早教吧作业答案频道 -->英语-->
Whatdoestheword"patent(专利权)"meantoyou?Doesitinterestyou?Ifitdoes,stopandthinkamomentaboutsomeofthecommonplacethingsthatyouuseeveryday:thetelephone,radio,television,andthethousandsofothe
题目详情
What does the word"patent (专利权)"mean to you?Does it interest you?If it does,stop and think a moment about some of the commonplace things that you use every day:the telephone,radio,television,and the thousands of other things that enrich our lives today,were once only ideas in the minds of men.If it had not been possible to patent their ideas,so as to protect them from being copied,these inventions might never have been fully developed to serve human beings.
If there were no patent protection there would be little encouragement to invent,for once the secrets of an invention became known,those who did not experience the inventor's risks and expenses(花费) might well fill the market with their copies of his product and steal much of the benefit (益处) of his efforts.
The most basic values in the U.S.patent system came from England.During the rule of Queen Elizabeth I in England,the growing technology was furthered by the giving of exclusive privileges (独家特权) to people who had invented new processes (程序) or tools-a step that did much to encourage creativity.Later,an important value was added:society had everything to gain and nothing to lose by giving exclusive privileges to an inventor,because a patent for an invention was given for something new that society never had before.
George Washington signed the first patent law on April 10,1790,and less than four months later,the first patent was given to a man named Samuel Hopkins for a chemical process,an improved method in soap making.
In 1936,the Patent Office became a separate department and it has grown into an organization of over 2,500people who every week deal with more than 1,600patent applications,and of those,give more than 1,000.A patent may be given for any new and useful process,machine,or planning method.
The patent system has also helped to improve the pay of the American worker to an unexpected level; he can produce and earn more by using computers or adding machines,two important patented inventions.Patented inventions also help keep prices down by encouraging competition.
Our patent laws,like the Constitution from which they grew,have stood the test of time.They have encouraged creative processes,brought great benefits to society as a whole,and enabled American technology to outstrip that of the rest of the modern world.
56.From the passage,what can we learn about inventors?___
A.They make a lot of money.
B.They fight against copiers.
C.They have a lot of experience.
D.They put effort into inventions.
57.Why were inventors given exclusive privileges?___
A.Because their inventions made leaders happy.
B.Because their creativity is very important.
C.Because their inventions could enlarge society.
D.Because they were the smartest people in society.
58.According to the passage,the patent system is good for America because___.
A.it helps more workers get jobs
B.it provides a first-class service
C.it produces less expensive things
D.it helps inventors find markets
59.What is the meaning of"outstrip"in the last paragraph?___
A.be better than
B.catch up with
C.make better use of
D.cost more than.
If there were no patent protection there would be little encouragement to invent,for once the secrets of an invention became known,those who did not experience the inventor's risks and expenses(花费) might well fill the market with their copies of his product and steal much of the benefit (益处) of his efforts.
The most basic values in the U.S.patent system came from England.During the rule of Queen Elizabeth I in England,the growing technology was furthered by the giving of exclusive privileges (独家特权) to people who had invented new processes (程序) or tools-a step that did much to encourage creativity.Later,an important value was added:society had everything to gain and nothing to lose by giving exclusive privileges to an inventor,because a patent for an invention was given for something new that society never had before.
George Washington signed the first patent law on April 10,1790,and less than four months later,the first patent was given to a man named Samuel Hopkins for a chemical process,an improved method in soap making.
In 1936,the Patent Office became a separate department and it has grown into an organization of over 2,500people who every week deal with more than 1,600patent applications,and of those,give more than 1,000.A patent may be given for any new and useful process,machine,or planning method.
The patent system has also helped to improve the pay of the American worker to an unexpected level; he can produce and earn more by using computers or adding machines,two important patented inventions.Patented inventions also help keep prices down by encouraging competition.
Our patent laws,like the Constitution from which they grew,have stood the test of time.They have encouraged creative processes,brought great benefits to society as a whole,and enabled American technology to outstrip that of the rest of the modern world.
56.From the passage,what can we learn about inventors?___
A.They make a lot of money.
B.They fight against copiers.
C.They have a lot of experience.
D.They put effort into inventions.
57.Why were inventors given exclusive privileges?___
A.Because their inventions made leaders happy.
B.Because their creativity is very important.
C.Because their inventions could enlarge society.
D.Because they were the smartest people in society.
58.According to the passage,the patent system is good for America because___.
A.it helps more workers get jobs
B.it provides a first-class service
C.it produces less expensive things
D.it helps inventors find markets
59.What is the meaning of"outstrip"in the last paragraph?___
A.be better than
B.catch up with
C.make better use of
D.cost more than.
▼优质解答
答案和解析
56-59:DBCA
56题答案:D考查细节理解题,根据文中的最后一段可知,鼓励创造性的过程,带来了巨大的利益的社会作为一个整体,使美国的技术超越了现代世界的休息.所以人们努力发明创造,故答案是D.
57题答案:B考查细节理解题,根据文中的第二段可知 因为他们的创造力很重要,故答案是B.
58题答案:C考查细节理解题,根据文中的倒数第二段two important patented inventions.Patented inventions also help keep prices down by encouraging competition.可知 物品的价钱降低了,故答案是C.
59题答案:A考查细节理解题,根据文中的句意并且促使美国在科技上能够超越现代世界里的其他国家,故答案是A.
56题答案:D考查细节理解题,根据文中的最后一段可知,鼓励创造性的过程,带来了巨大的利益的社会作为一个整体,使美国的技术超越了现代世界的休息.所以人们努力发明创造,故答案是D.
57题答案:B考查细节理解题,根据文中的第二段可知 因为他们的创造力很重要,故答案是B.
58题答案:C考查细节理解题,根据文中的倒数第二段two important patented inventions.Patented inventions also help keep prices down by encouraging competition.可知 物品的价钱降低了,故答案是C.
59题答案:A考查细节理解题,根据文中的句意并且促使美国在科技上能够超越现代世界里的其他国家,故答案是A.
看了 Whatdoesthewor...的网友还看了以下:
英语翻译Other than to review and consider Confidentia 2020-05-13 …
英语翻译The vacuum tube,invented near the beginning o 2020-05-17 …
Comparetheadvantagesanddisadvantagesofthreeifthef 2020-05-17 …
40_____. A. Radio B. Television C. stage D.bed 2020-05-25 …
A. radio B. television C.stage D.bed 2020-05-25 …
剑桥雅思4tset1Task2Writeaboutthefollowingtopic:Compar 2020-06-02 …
英语:关于patent的动词Evenmoreprocessesareneverpatentedat 2020-06-14 …
英语:patent这个词作动词的改怎么呢?vt给予...专利权;取得...的专利权Thescien 2020-06-14 …
Whatdoestheword"patent(专利权)"meantoyou?Doesitinter 2020-07-26 …
托福作文Newspaper,radio,television,andcomputerareusedt 2020-12-16 …