早教吧作业答案频道 -->英语-->
E-bookisshortforelectronic(电子的)book.Itisusuallyreadonpersonalcomputers.Somemobilephonescanalsobeusedtoreade-books.Earliere-bookswerewrittenforaspecificgroupofreadersandwereaboutonlyafewsubjects.Wit
题目详情
E-book is short for electronic(电子的)book.It is usually read on personal computers.Some mobile phones can also be used to read e-books.
Earlier e-books were written for a specific group of readers and were about only a few subjects.With the development of the Internet,knowledge and answers to a lot of questions mainly come from e-books.This is why the e-book business is increasing quickly.
E-books have many advantages.First,they save time.We don't need to go to a bookstore to buy books; besides,we can find the topic we want to know about on the Internet,and then we can quickly get many e-books on similar topics.Second,e-books save money.Some e-books cost us little money,and there are millions of e-books on the Internet that we can get for free.Third,more trees are saved because e-books don't need to be printed on paper.Fourth,e-books make reading more convenient.You can carry a whole library of hundreds of books with you,in a small computer or any e-book reader(电子阅读器),without worrying about their weight.
But e-books have certain disadvantages.They need a personal computer or an e-book reader,and the information can be lost if its file format(文件格式)is not supported or changed in the reader's computer.
However,e-books provide us with a new way of reading.That is good.
根据短文内容,选择最佳答案.
46.The e-books business is increasing quickly because___.
A.the development of the Internet makes e-books more useful.
B.people don't like to read any paper books
C.most e-books have been written for a specific group of readers
47.E-books have___advantages according to this article.
A.Three
B.Four
C.Five
48.It's clear that___
A.You can't read e-books without a personal computer.
B.E-books can make reading more convenient.
C.All the e-books on the Internet cost lots of money.
49.What is the disadvantage of the e-books?___
A.You can read e-books at any time.
B.You can carry hundreds of books in an e-book reader.
C.You'll lose the information if its file format is not supported.
50.The writer mainly tells us___.
A.you don't need to buy paper books in a bookstore if you read e-books.
B.the development of e-books can help save the environment
C.e-books provide us with a new good way of reading.
Earlier e-books were written for a specific group of readers and were about only a few subjects.With the development of the Internet,knowledge and answers to a lot of questions mainly come from e-books.This is why the e-book business is increasing quickly.
E-books have many advantages.First,they save time.We don't need to go to a bookstore to buy books; besides,we can find the topic we want to know about on the Internet,and then we can quickly get many e-books on similar topics.Second,e-books save money.Some e-books cost us little money,and there are millions of e-books on the Internet that we can get for free.Third,more trees are saved because e-books don't need to be printed on paper.Fourth,e-books make reading more convenient.You can carry a whole library of hundreds of books with you,in a small computer or any e-book reader(电子阅读器),without worrying about their weight.
But e-books have certain disadvantages.They need a personal computer or an e-book reader,and the information can be lost if its file format(文件格式)is not supported or changed in the reader's computer.
However,e-books provide us with a new way of reading.That is good.
根据短文内容,选择最佳答案.
46.The e-books business is increasing quickly because___.
A.the development of the Internet makes e-books more useful.
B.people don't like to read any paper books
C.most e-books have been written for a specific group of readers
47.E-books have___advantages according to this article.
A.Three
B.Four
C.Five
48.It's clear that___
A.You can't read e-books without a personal computer.
B.E-books can make reading more convenient.
C.All the e-books on the Internet cost lots of money.
49.What is the disadvantage of the e-books?___
A.You can read e-books at any time.
B.You can carry hundreds of books in an e-book reader.
C.You'll lose the information if its file format is not supported.
50.The writer mainly tells us___.
A.you don't need to buy paper books in a bookstore if you read e-books.
B.the development of e-books can help save the environment
C.e-books provide us with a new good way of reading.
▼优质解答
答案和解析
46.A细节理解题.根据文中第二段中的原句With the development of the Internet,knowledge and answers to a lot of questions mainly come from e-books.This is why the e-book business is increasing quickly.可以得知,随着互联网的发展,促进了电子书经济的飞速发展.故选A.
47.B细节理解题.根据文章第三段的描述,first,second,third,fourth 可以得知电子书有4种优势.故选B.
48.B细节理解题.根据文中第三段中的原句e-books make reading more convenient.可以得知电子书使阅读变得更加方便.故B的描述正确.
49.C细节理解题.根据文中倒数第二段中的原句They need a personal computer or an e-book reader,and the information can be lost if its file format(文件格式)is not supported or changed in the reader's computer.可以得知,电子书的缺点就是如果文件格式不被支持的话,你将会失去这些信息.故选C.
50.C细节理解题.根据文中最后一段的原句However,e-books provide us with a new way of reading.可以得知,作者主要想告诉我们的是电子书为我们提供了一种新的阅读方式.故选C.
47.B细节理解题.根据文章第三段的描述,first,second,third,fourth 可以得知电子书有4种优势.故选B.
48.B细节理解题.根据文中第三段中的原句e-books make reading more convenient.可以得知电子书使阅读变得更加方便.故B的描述正确.
49.C细节理解题.根据文中倒数第二段中的原句They need a personal computer or an e-book reader,and the information can be lost if its file format(文件格式)is not supported or changed in the reader's computer.可以得知,电子书的缺点就是如果文件格式不被支持的话,你将会失去这些信息.故选C.
50.C细节理解题.根据文中最后一段的原句However,e-books provide us with a new way of reading.可以得知,作者主要想告诉我们的是电子书为我们提供了一种新的阅读方式.故选C.
看了 E-bookisshortf...的网友还看了以下:
提示:D-C=0A-B,A-D,D-C,D-E,E-F=1A-D,C-F=2A-B,D-E,E-F 2020-04-06 …
牛津英语6A题目:The(t,i,n,n,h)unitisthe(e,s,t,i,e,a)onei 2020-04-27 …
A.{A}{A,B,C,D,E}{A,B,C,D,E,F,G,H,I,J,K}B.{F}{G}{H} 2020-05-26 …
A.{A}{A,B,C,D,E}{A,B,C,D,E,P,G,H,I,J,K}B.{F}{G}{H} 2020-05-26 …
这5道题用波兰式表达(1)A*(B-C)+T/(D+E)-F/(S*H)(2)A/(B*C(E+F 2020-07-08 …
A,B均为三阶可逆矩阵,且A^3=0,则A:E-A,E+A均不可逆?B:E-A不可逆但E+A可逆? 2020-07-20 …
matlab中怎么计算x='-(a^2*c-b*d^2-a^2*e+c*d^2-2*a*c*d+2 2020-07-24 …
ASP数组str="a,b,c,d,e,f"我要依次得到a+b,a+b+c,a+b+c+d,a+b 2020-07-29 …
若a,b,c,d都是整数,其中c大于0,并且满足a+b+c=d,b+c+d=e,c+d+e=a,e 2020-07-30 …
正整数a,b,c,d,e满足a*b*c*d*e=a+b+c+d+e,求e的最大值 2020-11-24 …