早教吧作业答案频道 -->英语-->
A.Choosethebestanswerhttp://www.intemethoaxes.net/info.htmABOUTINTERNETHOAXESMOREINFOCONTACTUSTheInternetisfulloffalseinformation.Itisimportantforusalltoavoidbeingfooledbysuchinformation.Here
题目详情
A.Choose the best answer
The Internet is full of false information.It is important for us all to avoid being fooled by such information.Here are three examples of Internet hoaxes.
On his website,a man by the name of Tony has asked for gifts of money to save the life of a pretty little rabbit named Toby that he rescued from under his house.A cat must have attacked the rabbit,the man claimed,so he took it in.He gave Toby loving care and nursed him back to health.There is a very cruel point,however.If the greedy man doesn't receive enough money,he will eat poor little Toby.(Don't worry,though.Remember,it's just a hoax!.
While the streets of New Orleans,the USA,were still flooded after a terrible hurricane(飓风.,a frightening e-mail was sent around the Internet.It included a photograph of a large crocodile over five meters long.According to the message,it had been swimming around the flooded city eating people.It was later discovered that the photographs of the crocodile were of one that was caught in the Congo(刚果.years before.
The following e-Mail hoax takes in many people.It claims that a large British company will pay you to send their e-mail to as many people as possible.For every person that you send the e-mail to,it promises you will receive 5.00;foreverypersonthatyousendittothatsendsittosomeoneelse,you'llget3.00; and for every third person that receives it,you will be paid 1.00.Tomakeitevenmorebelievable,thesendersaysthatatfirsthethoughtitwasahoax,butthecompanysoonsenthim800.00.
69.The underlined word"hoaxes"means___
A.games
B.websites
C.lies
D.stories
70.Toby is the name of a___
A.man
B.rabbit
C.website
D.cat
71.The crocodile in the photograph actually lived in___
A.New Orleans
B.the USA
C.Britain
D.the Congo
72.Some people believe that they can___ if they send e-mails.
A.become famous
B.find friends
C.make money
D.keep promises
73.Which of the following is TRUE according to the passage?___
A.The city of New Orleans was flooded because of the terrible hurricane.
B.lf the man doesn't receive enough money,he will eat poor little Toby.
C.The crocodile swam around the flooded city and ate several people.
D.Someone received $800.00from the company because of the e-mail.
74.The main idea of the passage is to___
A.teach how to create a professional website with attractive stories
B.show that anyone can create good Internet hoaxes with some facts
C.explain that,even though they seem false,Internet hoaxes might be true
D.tell people to be careful of Internet hoaxes by giving some examples.
http://www.intemethoaxes.net/info.htm | ||
ABOUT INTERNET | HOAXES MORE INFO | CONTACT US |
On his website,a man by the name of Tony has asked for gifts of money to save the life of a pretty little rabbit named Toby that he rescued from under his house.A cat must have attacked the rabbit,the man claimed,so he took it in.He gave Toby loving care and nursed him back to health.There is a very cruel point,however.If the greedy man doesn't receive enough money,he will eat poor little Toby.(Don't worry,though.Remember,it's just a hoax!.
While the streets of New Orleans,the USA,were still flooded after a terrible hurricane(飓风.,a frightening e-mail was sent around the Internet.It included a photograph of a large crocodile over five meters long.According to the message,it had been swimming around the flooded city eating people.It was later discovered that the photographs of the crocodile were of one that was caught in the Congo(刚果.years before.
The following e-Mail hoax takes in many people.It claims that a large British company will pay you to send their e-mail to as many people as possible.For every person that you send the e-mail to,it promises you will receive 5.00;foreverypersonthatyousendittothatsendsittosomeoneelse,you'llget3.00; and for every third person that receives it,you will be paid 1.00.Tomakeitevenmorebelievable,thesendersaysthatatfirsthethoughtitwasahoax,butthecompanysoonsenthim800.00.
69.The underlined word"hoaxes"means___
A.games
B.websites
C.lies
D.stories
70.Toby is the name of a___
A.man
B.rabbit
C.website
D.cat
71.The crocodile in the photograph actually lived in___
A.New Orleans
B.the USA
C.Britain
D.the Congo
72.Some people believe that they can___ if they send e-mails.
A.become famous
B.find friends
C.make money
D.keep promises
73.Which of the following is TRUE according to the passage?___
A.The city of New Orleans was flooded because of the terrible hurricane.
B.lf the man doesn't receive enough money,he will eat poor little Toby.
C.The crocodile swam around the flooded city and ate several people.
D.Someone received $800.00from the company because of the e-mail.
74.The main idea of the passage is to___
A.teach how to create a professional website with attractive stories
B.show that anyone can create good Internet hoaxes with some facts
C.explain that,even though they seem false,Internet hoaxes might be true
D.tell people to be careful of Internet hoaxes by giving some examples.
▼优质解答
答案和解析
69.C 词义猜测题.根据上一句:互联网上有很多虚假信息.重要的是我们都要避免被这样的信息所迷惑,可以推断出此处列举的是几个骗局的信息,故选C,骗局.
70.B 细节理解题,根据a man by the name of Tony has asked for gifts of money to save the life of a pretty little rabbit named Toby 可知Toby 是一个兔子的名字,故选B.
71.D 细节理解题,根据It was later discovered that the photographs of the crocodile were of one that was caught in the Congo可知这个鳄鱼是在刚果抓住的,故选D.
72.C 细节理解题,根据文章最后一句可知一些人相信发邮件能挣钱,故选C.
73.A 细节理解题,根据While the streets of New Orleans,the USA,were still flooded after a terrible hurricane可知新奥尔良曾经遭受过飓风,故选A.
74.D 主旨大意题,根据文章内容可知本文是在告诉人们不要轻易地相信网上的骗局,故选D.
70.B 细节理解题,根据a man by the name of Tony has asked for gifts of money to save the life of a pretty little rabbit named Toby 可知Toby 是一个兔子的名字,故选B.
71.D 细节理解题,根据It was later discovered that the photographs of the crocodile were of one that was caught in the Congo可知这个鳄鱼是在刚果抓住的,故选D.
72.C 细节理解题,根据文章最后一句可知一些人相信发邮件能挣钱,故选C.
73.A 细节理解题,根据While the streets of New Orleans,the USA,were still flooded after a terrible hurricane可知新奥尔良曾经遭受过飓风,故选A.
74.D 主旨大意题,根据文章内容可知本文是在告诉人们不要轻易地相信网上的骗局,故选D.
看了 A.Choosethebes...的网友还看了以下:
小朋友齐打交2.5问题,急~~我才玩,想知道火神和水神,有没有地狱火/水龙这个招?怎么发?有人说是 2020-04-07 …
变限积分求道问题对函数f(t+h)-f(t-h)在[-h,h]上的积分对h求导.F(h)=∫[-h 2020-05-23 …
英语中G-H-是什么意思我在查词时发现godn.C神G-上帝还有heaven.U常H-天堂,天国… 2020-06-04 …
讨论:关于如何求卷积x(t)*h(-t)的积分表达式?以前信号与系统里学过了x(t)*h(t)的表 2020-06-06 …
炽热的炉膛内有反应:C(s)+O2(g)CO2(g)ΔH=-392kJ·mol-1,往炉膛内通入水 2020-07-19 …
导数乘法证明中h是什么意思?(f(x)g(x))'=lim(h→0)[f(x+h)g(x+h)-f 2020-07-22 …
写单词,这些单词打乱顺序了!:1.d,f,e,n,i,f,e,r,t,()2.g,h,o,e,t, 2020-07-26 …
以DNA的一条链-A-T-C-G-为模板,经复制后的子链是()A.-T-A-C-G-B.-T-A-G 2020-12-14 …
设f(x),g(x),h(x)是R上的任意实数函数,如下定义两个函数和(f·g)(x);对任意x∈R 2020-12-22 …
一物体离地高度为h,做自由落体运动,求物体落地时的动能.我知道等于mgh,但是,请问以下步骤究竟错在 2021-01-08 …