早教吧作业答案频道 -->英语-->
Onethingthetourbooksdon'ttellyouaboutLondonisthat2,0000fitsresidents(屠民)arefoxes.Theyranawayfromthecityaboutcenturiesagoafterdevelopersandpollutionmovedin.Butnowthattheenvironmentiscleaner,thefox
题目详情
One thing the tour books don't tell you about London is that 2,000 0f its residents (屠民) are foxes.They ran away from the city about centuries ago after developers and pollution moved in.But now that the environment is cleaner,the foxes have come home.
"The number and variety of wild animals in urban c城市的) areas is increasing,"says
Corner Jones.A survey of the wildlife in New York's Central Park last year counted 14kinds of animals.A similar survey carried out in the 1890's counted only five kinds.
Several changes have brought wild animals to the cities.First,the air and water quality
in many cities have improved as a result of the 1970s pollution-control efforts.Meanwhile,rural areas have been built up,and many animals have gone to the area outside the centre of a city.In addition,urban wildlife refuges (避难处) have been created.The Greater London Council last year spent $ 750,000to buy land and build 10permanent (永久性的) wildlife refuges in the city.As a result,many birds are now living in the city.By 1970the birds had died out east of the Mississippi because the DDT had made their eggs too thin to support life.
That year,scientist Tom Cade of Cornell University began raising the birds for release in
cities,for cities afforded abundant food.
Cities can attract wild animals without turning them harmful.The key is to create
habitats where they are able to live happily.Such habitats can even be useful.In San
Francisco,the local government is testing different kinds of rainwater control basins to see not only which ones keep the cleanest water but which will attract the most birds.
25.What is the passage mainly about?___
A.2,000foxes returning to London.
B.Wild animals living in zoos.
C.Wildlife returning to some larger cities.
D.The great enemy of wildlife.
26.It can be inferred from the passage that___
A.Londoners are putting more and more wild animals into their zoos
B.Londoners are happy to see wild animals return to their city
C.Londoners are trying to move wild animals back to the countryside
D.Londoners have welcomed the wild birds,but found foxes a problem
27.According to the passage,the number of species of wildlife in New York's park.___
A.is slowly going down B.is the same as that in other cities
C.doesn't change too much D.has more than doubled in the last century
28.Which of the following is NOT a reason why wildlife is returning to the cities?___
A.There is plenty of food for wildlife in the city.
B.Wildlife enjoys being watched and fed in the cities.
C.More and more special living areas have been built for the wildlife.
D.Air and water quality has improved in the cities.
"The number and variety of wild animals in urban c城市的) areas is increasing,"says
Corner Jones.A survey of the wildlife in New York's Central Park last year counted 14kinds of animals.A similar survey carried out in the 1890's counted only five kinds.
Several changes have brought wild animals to the cities.First,the air and water quality
in many cities have improved as a result of the 1970s pollution-control efforts.Meanwhile,rural areas have been built up,and many animals have gone to the area outside the centre of a city.In addition,urban wildlife refuges (避难处) have been created.The Greater London Council last year spent $ 750,000to buy land and build 10permanent (永久性的) wildlife refuges in the city.As a result,many birds are now living in the city.By 1970the birds had died out east of the Mississippi because the DDT had made their eggs too thin to support life.
That year,scientist Tom Cade of Cornell University began raising the birds for release in
cities,for cities afforded abundant food.
Cities can attract wild animals without turning them harmful.The key is to create
habitats where they are able to live happily.Such habitats can even be useful.In San
Francisco,the local government is testing different kinds of rainwater control basins to see not only which ones keep the cleanest water but which will attract the most birds.
25.What is the passage mainly about?___
A.2,000foxes returning to London.
B.Wild animals living in zoos.
C.Wildlife returning to some larger cities.
D.The great enemy of wildlife.
26.It can be inferred from the passage that___
A.Londoners are putting more and more wild animals into their zoos
B.Londoners are happy to see wild animals return to their city
C.Londoners are trying to move wild animals back to the countryside
D.Londoners have welcomed the wild birds,but found foxes a problem
27.According to the passage,the number of species of wildlife in New York's park.___
A.is slowly going down B.is the same as that in other cities
C.doesn't change too much D.has more than doubled in the last century
28.Which of the following is NOT a reason why wildlife is returning to the cities?___
A.There is plenty of food for wildlife in the city.
B.Wildlife enjoys being watched and fed in the cities.
C.More and more special living areas have been built for the wildlife.
D.Air and water quality has improved in the cities.
▼优质解答
答案和解析
25.C.主旨大意题.通读全文,可知文章讨论的是动物重新出现在大城市的现象,并分析了原因;故选C.
26.B.推理判断题.根据文章第三段:Several changes have brought wild animals to the cities可知伦敦人做出了很多的努力让这些动物出现回了,故B正确.
27.D.细节理解题.根据文章第二段:A survey of the wildlife in New York's Central Park last year counted 14kinds of animals.A similar survey carried out in the 1890's counted only five kinds可知纽约公园野生动物的种类在过去的一个世纪翻倍了;故选D.
28.B.细节理解题.根据第三段可知野生动物回归的原因有城里有很多野生动物的食物,为野生动物建造了越来越多的特殊生活区,城市空气和水质量有所改善;故选B.
26.B.推理判断题.根据文章第三段:Several changes have brought wild animals to the cities可知伦敦人做出了很多的努力让这些动物出现回了,故B正确.
27.D.细节理解题.根据文章第二段:A survey of the wildlife in New York's Central Park last year counted 14kinds of animals.A similar survey carried out in the 1890's counted only five kinds可知纽约公园野生动物的种类在过去的一个世纪翻倍了;故选D.
28.B.细节理解题.根据第三段可知野生动物回归的原因有城里有很多野生动物的食物,为野生动物建造了越来越多的特殊生活区,城市空气和水质量有所改善;故选B.
看了Onethingthetour...的网友还看了以下:
设A为n(n>=2)阶方阵,证明当r(A)=n时,r(A*)=n当r(A)=2)阶方阵,证明当r( 2020-05-14 …
设A为n阶方阵,E为N阶单位矩阵,且A^2-A=2E,证明则r(2E-A)+r(E+A)=n设A为 2020-05-15 …
高一数学题目..不会..求解1.已知U=R,A{X∈R|1<X<4}B={X∈R|X≤-1或X≥3 2020-05-23 …
线性代数:关于A与其伴随矩阵的秩与二者乘积的秩的一个矛盾AA*=|A|ER(AA*)=R(E)=n 2020-07-12 …
关于矩阵的证明设A,B分别是为m*n,n*t矩阵,求证:(1)若r(A)=n,则r(AB)=r(B 2020-07-30 …
设A为一个n阶方阵,证明r(A^n)=r(A^n+1)=r(A^n+2)不要用若当标准型,也不要证 2020-07-31 …
什么是二项式的通式?在二项式定理(a+b)^n=C(n,0)a^n+C(n,1)a^(n-1)b+ 2020-07-31 …
则r(AiB)=r(A),且r(AiB)=n,没明白为什么这样写1充分性。因为|A|不等于0,故A 2020-08-02 …
由国名的每个字母想到的一句话例:Italy转化为:Itrustandloveyou.(我相信你并且爱 2020-11-23 …
Italy(意大利)可以转译成Itrustandloveyou.(我相信你并且爱你).原来国家的名字 2020-11-23 …