早教吧作业答案频道 -->英语-->
Researchhasfoundwomenwilllaughataman'sjokesiftheythinkhe'sattractive.Ifyouarelookingforamatewithagoodsenseofhumor.Theirabilitytotellajokemaybelessimportantthanyouthink.Scientists-saythatwhetherwelaugho
题目详情
Research has found women will laugh at a man's jokes if they think he's attractive.If you are looking for a mate with a good sense of humor.Their ability to tell a joke may be less important than you think.Scientists-say that whether we laugh or not depends more on how much we_like a person-than whether they really are funny
Sophie Scott,a professor of neuroscience at University College London,said,"You hear a woman say,"I really fancy him; he really makes me laugh."What she means is,he's really attractive and I laugh because I fancy him.It's to do with how much she likes him.
She said that laughter seems to have its roots deep in evolution,and remains extremely socially important.She said,"You are showing you like them when you laugh with people-if'you didn't you would withhold (忍住) that laughter."
Laughter can also defuse ( 平 息 ) tension in established relationships,with couples who laugh together staying together.The professor's own research found that laughter,unlike the sweet sigh of contentment(满足) or the cheer of triumph(成就) is cross-cultural?With people from remote parts of Africa recognizing when a Westerners is amused and vice versa
It is an emotion you primarily find in social settings-you are more likely to laugh if you are with someone else than if you are on your own.Professor Scott said,"It seems to be a socially extremely important emotion."
The professor advises us all to make time to laugh.She said that while some people go to comedy clubs or even do laughter yoga,nothing beats having a good giggle with your friends.
Professor Scott said-At its heart,the natural place where you find laughter is in interactions,So I Would say give yourself as may opportunities to laugh with the people who make you laugh."
32.which question does the first paragraph answer?___
A.why do people laugh at jokes
B.why do woman like humorous men
C.why is the ability to tell a joke important
D.why do good looks make men funnier
33.professor Scott probable agrees with the view that___
A if a woman dislikes a man,she'll laugh at his jokes
B.if a man makes a woman laugh,she's laugh at his jokes
C.if a woman laughs,she's showing she likes the man
D.if a man wants a woman to like him,he should tell jokes
34.The example of Africans and westerners is taken to show that laughter___
A.is cross-cultural
B.is useful for establishing relationships
C.can cheer people up in different cultures
D.is a socially extremely important emotion
35.what does the professor Scott advise people to do?___
A.go to the comedy clubs or do laughter yoga
B.spend time with the people who make you laugh
C.grab chances to show your humor
D.learn to relax on your own.
Sophie Scott,a professor of neuroscience at University College London,said,"You hear a woman say,"I really fancy him; he really makes me laugh."What she means is,he's really attractive and I laugh because I fancy him.It's to do with how much she likes him.
She said that laughter seems to have its roots deep in evolution,and remains extremely socially important.She said,"You are showing you like them when you laugh with people-if'you didn't you would withhold (忍住) that laughter."
Laughter can also defuse ( 平 息 ) tension in established relationships,with couples who laugh together staying together.The professor's own research found that laughter,unlike the sweet sigh of contentment(满足) or the cheer of triumph(成就) is cross-cultural?With people from remote parts of Africa recognizing when a Westerners is amused and vice versa
It is an emotion you primarily find in social settings-you are more likely to laugh if you are with someone else than if you are on your own.Professor Scott said,"It seems to be a socially extremely important emotion."
The professor advises us all to make time to laugh.She said that while some people go to comedy clubs or even do laughter yoga,nothing beats having a good giggle with your friends.
Professor Scott said-At its heart,the natural place where you find laughter is in interactions,So I Would say give yourself as may opportunities to laugh with the people who make you laugh."
32.which question does the first paragraph answer?___
A.why do people laugh at jokes
B.why do woman like humorous men
C.why is the ability to tell a joke important
D.why do good looks make men funnier
33.professor Scott probable agrees with the view that___
A if a woman dislikes a man,she'll laugh at his jokes
B.if a man makes a woman laugh,she's laugh at his jokes
C.if a woman laughs,she's showing she likes the man
D.if a man wants a woman to like him,he should tell jokes
34.The example of Africans and westerners is taken to show that laughter___
A.is cross-cultural
B.is useful for establishing relationships
C.can cheer people up in different cultures
D.is a socially extremely important emotion
35.what does the professor Scott advise people to do?___
A.go to the comedy clubs or do laughter yoga
B.spend time with the people who make you laugh
C.grab chances to show your humor
D.learn to relax on your own.
▼优质解答
答案和解析
32-35.DCAB
32题答案:D考查细节推理,根据第一段最后一句Scientists-say that whether we laugh or not depends more on how much we like a person-than whether they really are funny科学家说我们是否会笑更多地取决于我们喜欢一个人的程度而并非他们是否真正有趣.可知第一段回答了"为什么好看的人更有趣(好看的人更有吸引力,因此会得到更多的喜爱,从而显得有趣)"这一问题,因此本题答案为D选项.
33题答案:C考查细节推理,根据文章第三段的You are showing you like them when you laugh with people-if'you didn't you would withhold (忍住) that laughter.如果你对他人笑这就说明你喜欢他--如果你不喜欢那么你会忍住笑声.可知本题答案为C选项.
34题答案:A考查细节推理,根据前面的 laughter…is cross-cultural?(笑是跨文化的吗?)及后面的With people from remote parts of Africa recognizing when a Westerners is amused and vice versa.(当西方人被逗笑时来自非洲遥远地方的人们承认了这一点--反过来也一样).可知作者举出例子的原因是为了表面"笑是跨文化的",故本题答案为A选项.
35题答案:B考查细节推理,根据倒数第二段的The professor advises us all to make time to laugh.教授建议我们都要花时间笑.及最后一段的So I Would say give yourself as many opportunities to laugh with the people who make you laugh.因此我要说的是给你自己尽可能多的机会和那些使你发笑的人一起笑.可知教授建议我们要"多花时间和使我们发笑的人在一起",故本题答案为B选项.
32题答案:D考查细节推理,根据第一段最后一句Scientists-say that whether we laugh or not depends more on how much we like a person-than whether they really are funny科学家说我们是否会笑更多地取决于我们喜欢一个人的程度而并非他们是否真正有趣.可知第一段回答了"为什么好看的人更有趣(好看的人更有吸引力,因此会得到更多的喜爱,从而显得有趣)"这一问题,因此本题答案为D选项.
33题答案:C考查细节推理,根据文章第三段的You are showing you like them when you laugh with people-if'you didn't you would withhold (忍住) that laughter.如果你对他人笑这就说明你喜欢他--如果你不喜欢那么你会忍住笑声.可知本题答案为C选项.
34题答案:A考查细节推理,根据前面的 laughter…is cross-cultural?(笑是跨文化的吗?)及后面的With people from remote parts of Africa recognizing when a Westerners is amused and vice versa.(当西方人被逗笑时来自非洲遥远地方的人们承认了这一点--反过来也一样).可知作者举出例子的原因是为了表面"笑是跨文化的",故本题答案为A选项.
35题答案:B考查细节推理,根据倒数第二段的The professor advises us all to make time to laugh.教授建议我们都要花时间笑.及最后一段的So I Would say give yourself as many opportunities to laugh with the people who make you laugh.因此我要说的是给你自己尽可能多的机会和那些使你发笑的人一起笑.可知教授建议我们要"多花时间和使我们发笑的人在一起",故本题答案为B选项.
看了Researchhasfoun...的网友还看了以下:
关系R、S如下图所示,关系代数表达式π1,5,6(σ1>5(R×S))=(32),它与元组演算表达式 2020-05-26 …
设有如下关系: 与元组演算表达式{t| (u)(v)(R(u)∧S(v)Au[3]=v[1]∧u[4 2020-05-26 …
设关系R和S都是二元关系,那么与元组表达式{t|u)(|v)(R(u)∧S(v)∧u[1]=v[1] 2020-05-26 …
映射题,求正解.首先我读不懂题(f(n)∈R,v∈R,u∈R)求所有的f:R→R满足:(1)f(2 2020-06-07 …
用以下英文宇母填在上a,a,a,a,a,a,b,e,e,d,e,e,e,e,e,e,f,g,g用以 2020-06-24 …
t=F*r*sinθ这个公式表示什么?t=F*r*sinθ这里我们在学旋转力学.t是torque, 2020-07-20 …
写单词,这些单词打乱顺序了!:1.d,f,e,n,i,f,e,r,t,()2.g,h,o,e,t, 2020-07-26 …
u=f(r),r=√x^2+y^2求du/dr 2020-10-30 …
魔方公式点怎么念公式里(U,F,R)会念(U',F',R')是怎么念》?我记公式但是有点的英文字母 2020-10-31 …
二.已知函数f(x)对任意的u,v属于R都有f(u+v)=f(u)+f(v)-2,当x大于0时,f( 2020-11-07 …