早教吧作业答案频道 -->英语-->
Anewreadingtoolwasputonthemarketthisweekforthetwo-tofive-year-oldset.Itissoldforatleast$389,anexpensivepurchaseforakid–andthatdoesn’tevenincludea$99annualsubscription(订阅)feeforgames,e-books,and
题目详情
A new reading tool was put on the market this week for the two-to five-year-old set. It is sold for at least $389, an expensive purchase for a kid – and that doesn’t even include a $99 annual subscription (订阅) fee for games, e-books, and age-appropriate software. That might be fine for parents willing and able to pay thousands for private nursery schools, but will the tool actually help kids learn language and reading skills more effectively than traditional books? Probably not, said Dr. Michael Rich, director of the Center for Media and Child Health at Children’s Hospital Boston. “There is a sensory components (感官因素) to books that isn’t there with e-books,” he explained. “You can smell it, turn the pages, and taste it, as young kids are likely to do.” That might help little ones become more familiar with the books, helping them learn from them, but far more important is whether a person is actually sitting with them while they’re looking at the pages. Researchers have shown time and again that kids learn better when they’re having interaction (互动) with real people, rather than electronic voices reading to them from a computer or speaking to them from the TV. A Georgetown University study found that kids who learned to put on gloves from watching a video took six times as long to learn the process as those who watched it shown by an adult standing in front of them. “I’m a big believer in teaching kids to live in the digital society and use what the rest of the family uses, but they do need to be supervised ,” said Dr. Gwenn O’Keeffe, a Boston-based children’s doctor and spokesperson for the American Academy of Pediatrics. “We don’t recommend that young kids use any type of technology for very long since they have the attention span (注意力持续时间) of a butterfly.” 小题1:According to the text, the new tool .
|
▼优质解答
答案和解析
小题1:C 小题2:A 小题3:B 小题4:B 小题5:D |
小题1:细节题。根据文章第一行A new reading tool was put on the market this week for the two-to five-year-old set.可知这种读书工具是为了2-5岁得孩子设计的。那么C正确。 小题2:推理题。根据第3段后三行可知读书是一种多感觉化的过程,涉及到多种感觉,故A正确。 小题3:推理题。第六段的内容是为了证明第五段的观点,也就是交流的重要性。 小题4:猜测词义题。根据but可知上下文是转折的关系,是指孩子的行为需要监管。 小题5:主旨大意题。文章的目的正是为了阐述孩子们使用新型的电子读书工具。 |
看了Anewreadingtool...的网友还看了以下:
无穷级数求极限问题求极限n→∞时lim∑1/{n+[(i^2+1)/n]},i从1到n的值这题目用的 2020-03-31 …
lingo 哪错了model:sets:year/1..15/:bank,st,xz;endset 2020-05-13 …
They are going to Shanghai next year.对They提问是什么1. 2020-05-16 …
I don‘t know how much I spend ( )all kinds of boo 2020-05-17 …
matlab图像处理,提取图片的高频分量!我是这样写的:function gOK=laplace( 2020-06-27 …
(A/P,i,n)=(A/F,i,n)+i或(A/F,i,n)=(A/P,i,n)-i我已经知道怎 2020-07-23 …
求证e^i(4π/n)+e^i(8π/n)+...+e^i4(n-1)π/n+e^i(4nπ/n)= 2020-11-01 …
知道F=A〔(1+i)n-1+(1+i)n-2+……+(1+i)+1〕如何推导出F=A(1+i)n- 2021-01-13 …
在资金时间价值计算时,i和n给定,下列等式中正确的有().A.(F/A,i,n)=[(P/F,i,n 2021-01-14 …
1、在资金时间价值计算时,i和n给定,下列等式中正确的有?为什么?1、A(F/A,i,n)=[(P/ 2021-01-14 …