早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

ItisApril10.ItisTuesday.Cindygetsupat6:30inthemorning.Sheisinherblueskirt.Shereallylikesthatskirt.Shehasanewshirttogowithit,andnewshoes.Thenshegoesintothekitchen(厨房).Sheloveseggsandappl

题目详情
It is April 10.It is Tuesday.Cindy gets up at 6:30in the morning.She is in her blue skirt.She really likes that skirt.She has a new shirt to go with it,and new shoes.Then she goes into the kitchen(厨房).She loves eggs and apples in the morning.
Cindy's mother is a teacher at her school.Cindy is in the second grade(年级),and her mother teaches the fourth grade.
Cindy is excited about going to school today because her class has a test(测试).She has new pencils for the test.She wants to do a good job in the test.Cindy loves school and she likes to get good grades(成绩).
Cindy eats her breakfast and then she and her mother go to school.Cindy goes to her classroom and her history teacher,Ms Brown is there.It is fun to be in Ms Brown's class.She is a great teacher.Now Cindy's classmates are all in the classroom,and they start the test.Cindy remembers(记得) everything,so she can do everything right.
After the test,Cindy and her classmates play for a long time.Then they eat lunch.After lunch,they watch a funny movie.Then they draw picture.It is really a great day!

71.What grade is Cindy in?___
A.Grade One     
B.Grade Two
C.Grade Three   
D.Grade Four
72.What does Cindy like to eat for breakfast?___
A.Eggs and apples   
B.Broccoli and bananas
C.Eggs and carrots  
D.Chicken and apples
73.Why is Cindy excited about going to school today?Because they have___
A.a trip   
B.a party  
C.a movie  
D.a test
74.What do the children do after the test?___
A.They swim   
B.They draw pictures
C.They play    
D.They watch a movie
75.Which(哪个) is right according to the passage(根据短文)?___
A.Cindy likes the blue shirt.
B.Cindy is a good student.
C.Cindy's mother is a teacher of history.
D.It's really boring that day.
▼优质解答
答案和解析
试题分析:
71:B; 细节理解题,根据Cindy is in the second grade (年级),可知Cindy 在上二年级,故选B.
72:A; 细节理解题,根据She loves eggs and apples in the morning.可知早餐她吃鸡蛋和苹果,故选A.
73:D; 细节理解题,根据Cindy is excited (兴奋) about going to school today because her class has a test (测试).可知他们有一个考试,选D.
74:C; 细节理解题,根据After the test,Cindy and her classmates play for a long time.可知考试之后,Cindy 和她的同学要玩一段时间,故选C.
75:B; 内容理解题,根据Cindy loves school and she likes to get good grades (成绩).及上下文描述可知辛迪是个好学生.故选B.