyoung.Asachild,helikedplayingwithastuffed(填充)rabbithismotherhadmade."Atthattime,Iknewhewouldbecomeacraftsman(工匠)inthefuture,"Kalin'smoth
题目详情
Rod Kalin learned the secret to success while he was young.As a child,he liked playing with a stuffed (填充) rabbit his mother had made."At that time,I knew he would become a craftsman (工匠)in the future,"Kalin's mother said.
Kalin's father was a carpenter and taught him early how to use his hands.In high school,Kalin was so interested in photography that he cut class to take photos 18 hours a day.Eventually Kalin ended up at New York University.One night,his landlord asked him to build a website for his restaurant."I didn't know anything about websites,but I built the basic site by looking through books in four weeks,"Kalin recalls.
After working on a craft site that provided"advice and a lot of hand-holding",Kalin recognized that there was no market for their goods.He wrote a fan letter to Stewart Butterfield,the founder of Flickr,who had sold his highly popular photo-sharing website to Yahoo!Impressed by Kalin's letter,he took a look at Kalin's idea and invited him to San Francisco for a month in 2006.He taught Kalin how to build a website,and helped him borrow﹩615,000 from a bank.
With the help of Stewart,Kalin was able to create etsy.com,an online craft fair that may be the largest market for hand made goods in the world.Last year,350,000 woodworkers and other craftsmen sold their one-of-a-kind goods on the four-year-old site.It sells everything from hand-knitted T-shirts to wooden electric guitars.In an age of chain stores and malls,it seems there's still a big market for the unique:custom-made skirts and hand-painted tea sets.Today,Etsy's staff has increased to 70 employees,and more than three million consumers in 150 countries are buying goods on Etsy every year.
21.It can be learned from the passage that Rob Kalin___.
A.opened a restaurant after graduation
B.was good at building websites at university
C.admired Stewart Butterfield very much
D.offered good advice to craftsmen
22.Which of the following can be used to describe Rob Kalin?___
A.Helpful and creative.
B.Curious and stubborn.
C.Smart and humorous.
D.Strict and brave.
23.What can we learn about Etsy from the passage?___
A.It offered craftsmen advice at first and then began to sell crafts.
B.It sells custom-made clothes and other handmade things.
C.It has employed 350,000 craftsmen.
D.It was set up by Stewart Butterfield.
24.The underlined part"custom-made shirts"in the last paragraph means___.
A.shirts that are sold in large quantities on a website
B.shirts that are of high quality and sold at a high prize
C.shirts that are made according to someone's special requests
D.shirts that are designed to meet the need of a certain kind of craftsman.
Kalin's father was a carpenter and taught him early how to use his hands.In high school,Kalin was so interested in photography that he cut class to take photos 18 hours a day.Eventually Kalin ended up at New York University.One night,his landlord asked him to build a website for his restaurant."I didn't know anything about websites,but I built the basic site by looking through books in four weeks,"Kalin recalls.
After working on a craft site that provided"advice and a lot of hand-holding",Kalin recognized that there was no market for their goods.He wrote a fan letter to Stewart Butterfield,the founder of Flickr,who had sold his highly popular photo-sharing website to Yahoo!Impressed by Kalin's letter,he took a look at Kalin's idea and invited him to San Francisco for a month in 2006.He taught Kalin how to build a website,and helped him borrow﹩615,000 from a bank.
With the help of Stewart,Kalin was able to create etsy.com,an online craft fair that may be the largest market for hand made goods in the world.Last year,350,000 woodworkers and other craftsmen sold their one-of-a-kind goods on the four-year-old site.It sells everything from hand-knitted T-shirts to wooden electric guitars.In an age of chain stores and malls,it seems there's still a big market for the unique:custom-made skirts and hand-painted tea sets.Today,Etsy's staff has increased to 70 employees,and more than three million consumers in 150 countries are buying goods on Etsy every year.
21.It can be learned from the passage that Rob Kalin___.
A.opened a restaurant after graduation
B.was good at building websites at university
C.admired Stewart Butterfield very much
D.offered good advice to craftsmen
22.Which of the following can be used to describe Rob Kalin?___
A.Helpful and creative.
B.Curious and stubborn.
C.Smart and humorous.
D.Strict and brave.
23.What can we learn about Etsy from the passage?___
A.It offered craftsmen advice at first and then began to sell crafts.
B.It sells custom-made clothes and other handmade things.
C.It has employed 350,000 craftsmen.
D.It was set up by Stewart Butterfield.
24.The underlined part"custom-made shirts"in the last paragraph means___.
A.shirts that are sold in large quantities on a website
B.shirts that are of high quality and sold at a high prize
C.shirts that are made according to someone's special requests
D.shirts that are designed to meet the need of a certain kind of craftsman.
▼优质解答
答案和解析
21.C.推理判断题.根据第三段He wrote a fan letter to Stewart Butterfield,the founder of Flickr,who had sold his highly popular photo-sharing website to Yahoo可知他很欣赏巴菲特;故选C.
22.A.推理判断题.根据最后一段Today,Etsy's staff has increased to 70 employees,and more than three million consumers in 150 countries are buying goods on Etsy every year可知他是一个乐于助人的,有创造力的人;故选A.
23.B.细节理解题.根据最后一段It sells everything from hand-knitted T-shirts to wooden electric guitars.In an age of chain stores and malls,it seems there's still a big market for the unique:custom-made skirts and hand-painted tea sets可知Etsy出售定制的衣服和其他手工制作的东西;故选B.
24.C.词义猜测题.根据最后一段It sells everything from hand-knitted T-shirts to wooden electric guitars.In an age of chain stores and malls,it seems there's still a big market for the unique:custom-made skirts and hand-painted tea sets可知Etsy出售定制的衣服和其他手工制作的东西;意为根据某人的特殊要求专门制作的衬衫;故选C.
22.A.推理判断题.根据最后一段Today,Etsy's staff has increased to 70 employees,and more than three million consumers in 150 countries are buying goods on Etsy every year可知他是一个乐于助人的,有创造力的人;故选A.
23.B.细节理解题.根据最后一段It sells everything from hand-knitted T-shirts to wooden electric guitars.In an age of chain stores and malls,it seems there's still a big market for the unique:custom-made skirts and hand-painted tea sets可知Etsy出售定制的衣服和其他手工制作的东西;故选B.
24.C.词义猜测题.根据最后一段It sells everything from hand-knitted T-shirts to wooden electric guitars.In an age of chain stores and malls,it seems there's still a big market for the unique:custom-made skirts and hand-painted tea sets可知Etsy出售定制的衣服和其他手工制作的东西;意为根据某人的特殊要求专门制作的衬衫;故选C.
看了RodKalinlearned...的网友还看了以下:
英语达.请把下列个题中的字母组成一个你所学过的单词.o,m,w,l,c,e,ee,g,h,t,io 2020-05-13 …
将字母组成单词,并译成汉语1.m,e,r,m,u,s,汉语2.u,l,t,e,c,u,r,汉语3. 2020-06-04 …
E^2*R/(R+r)^2=E^2/(R-r)^2/R+4r(某公式推导最后两行)本人只得:=E^ 2020-06-07 …
矩阵(E+A)^n等于什么?看到一个二阶的矩阵n次方=E^n+n(E)^(n-1)A,三阶的n次方 2020-06-12 …
360°的弧就是一个圆周为2πr,所以n°的弧弧长l应该是n/360*2πr=nπr/180当l= 2020-06-13 …
lim(n->无穷)p(1+r/n)^(nt)=lim(n->无穷)p[(1+r/n)^(n/r) 2020-06-14 …
A,B是n阶矩阵,A+B=E,r(A)+r(B)=n,证明:AB=O 2020-11-02 …
从E-R图导出关系模型时,如果两实体间的联系是m:n的,下列说法正确的是()从E-R图导出关系模型时 2020-11-02 …
设B是m×n矩阵,BBT可逆,A=E-BT(BBT)-1B,其中E是n阶单位矩阵.(1)证明:AT= 2020-11-03 …
limn→+00,e的n分之1次方*(1-e)除以n*(1-e的n分之1次方)=e-1是怎么算来的? 2020-12-17 …