早教吧作业答案频道 -->英语-->
阅读理解.Modernlifeisimpossiblewithouttraveling.Thefastestwayoftravelingisbyplane.Withamodernplaneittakesonedaytotravelplaceswhichtookamonthormoretogettoahundredyearsago.Travelingbytrainisslow
题目详情
阅读理解. |
Modern life is impossible without traveling.The fastest way of traveling is by plane.With a modern plane it takes one day to travel places which took a month or more to get to a hundred years ago. Traveling by train is slower than by plane,but it has its advantages.You can see the country you are traveling through.Modern trains have comfortable seats and dining-cars. They make even the longest journey enjoyable. Some people prefer to travel by sea when possible.There are large planes and river boats.You can visit many other countries and different parts of your country on them.Ships are not as fast as trains or planes, but traveling by sea is a very pleasant way to spend a holiday. Many people like to travel by car.You can make your own timetable.You can travel three or four hundred miles or only fifty or one hundred miles a day,just as you like.You can stop wherever you wish---where there is something interesting to see,at a good restaurant where you can enjoy a good meal,or at a hotel where you can spend the night.That is why traveling by car is a popular pleasure trip,while people usually take a train or a plane when they are traveling on business. |
1.From the passage (短文),we know the fastest way of traveling is _______. |
A.by train B.by sea C.by plane D.by car |
2.If we travel by car,we can _______. |
A.make the longest journey enjoyable B.travel to a very far place in several minutes C.make our own timetable D.travel only fifty or one hundred miles a day |
3.The underlined (画线的) word "They" in the passage refers to (指的是) _______. |
A.modern trains in the country B.comfortable seats and dining-cars C.the travelers on the modern trains D.the slower ways of traveling |
4.When people travel on business,they usually take _______. |
A.a plane or a car B.a car or a boat C.a boat or a train D.a train or a plane |
5.How many ways of traveling are mentioned (被提到的) in the passage? |
A.Four. B.Three. C.Two. D.Six. |
▼优质解答
答案和解析
1-5 CCBDA |
看了 阅读理解.Modernlif...的网友还看了以下:
阅读理解阅读理解阅读下列短文,从文中所给的四个选项(A,B,C和D)中,选出最佳选项。Fansbu 2020-04-08 …
求解答过程:阅读理解.阅读下阅读理解.阅读下面短文,并根据短文后的要求答题.(请注意问题后的词数要 2020-05-17 …
麻烦老师解答:阅读理解.阅阅读理解.阅读下面短文,把A-D四个句子填入文中空缺处,使短文内容完整、 2020-06-13 …
求解答过程:阅读理解.阅阅读理解.阅读短文,判断正误.正确的写(T),错误的写(F).MrJone 2020-06-13 …
阅读理解.阅读下阅读理解.阅读下面的短文,并根据文章后的要求答题.(请注意问题后的词数要求)[1] 2020-07-12 …
阅读理解.Modernlifeisimpossiblewithouttraveling.Thefa 2020-07-17 …
阅读理解.阅读下阅读理解.阅读下面短文,根据要求完成下列各题.Thereisanewparknea 2020-08-04 …
这道题的解题过程是?阅读理解.阅阅读理解.阅读下面短文并回答问题,然后将答案写到答题卡相应的位置上( 2020-11-01 …
麻烦老师解答:阅读理解.阅阅读理解.阅读下面的短文和问题,根据短文内容,在相应题号后的横线上写下相关 2020-11-07 …
阅读不同时期宋明理学阅读不同时期宋明理学的代表人物的观点:材料一程颐:“天下只是一个理”“万物皆是理 2021-01-17 …