早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

DearNick,IhaveaproblemandIneedyourhelp.Myparentsarereallystrictwithme.Forexample,whenIgooutwithmyfriends,mymomalwaysasks,"Whereareyougoing?Whoareyougoingwith?"Myparentswanttocontr

题目详情
Dear Nick,
   I have a problem and I need your help.My parents are really strict with me.For example,when I go out with my friends,my mom always asks,"Where are you going?Who are you going with?"My parents want to control everything I do.I try to talk to them,but they don't listen.They say,""This is our house and these are our rules.
Betty
 
Dear Nick,
   I am fourteen years old now,but I'm shorter than other students.I have another problem of weight.I'm very fat.I can't run fast.I want to be taller and lose my weight.Can you help me?
Lance
Dear Betty,
I had the same experience four years ago.I even had a fight with my parents.But now I understand them.They want to protect us.
Sometimes,it's hard for you to talk to your parents.Here's an idea:write a letter to your parents.In the letter,tell them about your thoughts.After your parents read the letter,try to talk to them.In your free time,you'd better help your parents to do something.For example,you can help them with some housework.
You can also introduce (介绍) your friends to your parents and tell them about you and your life.
Nick
 
Dear Nick,
   Don't worry if you're shorter than your friends.Teenagers (青少年) grow at different times.You needn't worry about your weight.Plan your meals with your parents and they can help you lose weight.Also,try taking more exercise.
                                                     Nick
 
根据短文内容,从题中所给的A、B、C、D四个选项中,选择最佳答案.
58.Betty is worrying about___.
A.her lessons               
B.her weight
C.her parents'rules          
D.her house
59.Lance is worrying about___.
A.his height and weight       
B.his exam
C.his age and lessons         
D.his friends
60.Nick wants Betty to___.
A.ask her teacher for help      
B.have meals with her parents
C.write a letter to her parents   
D.lose her weight
61.Lance should___ according to Nick's suggestions.
A.take more exercise        
B.understand his parents
C.talk with more teenagers  
D.help his parents do some housework
62.These passages are___.
A.ads         
B.news      
C.novels      
D.letters.
▼优质解答
答案和解析
58.C.细节题.结合第一封信My parents are really strict with me,They say,""This is our house and these are our rules可知是因为她父母的规则,故选C.
59.A.细节题.结合第二封信 I'm shorter than other students.I have another problem of weight可知是劳斯在担心身高和体重,故选A.
60.C.细节题.结合第三封信write a letter to your parents是建议给父母写一封信,故选C.
61.A.细节题.结合第四封信try taking more exercise.可知应该多做锻炼,故选A.
62.D.推理题.结合四个格式,可知是四封信件,故选D.