早教吧作业答案频道 -->英语-->
Quiet,please.Yourdinnerwillnowbeserved.ThatisthemessagebeingsenttocustomersataNewYorkCityrestaurant.Intherestaurant,allpeopleareforbiddentotalkduringthemeal.NicholasNauman.headchefatEatinBrooklyn,said
题目详情
Quiet,please.Your dinner will now be served.That is the message being sent to customers at a New York City restaurant.In the restaurant,all people are forbidden to talk during the meal.
Nicholas Nauman.head chef at Eat in Brooklyn,said that he was inspired by the tight-lipped consumption after spending some time in India,where Buddhist monks take their breakfast without exchanging words.
"It's just an opportunity to enjoy food in a way you might not have otherwise,"said the chef,noting that the sounds of forks on dishes and cooks in the kitchen provide some background noise to the experience.
The silent一dining experience,experts said,seems to fit with other attention一getting tricks that many restaurant owners and chefs often adopt in the generally known competitive restaurant business.At Moto,in Chicago,diners can eat the menu.In Paris,London and Moscow,restaurant-Boers are served at Dans le Noir,where they will have their meals without light.
"As a mother of two 15-year-old boys it is kind of a fantasy to go to do that,"Tanya Steel,editor-in-chief of Epicurious.com,said of the silent一dining experience at Eat."But as someone who pays money to go out,I would feel like I'm in some kind of silent film;it would be incredibly difficult."
At a recent evening at Eat,restaurant-goers didn't seem to mind the silent treatment as they ate their salads and soups.One polite customer walked out of the door to sneeze in order to avoid breaking the silence.Another could barely hold back a strong case of laughing.And one couple found ways to communicate with facial expressions,instead of words.
"It's a kind of experience,"said Eat owner Jordon Colon."The silence speaks for itself."
24.At Eat in Brooklyn,the diners___•
A.have to eat their meals silently
B.can talk with chefs about the food
C.should have good table manners
D.will have to eat in the darkness
25.How did Nicholas Nauman come up with the idea?___
A.Suggested by his customers.
B.Inspired by other restaurants.
C.Inspired by his experience in India.
D.Requested by the restaurant owner.
26.What can we learn from Tanya Steel's words?___
A.She spoke badly of its service.
B.It was too expensive to eat there.
C.It was hard to keep her boys quiet.
D.It may appeal to someone but not all.
27.It can be inferred that most customers,___
A.do not obey the dinning rules
B.accept the new kind of treatment
C.complain about its inconvenience
D.do not care much for the food.
Nicholas Nauman.head chef at Eat in Brooklyn,said that he was inspired by the tight-lipped consumption after spending some time in India,where Buddhist monks take their breakfast without exchanging words.
"It's just an opportunity to enjoy food in a way you might not have otherwise,"said the chef,noting that the sounds of forks on dishes and cooks in the kitchen provide some background noise to the experience.
The silent一dining experience,experts said,seems to fit with other attention一getting tricks that many restaurant owners and chefs often adopt in the generally known competitive restaurant business.At Moto,in Chicago,diners can eat the menu.In Paris,London and Moscow,restaurant-Boers are served at Dans le Noir,where they will have their meals without light.
"As a mother of two 15-year-old boys it is kind of a fantasy to go to do that,"Tanya Steel,editor-in-chief of Epicurious.com,said of the silent一dining experience at Eat."But as someone who pays money to go out,I would feel like I'm in some kind of silent film;it would be incredibly difficult."
At a recent evening at Eat,restaurant-goers didn't seem to mind the silent treatment as they ate their salads and soups.One polite customer walked out of the door to sneeze in order to avoid breaking the silence.Another could barely hold back a strong case of laughing.And one couple found ways to communicate with facial expressions,instead of words.
"It's a kind of experience,"said Eat owner Jordon Colon."The silence speaks for itself."
24.At Eat in Brooklyn,the diners___•
A.have to eat their meals silently
B.can talk with chefs about the food
C.should have good table manners
D.will have to eat in the darkness
25.How did Nicholas Nauman come up with the idea?___
A.Suggested by his customers.
B.Inspired by other restaurants.
C.Inspired by his experience in India.
D.Requested by the restaurant owner.
26.What can we learn from Tanya Steel's words?___
A.She spoke badly of its service.
B.It was too expensive to eat there.
C.It was hard to keep her boys quiet.
D.It may appeal to someone but not all.
27.It can be inferred that most customers,___
A.do not obey the dinning rules
B.accept the new kind of treatment
C.complain about its inconvenience
D.do not care much for the food.
▼优质解答
答案和解析
24.A.细节理解题.根据文章第一段"In the restaurant,all people are forbidden to talk during the meal"在餐厅里,所有人都不许吃饭时说话;可知布鲁克林区吃的食客别要求安静的用餐;故选A.
25.C.细节理解题.根据文章第二段"said that he was inspired by the tight-lipped consumption after spending some time in India,where Buddhist monks take their breakfast without exchanging words"他说他是受在印度守口如瓶的消费支出的启发,佛教僧侣吃早餐时不能说话;故选C.
26.D.推理判断题.根据文章第四段"As a mother of two 15-year-old boys it is kind of a fantasy to go to do that,But as someone who pays money to go out,I would feel like I'm in some kind of silent film;it would be incredibly difficult"对于一位两个15岁男孩的母亲这是一种很好的体验,但是对于去消费的顾客,我会觉得我在一种无声电影;这将是非常困难的;可知他认为这个餐厅可能吸引某人,但不是全部;故选D.
27.B.推理判断题.根据文章最后一段"At a recent evening at Eat,restaurant-goers didn't seem to mind the silent treatment as they ate their salads and soups"在最近的一个晚上吃饭,餐厅的人似乎并不介意沉默对待他们吃他们的沙拉和汤;可知大多数客户可以接受这种规定;故选B.
25.C.细节理解题.根据文章第二段"said that he was inspired by the tight-lipped consumption after spending some time in India,where Buddhist monks take their breakfast without exchanging words"他说他是受在印度守口如瓶的消费支出的启发,佛教僧侣吃早餐时不能说话;故选C.
26.D.推理判断题.根据文章第四段"As a mother of two 15-year-old boys it is kind of a fantasy to go to do that,But as someone who pays money to go out,I would feel like I'm in some kind of silent film;it would be incredibly difficult"对于一位两个15岁男孩的母亲这是一种很好的体验,但是对于去消费的顾客,我会觉得我在一种无声电影;这将是非常困难的;可知他认为这个餐厅可能吸引某人,但不是全部;故选D.
27.B.推理判断题.根据文章最后一段"At a recent evening at Eat,restaurant-goers didn't seem to mind the silent treatment as they ate their salads and soups"在最近的一个晚上吃饭,餐厅的人似乎并不介意沉默对待他们吃他们的沙拉和汤;可知大多数客户可以接受这种规定;故选B.
看了 Quiet,please.Y...的网友还看了以下:
已知首项不为零的数列{an}的前n项和为Sn,若对任意的r,t∈N*,都有Sr/St=(r/t)², 2020-03-31 …
已知定义在R上的增函数f(x)满足f(x)>0,且对于任意的m,n∈R都有f(m)•f(n)=f( 2020-06-11 …
假设m,n,r,t是正整数,且m+n=r+t.如果{an}是一个等差数列,证明am+an=ar+a 2020-06-14 …
如何证明AX=0,BX=0同解问题第一:A(m*n),B(t*n)的行向量等价时,证明AX=0.B 2020-07-20 …
若d是使a^d≡1(modm)成立的最小正整数,而且存在整数n使a^n≡1(modm),证明d整除 2020-07-20 …
已知首项不为零的数列{An}前n项和为Sn,对任意的r,t属于正整数都有Sr/St=(r/t)^2 2020-07-22 …
下列对应关系是从集合M到集合N的一一映射的是()A.M=N=R,f:x→y=-1x,x∈M,y∈N 2020-07-30 …
.设集合P={x|x=n,n∈N*},Q={x|x=,n∈N*},R={x|x=n-,n∈N*}, 2020-07-30 …
数列an满足递推式(a(n+2))*an-(a(n+1))^2=(t^n)*(t-1),a1=1, 2020-08-01 …
读音节,注意声调,选出调号有错误的一组()A.水平如镜shuǐpínɡrújìnɡB.桃李争妍táo 2020-11-04 …