早教吧作业答案频道 -->英语-->
TheBoyMadeIt!OneSunday,Nicholas,ateenager,wentskiingatSugarloafMountaininMaine.Intheearlyafternoon,whenhewasplanningtogohome,afiercesnowstormsweptintothearea.Unabletoseefar,heaccidentallyturnedoffthep
题目详情
The Boy Made It!
One Sunday,Nicholas,a teenager,went skiing at Sugarloaf Mountain in Maine.In the early afternoon,when he was planning to go home,a fierce snowstorm swept into the area.Unable to see far,he accidentally turned off the path.Before he knew it,Nicholas was lost,all alone!He didn't have food,water,a phone,or other supplies.He was getting colder by the minute.
Nicholas had no idea where he was.He tried not to panic(惊慌).He thought about all the survival shows he had watched on TV.It was time to put the tips(advice) he had learned to use.
He decided to stop skiing.There was a better chance of someone finding him if he stayed where he was.The first thing he did was to find shelter(遮盖物) form the freezing wind and snow.If he didn't,his body temperature would get very low,which could quickly kill him.Using his skis,Nicholas built a snow cave.He gathered a huge mass of snow and dug out a hole in the middle.Then he piled branches on top of himself,like a blanket,to stay as warm as he could.
By that evening,Nicholas was really hungry.He ate snow and drank water from a nearby stream so that his body wouldn't lose too much water.Not knowing how much longer he could last,Nicholas did the only thing he could-he huddled (蜷缩) in his cave and slept.
The next day,Nicholas went out to look for help,but he couldn't find anyone.He followed his tracks and returned to the snow cave,because without shelter,he could die that night.On Tuesday,Nicholas went out again to find help.He had walked for about a mile when a volunteer searcher found him.After two days stuck in the snow,Nicholas was saved.
Nicholas might have survived this snowstorm only because of TV shows.He had often watched Grylls'survival show Man vs.Wild.That's where he learned the tips that saved his life.In each episode(一期节目) of Man vs.Wild,Grylls is abandoned(遗弃) in a wild area and has to find his way out.When Grylls heard about Nicholas'amazing deeds,he was super impressed that Nicholas had made it since he knew better than anyone how hard Nicholas had to work to stay alive.
24.What happened to Nicholas one Sunday afternoon?___
A.He got lost.
B.He broke his skis.
C.He hurt his eyes.
D.He caught a cold.
25.How did Nicholas keep himself warm?___
A.He found a shelter.
B.He lighted some branches.
C.He kept on skiing.
D.He built a snow cave.
26.On Tuesday,Nicholas___.
A.returned to his shelter safely.
B.was saved by a searcher.
C.got stuck in the snow
D.stayed where he was
27.Nicholas left Grylls a very deep impression because he___.
A.did the right things in the dangerous situation.
B.watched Grylls'TV program regularly
C.created some tips for survival
D.was very hard-working.
One Sunday,Nicholas,a teenager,went skiing at Sugarloaf Mountain in Maine.In the early afternoon,when he was planning to go home,a fierce snowstorm swept into the area.Unable to see far,he accidentally turned off the path.Before he knew it,Nicholas was lost,all alone!He didn't have food,water,a phone,or other supplies.He was getting colder by the minute.
Nicholas had no idea where he was.He tried not to panic(惊慌).He thought about all the survival shows he had watched on TV.It was time to put the tips(advice) he had learned to use.
He decided to stop skiing.There was a better chance of someone finding him if he stayed where he was.The first thing he did was to find shelter(遮盖物) form the freezing wind and snow.If he didn't,his body temperature would get very low,which could quickly kill him.Using his skis,Nicholas built a snow cave.He gathered a huge mass of snow and dug out a hole in the middle.Then he piled branches on top of himself,like a blanket,to stay as warm as he could.
By that evening,Nicholas was really hungry.He ate snow and drank water from a nearby stream so that his body wouldn't lose too much water.Not knowing how much longer he could last,Nicholas did the only thing he could-he huddled (蜷缩) in his cave and slept.
The next day,Nicholas went out to look for help,but he couldn't find anyone.He followed his tracks and returned to the snow cave,because without shelter,he could die that night.On Tuesday,Nicholas went out again to find help.He had walked for about a mile when a volunteer searcher found him.After two days stuck in the snow,Nicholas was saved.
Nicholas might have survived this snowstorm only because of TV shows.He had often watched Grylls'survival show Man vs.Wild.That's where he learned the tips that saved his life.In each episode(一期节目) of Man vs.Wild,Grylls is abandoned(遗弃) in a wild area and has to find his way out.When Grylls heard about Nicholas'amazing deeds,he was super impressed that Nicholas had made it since he knew better than anyone how hard Nicholas had to work to stay alive.
24.What happened to Nicholas one Sunday afternoon?___
A.He got lost.
B.He broke his skis.
C.He hurt his eyes.
D.He caught a cold.
25.How did Nicholas keep himself warm?___
A.He found a shelter.
B.He lighted some branches.
C.He kept on skiing.
D.He built a snow cave.
26.On Tuesday,Nicholas___.
A.returned to his shelter safely.
B.was saved by a searcher.
C.got stuck in the snow
D.stayed where he was
27.Nicholas left Grylls a very deep impression because he___.
A.did the right things in the dangerous situation.
B.watched Grylls'TV program regularly
C.created some tips for survival
D.was very hard-working.
▼优质解答
答案和解析
24.A 细节理解题.根据第一段第四句,"Before he knew it,Nicholas was lost,all alone!"可知答案.说明Nicholas迷路了.故选A.
25,.D.细节理解题.根据文章第四段Using his skis,Nicholas built a snow cave.He gathered a huge mass of snow and dug out a hole in the middle.Then he piled branches on top of himself,like a blanket,to stay as warm as he could.可知,Nicholas保持温暖的方式是建了一个雪洞.故选D.
26.B 细节理解题.根据第六段He had walked for about a mile when a volunteer searcher found him.可知,星期二的时候,Nicholas被一名志愿搜索者救了.故选B.
27.A 推理判断题.根据最后一段…he was super impressed that Nicholas had made it since he knew better than anyone how hard Nicholas had to work to stay alive.可知,Grylls 这个人想表达一个小男孩能在如此困难的情况下成功逃生是难能可贵的,A选项正好能表达此意思.故选A.
25,.D.细节理解题.根据文章第四段Using his skis,Nicholas built a snow cave.He gathered a huge mass of snow and dug out a hole in the middle.Then he piled branches on top of himself,like a blanket,to stay as warm as he could.可知,Nicholas保持温暖的方式是建了一个雪洞.故选D.
26.B 细节理解题.根据第六段He had walked for about a mile when a volunteer searcher found him.可知,星期二的时候,Nicholas被一名志愿搜索者救了.故选B.
27.A 推理判断题.根据最后一段…he was super impressed that Nicholas had made it since he knew better than anyone how hard Nicholas had to work to stay alive.可知,Grylls 这个人想表达一个小男孩能在如此困难的情况下成功逃生是难能可贵的,A选项正好能表达此意思.故选A.
看了TheBoyMadeIt!On...的网友还看了以下:
△ABC三边abc和面积满足S=c2-(a-b)2,且a+b=2△ABC的三边a,b,c和面积S满 2020-04-27 …
Matlab求帮忙看看哪里错了.h=0;%h[0,51.5]a=15;m=sMatlab求帮忙看看 2020-05-13 …
高一数学题,有关集合的设S是满足下列两个条件的实数所构成的集合:①1∈S,②若a∈S,则(1/1- 2020-06-03 …
已知圆的半径为r面积为s,则()A.S=根号RB.正负根号S=2RC.人=根号S分之πD.R=正负 2020-06-11 …
设数集S符合下面两个条件:①1不属于S②若a∈S,则1/(1-a)∈S求证:a∈S,则1-1/a∈ 2020-07-11 …
英语单词填空1.时间状语:d-r-n-2.场所:b-s-s-o-f-r--e-a-t-e-t3.教 2020-07-14 …
p,o,a,s,e,d,f,t组成的单词p开头,所有字母都要用上 2020-07-17 …
如图是由若干个大小相同的小正方体堆砌而成的几何体,若其主视图、左视图、俯视图的面积分别用S主,S左 2020-08-01 …
下面加黑的字注音全都正确的一项是()A子弹dàn灰心丧sàng气骚sāo扰小憩xīB冉冉rán雏ch 2020-11-08 …
如图,AB是半圆O的直径,以OA为直径的半圆O′与弦AC交于点D,O′E∥AC,并交OC于点E,则下 2020-11-28 …