早教吧作业答案频道 -->英语-->
Forteenagers,growingupisagoodthing,butitisalsoapainfulexperienceintheirlife.Manychangeshappeninthoseshortyears,includingphysicalandemotionalchanges.Theywillfeelconfusedandafraid,andevenloseconfidence.Wel
题目详情
For teenagers,growing up is a good thing,but it is also a painful experience in their life.Many changes happen in those short years,including physical and emotional changes.They will feel confused and afraid,and even lose confidence.
Well,what are the changes?
Teenagers will find a lot of small changes in their bodies--an increase in height and weight,changes in voice and skin and so on.They begin to worry about all these changes in their bodies,and to check whether they are developing normally.They will continue comparing themselves with other teenagers.
In primary school,children usually wore what their parents gave them,and never thought about the style of the clothes.But now,they will think about how they look in other's eyes.They will have a strong wish to look good and be admired(羡慕)by others.And sometimes they will even have arguments with their parents about the clothes they should wear.
Teenagers hope to be accepted (接受)by others and want to have several true friends.Whether they are popular or not will become a very important part in their life.Sometimes they will compare with each other to see who has the most friends.
However,as teenagers,whatever problems you have,remember to talk to your parents,teachers,friends or anyone who can share your worries and give you advice.Teenage life is a wonderful period of time.Enjoy it!
66.Why does the writer say growing up is a painful experience in teenagers'life?___
67.What changes does the third paragraph mainly talk about?___
68.Why do teenagers hope to wear beautiful clothes according to the passage?___
69.What should teenagers do if they have problems according to the last paragraph?___
70.Please give a title (标题)to the passage.(no more than 4words.)___.
Well,what are the changes?
Teenagers will find a lot of small changes in their bodies--an increase in height and weight,changes in voice and skin and so on.They begin to worry about all these changes in their bodies,and to check whether they are developing normally.They will continue comparing themselves with other teenagers.
In primary school,children usually wore what their parents gave them,and never thought about the style of the clothes.But now,they will think about how they look in other's eyes.They will have a strong wish to look good and be admired(羡慕)by others.And sometimes they will even have arguments with their parents about the clothes they should wear.
Teenagers hope to be accepted (接受)by others and want to have several true friends.Whether they are popular or not will become a very important part in their life.Sometimes they will compare with each other to see who has the most friends.
However,as teenagers,whatever problems you have,remember to talk to your parents,teachers,friends or anyone who can share your worries and give you advice.Teenage life is a wonderful period of time.Enjoy it!
66.Why does the writer say growing up is a painful experience in teenagers'life?___
67.What changes does the third paragraph mainly talk about?___
68.Why do teenagers hope to wear beautiful clothes according to the passage?___
69.What should teenagers do if they have problems according to the last paragraph?___
70.Please give a title (标题)to the passage.(no more than 4words.)___.
▼优质解答
答案和解析
66.Because they will feel confused and afraid and even lose confidence.细节理解题.根据They will feel confused and afraid,and even lose confidence可知作者说成长对青少年来说是痛苦的经历是因为他们会感到困惑和害怕,甚至失去信心,故答案为:Because they will feel confused and afraid and even lose confidence.
67.Changes in their bodies.\Physical changes.细节理解题.根据Teenagers will find a lot of small changes in their bodies--an increase in height and weight,changes in voice and skin and so on.可知本段讲述的是孩子们的身体变化,故答案为:Changes in their bodies.\Physical changes.
68.Because they hope to look good and be admired by others.细节理解题.根据They will have a strong wish to look good and be admired(羡慕)by others.可知孩子们穿漂亮衣服的原因是他们希望好看和令人羡慕,故答案为:Because they hope to look good and be admired by others.
69.Talk to their parents,teachers,friends or anyone who can share their worries and give them advice 细节理解题.根据whatever problems you have,remember to talk to your parents,teachers,friends or anyone who can share your worries and give you advice可知如果什么问题,要和你的父母、老师、朋友或任何能分担你的烦恼并给你建议的人说话,故答案为:Talk to their parents,teachers,friends or anyone who can share their worries and give them advice.
70.Enjoy your teenager life 标题归纳题.根据文章内容及Teenage life is a wonderful period of time.Enjoy it!本文讲述的是青少年的成长问题,并指出青少年生活是一段美好的时光,去享受它吧!故答案为:Enjoy your teenager life
67.Changes in their bodies.\Physical changes.细节理解题.根据Teenagers will find a lot of small changes in their bodies--an increase in height and weight,changes in voice and skin and so on.可知本段讲述的是孩子们的身体变化,故答案为:Changes in their bodies.\Physical changes.
68.Because they hope to look good and be admired by others.细节理解题.根据They will have a strong wish to look good and be admired(羡慕)by others.可知孩子们穿漂亮衣服的原因是他们希望好看和令人羡慕,故答案为:Because they hope to look good and be admired by others.
69.Talk to their parents,teachers,friends or anyone who can share their worries and give them advice 细节理解题.根据whatever problems you have,remember to talk to your parents,teachers,friends or anyone who can share your worries and give you advice可知如果什么问题,要和你的父母、老师、朋友或任何能分担你的烦恼并给你建议的人说话,故答案为:Talk to their parents,teachers,friends or anyone who can share their worries and give them advice.
70.Enjoy your teenager life 标题归纳题.根据文章内容及Teenage life is a wonderful period of time.Enjoy it!本文讲述的是青少年的成长问题,并指出青少年生活是一段美好的时光,去享受它吧!故答案为:Enjoy your teenager life
看了 Forteenagers,g...的网友还看了以下:
高一化学元素周期律(16日18:23:27)X,Y,Z为三个不同短周期非金属元素的单质.在一定条件 2020-04-26 …
已知f(x)=e^x-e^﹣x,g(x)=e^x+e^﹣x(e=2.718…).设f(x)·f(y 2020-05-16 …
f(x)=e^x-e^-x,g(x)=e^x+e^-x,e=2.71(1)若f(x)f(y)=4, 2020-05-16 …
已知函数f(x)=e^x-e^-x,g(x)=e^x+e^-x 设f(x)f(y)=4,g(x)g 2020-05-16 …
已知函数f(x)=e^x-a,g(x)=ln(x+1)求f(x)>=g(x)在x属于(-1,正无穷 2020-06-06 …
X,Y为具有二阶矩的随机变量,且设Q(a,b)=E(Y-(a+bX))^2,求a,b使Q达到最小值 2020-06-12 …
三元一次方程组a*x+b*y+c*z+d=0,e*x+f*y+g*z+h=0,i*x+j*y+k* 2020-08-03 …
一道数学题人的体重X服从某一分布,E(X)=a,D(X)=b,10个人的平均体重记作Y,则有E(Y) 2020-12-02 …
前序遍历序列:D,A,C,E,B,H,F,G,I;中序遍历序列:D,C,B,E,H,A,G,I,F, 2020-12-05 …
1.写出下列动词的过去式2.填入所缺的单词,并写出中文1.is()go()suim()take()d 2020-12-24 …