早教吧作业答案频道 -->英语-->
SomeyoungCambodiansarelearninganewsport-skateboarding.Thecountry'sfirstskateboardparkislocatedonthegroundsofalocalcharitygroupattheedgeofPhnomPenh,thecapital.SportslikeKhmerboxingandsoccerarewildlypopularin
题目详情
Some young Cambodians are learning a new sport-skateboarding.The country's first skateboard park is located on the grounds of a local charity group at the edge of Phnom Penh,the capital.
Sports like Khmer boxing and soccer are wildly popular in Cambodia.But Chea,who has been skating for 6months,says skating has already become his favorite sport.
The skaters are learning tricks like launching off a jump or half-pipe and flying through the air on their narrow wooden boards.
A non-governmental organization called Skateistan Cambodia organizes weekly programs at the park.Skateistan started its work in Afghanistan years ago.Rory Burke is working with the group which expanded to Cambodia last year.
Rory Burke points out,"Yeah,it's definitely not a typical Cambodian pastime (消遣).And I think the idea of‘why skateboarding'is that it's not been done before here.We want to use skateboarding as something saying,‘Hey,this is new,this is something different.'And that kind of itself becomes a little bit of hook.People see it and they think and they say,"Wow,‘what is that?',and they want to get involved."
Skateistan partners with local groups that work with young people.The park is on the grounds of the group known as PSE,where children attend school and learn a trade.There are almost one hundred twenty participants.They all come from troubled lives.
Seventeen-year-old Sang Rotha is a student at PSE."Sometimes I don't do well on subjects like math,"he says,"I feel bad when I find it hard to keep up with my lessons.So that is why I skateboard-to improve my bad feelings."
He says he began skateboarding more than a year ago.Before he started training,it seemed very easy.But it was very difficult to learn tricks,and he got hurt a lot from falling off.
Rory Burke says learning to deal with the difficulties is part of the lesson for these young skateboarders.
24.According to the passage,PSE is a group___.
A.that works with Cambodian students
B.for young Cambodians to learn a trade
C.for young Cambodians in troubled lives
D.for young Cambodians taking skateboarding
25.What is said about skateboarding in the passage?___
A.It is easy for young Cambodians to learn.
B.It is a good sport to help regain good feeling.
C.It originated in Afghanistan years ago.
D.It is as popular as Khmer boxing in Cambodia.
26.The underlined part a little bit of hook probably means___.
A.something strangeB.something quite new
C.something differentD.something attractive
27.It can be inferred from the passage that skateboarding is becoming___.
A.a sport liked by most young Cambodians
B.an increasingly popular sport in Cambodia
C.a sport used to better young Cambodians'life
D.a good way to train young Cambodians'learning skills.
Sports like Khmer boxing and soccer are wildly popular in Cambodia.But Chea,who has been skating for 6months,says skating has already become his favorite sport.
The skaters are learning tricks like launching off a jump or half-pipe and flying through the air on their narrow wooden boards.
A non-governmental organization called Skateistan Cambodia organizes weekly programs at the park.Skateistan started its work in Afghanistan years ago.Rory Burke is working with the group which expanded to Cambodia last year.
Rory Burke points out,"Yeah,it's definitely not a typical Cambodian pastime (消遣).And I think the idea of‘why skateboarding'is that it's not been done before here.We want to use skateboarding as something saying,‘Hey,this is new,this is something different.'And that kind of itself becomes a little bit of hook.People see it and they think and they say,"Wow,‘what is that?',and they want to get involved."
Skateistan partners with local groups that work with young people.The park is on the grounds of the group known as PSE,where children attend school and learn a trade.There are almost one hundred twenty participants.They all come from troubled lives.
Seventeen-year-old Sang Rotha is a student at PSE."Sometimes I don't do well on subjects like math,"he says,"I feel bad when I find it hard to keep up with my lessons.So that is why I skateboard-to improve my bad feelings."
He says he began skateboarding more than a year ago.Before he started training,it seemed very easy.But it was very difficult to learn tricks,and he got hurt a lot from falling off.
Rory Burke says learning to deal with the difficulties is part of the lesson for these young skateboarders.
24.According to the passage,PSE is a group___.
A.that works with Cambodian students
B.for young Cambodians to learn a trade
C.for young Cambodians in troubled lives
D.for young Cambodians taking skateboarding
25.What is said about skateboarding in the passage?___
A.It is easy for young Cambodians to learn.
B.It is a good sport to help regain good feeling.
C.It originated in Afghanistan years ago.
D.It is as popular as Khmer boxing in Cambodia.
26.The underlined part a little bit of hook probably means___.
A.something strangeB.something quite new
C.something differentD.something attractive
27.It can be inferred from the passage that skateboarding is becoming___.
A.a sport liked by most young Cambodians
B.an increasingly popular sport in Cambodia
C.a sport used to better young Cambodians'life
D.a good way to train young Cambodians'learning skills.
▼优质解答
答案和解析
24.C:根据The park is on the grounds of the group known as PSE,where children attend school and learn a trade.There are almost one hundred twenty participants.、可知这个组织为了帮助生活困难的古巴人,故选C.
25.B:根据So that is why I skateboard---to improve my bad feelings.可知运动可以使他获得良好的感觉,故选B.
26.D:根据People see it and they think and they say,‘Wow,what is that?'and they want to get involved."他们问那是什么,并且想加入,可猜出a little bit of hook的意思是有吸引力的事物,故选D.
27.C:根据Rory Burke says learning to deal with the difficulties is part of the lesson for these young skateboarders.可知滑板运动可以使他们克服困难,使生活更加好,故选C.
25.B:根据So that is why I skateboard---to improve my bad feelings.可知运动可以使他获得良好的感觉,故选B.
26.D:根据People see it and they think and they say,‘Wow,what is that?'and they want to get involved."他们问那是什么,并且想加入,可猜出a little bit of hook的意思是有吸引力的事物,故选D.
27.C:根据Rory Burke says learning to deal with the difficulties is part of the lesson for these young skateboarders.可知滑板运动可以使他们克服困难,使生活更加好,故选C.
看了SomeyoungCambod...的网友还看了以下:
趣味组词用A B E K L S T 组词1.能组成最常的词是(字母可重复使用)_________ 2020-05-14 …
printf("\1\1Youareveryclever!\1\1\n\n");s\t%d:%d: 2020-05-17 …
跪求concern和consider的深刻理解!做sat时无数次发现自己对待这两个词的理解只停留在 2020-06-29 …
数列{an}为等差数列m,n,s,t∈N*且m+n=s+t求证am+an=as+at 2020-07-23 …
怎么计算二阶微分方程(mathematrica)我想用mathematica5来书写,但是我又不知 2020-07-31 …
任何一个正整数n都可以进行这样的分解:n=s×t(s、t是正整数,且s≤t),如果p×q在n的所有 2020-07-31 …
任何一个正整数n都可以进行这样的分解:n=s×t(s,t是正整数,且s≤t),如果p×q在n的所有 2020-07-31 …
解微分方程:a∫∫s(t)=n+s(t)∫∫是双重积分号,a和n是常数,s(t)是待求解的函数这是 2020-08-02 …
音标重读音节[kən'grætʃə,let]请问哪个是重读音节.kən是?还是grætʃə是?重读音 2020-11-01 …
任何一个正整数n都可以进行这样的分解:n=s×t(s、t是正整数,且s≤t),如果p×q在n的所有这 2020-12-01 …