早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

MyfavoriteplacetovisitisFlorida.Therearealotoffunthingstodothere.Thissummer,IwenttoFloridatovisitmyrelatives.Isharedaboutmyfamilybeingthere,somefunIhadandmybestfishingtrip.Ihavetwosidesoffamily.My

题目详情
My favorite place to visit is Florida.Thereare a lot of fun things to do there.This summer,I went to Florida to visit my relatives.I shared about my family being there,somefun I had and my best fishing trip.
I have two sides of family.My mom's sidelives in Minnesota.For my dad's side,it's alittle different.They all started in New York,and then they all moved to Florida with my uncle.He teaches English at a high school in Florida.I live inMinnesota with my mom's side.So I oftentake vacations to Florida.
There are some"must-do's"in Florida.Going to the beach is one of them.Everyoneloves the beach,because we can go fishing and swimming there.There are many big theme (主题) parks and these are my favorites.Anotherthing to do is going to Lucie County Fair.I went to a game show for the first time.It was great.
One of my favorite hobbies is fishing.Onemorning my dad andI went fishing with mygrandpa,and my twin cousins.I caught an octopus (章鱼)!It was really cool and exciting.I think everybody should try deep-sea fishing.Itis wonderful.
Family,theme parks,and fishing are thethree best things of Florida.I hope you can takea vacation to Florida one day.

61.The Chinese meaning of the word"relative"probably is___.
A.朋友          
B.亲戚          
C.同学         
D.同事
62.Where does the writer's uncle live?___
A.In Florida.
B.In Minnesota.
C.In Hawaii.
D.In New York.
63.Which of the following is NOT a"must-do"?___
A.Going to the beach.
B.Going to theme parks.
C.Going to an octopus show.
D.Going toLucie County Fair.
64.How many people did the writer go fishing with?___
A.Two.
B.Three.
C.Four.
D.Five.
65.Which of the following is TRUE according to the passage?___
A.The writer went fishing one afternoon.
B.The writer often takes vacations to New York.
C.The writer went to Lucie County Fair twice.
D.The writer thought deep-see fishing a wonderful activity.
▼优质解答
答案和解析
61题答案:B 考查词汇题,根据文中的第二段I have two sides of family.My mom's sidelives in Minnesota.For my dad's side,it's alittle different.They all started in New York,and then they all moved to Florida with my uncle我有两个方面的家庭,我妈妈的一方生活在明尼苏达,对我爸爸的一面,有点不同,他们开始在纽约,然后他们和我的叔叔都搬到了佛罗里达州.可知前面是去佛罗里达州拜访我的亲戚,故答案是B.
62题答案:A 考查细节理解题,根据文中的第二段I have two sides of family.My mom's sidelives in Minnesota.For my dad's side,it's alittle different.They all started in New York,and then they all moved to Florida with my uncle我有两个方面的家庭,我妈妈的一方生活在明尼苏达,对我爸爸的一面,有点不同,他们开始在纽约,然后他们和我的叔叔都搬到了佛罗里达州.可知在佛罗里达州,故答案是A.
63题答案:C 考查细节理解题,根据文中的第三段Going to the beach is one of them.Everyoneloves the beach,because we can go fishing and swimming there.There are many big theme (主题) parks and these are my favorites.Anotherthing to do is going to Lucie County Fair.去海滩是其中之一.每个人都很喜欢海滩,因为我们可以去钓鱼和游泳,那里有许多大型的主题公园,这些都是我的最爱.另一方面,要做的就是要赶县集可知 没有提到去看章鱼表演,故答案是C.
64题答案:D 考查细节理解题,根据文中的第四段One of my favorite hobbies is fishing.One morning my dad and I went fishing with mygrandpa,and my twin cousins我最喜欢的爱好是钓鱼.一天早晨,我和我爸爸,我的爷爷去钓鱼,还有我的双胞胎表弟可知 一共5人,故答案是D.
65题答案:D 考查细节理解题,根据文中的第四段I think everybody should try deep-sea fishing.Itis wonderful.可知 我认为每个人都应该尝试深海捕鱼,这是美妙的,故答案是D.