早教吧作业答案频道 -->英语-->
ManyartistslivedintheGreenwichVillageareaofNewYork.TwoyoungwomennamedSueandJohnsysharedastudioapartmentatthetopofathree-storybuilding.InNovember,acold,unseenstrangercametovisitthecity.Adisease,pneumonia
题目详情
Many artists lived in the Greenwich Village area of New York.Two young women named Sue and Johnsy shared a studio apartment at the top of a three-story building.In November,a cold,unseen stranger came to visit the city.A disease,pneumonia,killed many people.
Johnsy lay on her bed,hardly moving.One morning,a doctor examined Johnsy and took her temperature.Then he spoke with Sue in another room."She has one chance in ten,"he said."She can hardly make it."After the doctor had gone,Sue went into the workroom and cried.Then she went to Johnsy's room with her drawing board.She began making a pen and ink drawing for a story in a magazine.After a while,Sue heard a low sound,several times repeated.She went quickly to the bedside.
Johnsy's eyes were open wide.She was looking out the window and counting-counting backward."Ten,"she said,and a little later"Nine"; and then"Eight"and"Seven,"almost together.Sue looked out the window.What was there to count?There was only an empty yard with an old ivy vine (常春藤),which went bad at the roots and climbed half way up the wall.The cold breath of autumn had struck leaves from the plant until its branches,almost bare,hung on the bricks.
"Six leaves are still there,"said Johnsy,quietly."When the last one falls I must go,too.I've known that for three days.Didn't the doctor tell you?"
"Don't be silly."said Sue."Try to eat some soup now.And,let me go back to my drawing,so I can sell it to the magazine and buy food and wine for us.I must call Mister Behrman up to be my model."
Old Behrman was a painter who lived on the ground floor of the apartment building.Behrman was a failure in art.For years,he had always been planning to paint a work of art,but had never yet begun it.He earned a little money by serving as a model for artists who could not pay for a professional model.
Sue found Behrman in his room.In one area was a blank canvas(画布) that had been waiting twenty-five years for the first line of paint.Sue told him about Johnsy and how she feared that her friend would float away like a leaf.
Old Behrman yelled,"Miss Johnsy should not be so sick!Someday I will paint a masterpiece,and we shall all go away."Johnsy was sleeping when they went upstairs.Sue pulled the shade down to cover the window.She and Behrman went into the other room.They looked out a window fearfully at the ivy vine.Then they looked at each other without speaking.A cold rain was falling,mixed with snow.Behrman sat and posed as the miner.
The next morning,Sue awoke after an hour's sleep.She found Johnsy with wide-open eyes staring at the covered window."Pull up the shade;I want to see,"she ordered,quietly.Sue obeyed."There's still one,"said Johnsy."I thought it would fall during the night.I heard the wind."
The next morning,when it was light,the ivy leaf was still there.Johnsy lay for a long time,looking at it.And then she called to Sue,who was preparing chicken soup."Would you please bring me a little soup now?"asked Johnsy.
Later in the day,the doctor came."Even chances,"said the doctor."With good care,you'll win.And now I must see another case,Behrman,which is severe."
Later that day,Sue came up to Johnsy,and put one arm around her."Mister Behrman died of pneumonia today,"she said."He was sick only two days.They found him on the morning of the first day very weak,and his shoes and clothing were completely wet and icy cold.Do you know why?Look out of the window,dear,at the last ivy leaf on the wall.Didn't you wonder why it never moved when the wind blew?Behrman painted it there the night when the last leaf fell."
65.What does the first paragraph one serve as?___
A.The background.B.The topic.C.An explanation.D.An example.
66.What does Johnsy's counting back suggest?___
A.She felt very bored. B.She was very hopeless.
C.She tried to keep awake.D.She wanted to sleep quickly.
67.According to the passage,Sue and Johnsy___.
A.were famous artists B.painted for the poor
C.worked in a publishing house D.lived a poor life
68.What can we infer about Behrman?___
A.He painted nothing because he was lazy.
B.He suffered pneumonia for several days.
C.He finished a masterpiece before he died.
D.He didn't get along well with Sue and Johnsy.
69.Why did Sue and Behrman look at each other without speaking?___
A.They didn't know what to do.
B.They were enjoying the ivy vine.
C.They were worried about Johnsy.
D.They agreed with each other silently.
70.What would be the best title for the passage?___
A.Three Artists B.The Last 
Johnsy lay on her bed,hardly moving.One morning,a doctor examined Johnsy and took her temperature.Then he spoke with Sue in another room."She has one chance in ten,"he said."She can hardly make it."After the doctor had gone,Sue went into the workroom and cried.Then she went to Johnsy's room with her drawing board.She began making a pen and ink drawing for a story in a magazine.After a while,Sue heard a low sound,several times repeated.She went quickly to the bedside.
Johnsy's eyes were open wide.She was looking out the window and counting-counting backward."Ten,"she said,and a little later"Nine"; and then"Eight"and"Seven,"almost together.Sue looked out the window.What was there to count?There was only an empty yard with an old ivy vine (常春藤),which went bad at the roots and climbed half way up the wall.The cold breath of autumn had struck leaves from the plant until its branches,almost bare,hung on the bricks.
"Six leaves are still there,"said Johnsy,quietly."When the last one falls I must go,too.I've known that for three days.Didn't the doctor tell you?"
"Don't be silly."said Sue."Try to eat some soup now.And,let me go back to my drawing,so I can sell it to the magazine and buy food and wine for us.I must call Mister Behrman up to be my model."
Old Behrman was a painter who lived on the ground floor of the apartment building.Behrman was a failure in art.For years,he had always been planning to paint a work of art,but had never yet begun it.He earned a little money by serving as a model for artists who could not pay for a professional model.
Sue found Behrman in his room.In one area was a blank canvas(画布) that had been waiting twenty-five years for the first line of paint.Sue told him about Johnsy and how she feared that her friend would float away like a leaf.
Old Behrman yelled,"Miss Johnsy should not be so sick!Someday I will paint a masterpiece,and we shall all go away."Johnsy was sleeping when they went upstairs.Sue pulled the shade down to cover the window.She and Behrman went into the other room.They looked out a window fearfully at the ivy vine.Then they looked at each other without speaking.A cold rain was falling,mixed with snow.Behrman sat and posed as the miner.
The next morning,Sue awoke after an hour's sleep.She found Johnsy with wide-open eyes staring at the covered window."Pull up the shade;I want to see,"she ordered,quietly.Sue obeyed."There's still one,"said Johnsy."I thought it would fall during the night.I heard the wind."
The next morning,when it was light,the ivy leaf was still there.Johnsy lay for a long time,looking at it.And then she called to Sue,who was preparing chicken soup."Would you please bring me a little soup now?"asked Johnsy.
Later in the day,the doctor came."Even chances,"said the doctor."With good care,you'll win.And now I must see another case,Behrman,which is severe."
Later that day,Sue came up to Johnsy,and put one arm around her."Mister Behrman died of pneumonia today,"she said."He was sick only two days.They found him on the morning of the first day very weak,and his shoes and clothing were completely wet and icy cold.Do you know why?Look out of the window,dear,at the last ivy leaf on the wall.Didn't you wonder why it never moved when the wind blew?Behrman painted it there the night when the last leaf fell."
65.What does the first paragraph one serve as?___
A.The background.B.The topic.C.An explanation.D.An example.
66.What does Johnsy's counting back suggest?___
A.She felt very bored. B.She was very hopeless.
C.She tried to keep awake.D.She wanted to sleep quickly.
67.According to the passage,Sue and Johnsy___.
A.were famous artists B.painted for the poor
C.worked in a publishing house D.lived a poor life
68.What can we infer about Behrman?___
A.He painted nothing because he was lazy.
B.He suffered pneumonia for several days.
C.He finished a masterpiece before he died.
D.He didn't get along well with Sue and Johnsy.
69.Why did Sue and Behrman look at each other without speaking?___
A.They didn't know what to do.
B.They were enjoying the ivy vine.
C.They were worried about Johnsy.
D.They agreed with each other silently.
70.What would be the best title for the passage?___
A.Three Artists B.The Last 
▼优质解答
答案和解析
65.A 段落功能题.根据文章内容A disease,pneumonia,killed many people.,第一段主要讲述了一种疾病的入侵,使得几人的死亡.为后文的展开提供了背景支持,结合选项,故选A
66.B 细节题.根据文章内容Johnsy lay on her bed,hardly moving…She has one chance in ten,"he said."She can hardly make it."…Johnsy's eyes were open wide.She was looking out the window and counting-counting backward由此可知,Johnsy感染了肺炎,而且极可能死亡.因此她睁大了无助的双眼在数数,结合选项,故选B
67.D 细节题.根据文章内容And,let me go back to my drawing,so I can sell it to the magazine and buy food and wine for us.由此可知,Sue要回到画室作画然后卖出去,才有钱给她和Johnsy 买吃的.结合选项,可知,D为正确答案.
68.A 细节题.根据文章内容Old Behrman was a painter who lived on the ground floor of the apartment building.Behrman was a failure in art.For years,he had always been planning to paint a work of art,but had never yet begun it.由此可知,Behrman是一个居住在地下室的一个失败的画家.他一直想要画一副作品,但一直都没开始过.结合选项,A最能概括他的特点.
69.C 推理题.根据文章内容Sue told him about Johnsy and how she feared that her friend would float away like a leaf…They looked out a window fearfully at the ivy vine.Then they looked at each other without speaking.面对朋友Johnsy 的可能的离世,Sue和Behrman内心都充满着悲伤与痛苦.他们都为Johnsy担心,因此相顾无言,结合选项,故选C
70.B 主旨题.本文主要讲述了一个患有肺炎的画家可能在常春藤树叶最后一片掉落时离世的故事,但最终,阴差阳错的,她存活下来了,而身边的另一位朋友却离世.结合选项,故选B
66.B 细节题.根据文章内容Johnsy lay on her bed,hardly moving…She has one chance in ten,"he said."She can hardly make it."…Johnsy's eyes were open wide.She was looking out the window and counting-counting backward由此可知,Johnsy感染了肺炎,而且极可能死亡.因此她睁大了无助的双眼在数数,结合选项,故选B
67.D 细节题.根据文章内容And,let me go back to my drawing,so I can sell it to the magazine and buy food and wine for us.由此可知,Sue要回到画室作画然后卖出去,才有钱给她和Johnsy 买吃的.结合选项,可知,D为正确答案.
68.A 细节题.根据文章内容Old Behrman was a painter who lived on the ground floor of the apartment building.Behrman was a failure in art.For years,he had always been planning to paint a work of art,but had never yet begun it.由此可知,Behrman是一个居住在地下室的一个失败的画家.他一直想要画一副作品,但一直都没开始过.结合选项,A最能概括他的特点.
69.C 推理题.根据文章内容Sue told him about Johnsy and how she feared that her friend would float away like a leaf…They looked out a window fearfully at the ivy vine.Then they looked at each other without speaking.面对朋友Johnsy 的可能的离世,Sue和Behrman内心都充满着悲伤与痛苦.他们都为Johnsy担心,因此相顾无言,结合选项,故选C
70.B 主旨题.本文主要讲述了一个患有肺炎的画家可能在常春藤树叶最后一片掉落时离世的故事,但最终,阴差阳错的,她存活下来了,而身边的另一位朋友却离世.结合选项,故选B
看了 Manyartistsliv...的网友还看了以下:
求证:函数y=f(a+x)与函数y=f(a-x)关于x=0对称,其中x∈R求证:函数y=f(a+x 2020-05-16 …
命题1.若f(x-a)=f(a-x)则函数f(x)的图像关于y轴对称2.函数y=f(x-a)与函数 2020-06-04 …
一道高中数学题(函数)满意加分证明:1.若F(X)对任意实数X,都有F(A+X)=F(B-X)则F 2020-06-06 …
函数y=f(x)对定义域内的任意X都有f(a+x)=f(a-x),则y=f(x)的图像关于直线x= 2020-06-25 …
f(a+x)=f(b-x)的对称轴为什么是(a+b)/2?y=f(a+x)与y=(b-x)的对称轴 2020-07-15 …
1函数y=f(a+x)与函数y=f(b-x)的图象的对称轴2函数f(a+x)=f(b-x)的图象的 2020-08-01 …
函数对称性问题f(a+x)=f(a-x)是说明这个函数f(x)关于直线x=a对称,而函数y=f(a 2020-08-01 …
设映射f:X→Y,A包含于X,B包含于X.证明:f(A∩B)包含于f(A)∩f(B).我的证明是这样 2020-11-01 …
给这几个命题的证明,1.若f(x+a)=f(b-x),对于x∈R恒成立,则y=f(x)的图象关于直线 2020-11-11 …
关于函数对称变换的一些问题、有兴趣的来讨论一下吧!函数对称变换中有一个公式:y=f(a-x)与y=f 2020-11-20 …