早教吧作业答案频道 -->英语-->
Therearethousandsofproductsofallcolorsandshapesinasupermarket,makingyoubelievethattheyareworthatry.How?Packaging(包装)isthesilentbutpersuadingsalesman.Thereontheshelves,eachbottle,can,box,andjarhasbe
题目详情
There are thousands of products of all colors and shapes in a supermarket, making you believe that they are worth a try. How? Packaging (包装)is the silent but persuading salesman. There on the shelves, each bottle, can, box, and jar has been carefully designed and measured to speak to the inner self of the consumer(消费者), so that is buying not only a product but also his belief in life. Scientists have studied consumer behavior recently and found that the look of the package has a great effect on the “quality” of the product and on how well it sells, because “Consumers generally cannot tell between a product and its package. Many products are packages and many packages are products,” as Louis Cheskin, the first social scientist studying consumers’ feeling for packaging, noticed. Colors are one of the best tools in packaging. Studies of eye movement have shown that colors draw human attention quickly. Take V8 for example. For many years, the bright red color of tomatoes and carrots on the thin bottle makes you feel that it is very good for your body. And the word “green” today can keep food prices going up. Shapes are another attraction. Circles often suggest happiness and peacefulness, because these shapes are pleasing to both the eye and the heart. That’s why the round yellow M signs of McDonald’s are inviting to both young and old. This new consumer response(反应)to the colors and shapes of packages reminds producers and sellers that people buy to satisfy both body and soul. 60.According to the passage, ______ seems to be able to persuade a consumer to buy the product. A.the pleasing color of the package B.the special taste of the product C.the strange shape of the package D.the belief in the product 61.If a package or a product is round in shape, it can ________. A.bring excitement to the consumers B.attract the consumers’ attention C.catch the eye movement of the consumers D.produce a happy and peaceful feeling 62. “And the word ‘green’ today can keep food prices going up.” This sentence suggests that consumers today are ________. A.starting to notice the importance of new food B.enjoying the beauty of nature more than before C.beginning to like green vegetables D.paying more attention to their healthy 63.It can be inferred from the passage that V8 is a kind of ________. A.vegetable dish B.healthy juice C.iced drink D.red vegetable |
▼优质解答
答案和解析
60--63 ADDB |
60.A 点评:细节理解题。文章第三自然段就是该题的解题思路,故应选A。 61.D点评:细节理解题。文章第四自然段中的“Circles often suggest happiness and peacefulness”就很好地说明D为正确选项。 62.D 点评:联系上下文,该词所在句的前面一句话就说明“Green”意为“绿色健康的”,故选D。 63.B 点评:细节理解题。在文章第三自然段中的“For many years,the bright red color of tomatoes and carrots on the thin bottle makes you feel that it’s very good for your bady.”可知B为正确选项。 |
看了 Therearethousa...的网友还看了以下:
多又好超市出售两种不同包装的鸡蛋,包装甲每盒有6只鸡蛋,而包装乙每盒有4只鸡蛋……多又好超市出售两 2020-05-17 …
某商店进了5000多散装巧克力,打开包装时,如果每包装10块,最后一包只能装9块;如果每包装9块, 2020-05-23 …
如图所示,有4本英语字典,要用包装纸包装起来,回答下列问题:(1)你能想出几种包装方法?(2)用算 2020-06-14 …
英语翻译出在产品包装工序.按包装操作程序,两层PE袋的包装是在内包室进行,装桶是在外包室进行.但实 2020-07-18 …
学校买来了大小两种不同包装的圆珠笔,大包装7盒,小包装3盒,共114支,每盒大包装比小包装的多2支 2020-07-18 …
学校买来了大小两种不同包装的圆珠笔,大包装17盒,小包装13盒,共308支,每盒大包装比小包装的多 2020-07-19 …
Therearethousandsofproductsofallcolorsandshapesin 2020-08-04 …
“可可”饼干有两种包装.2袋大包装饼干和5袋小包装饼干一共有110块.已知每袋大包装比每袋小包装多2 2020-11-03 …
某食品加工厂需把600吨方便面包装后运往灾区.(1)若包装的天数为x天,包装的速度为y吨/天,请写出 2020-11-06 …
某单位向一所希望小学赠送了1080件文具,现用A、B两种不同的包装箱进行包装,已知每个B型包装箱包装 2020-11-19 …