早教吧作业答案频道 -->英语-->
阅读下面的短文,请根据短文后的要求答题.MountEverest(珠穆朗玛峰)isthehighestmountainintheworld.ThismountainislocatedinAsia.Asiaisthehometoallfiveoftheworld'shighestmountains.MountEverest'
题目详情
阅读下面的短文,请根据短文后的要求答题.
Mount Everest(珠穆朗玛峰)is the highest mountain in the world.This mountain is located in Asia.Asia is the home to all five of the world's highest mountains.Mount Everest's peak is five and one-half miles above sea level.That is very high!
Many climbers have tried to climb to the peak of Mount Everest.The first people to reach the peak were Sir Edmund Hillary and Tenzing Norgay.Since then,about 900 people have survived the climb to Mount Everest's summit.
One of the most successful climbers is Erik Weihenmayer.Like all who try to climb this huge mountain,Erik faced strong winds,snow,and avalanches(雪崩).However,what really made Erik's climb unbelievable is the fact that he is blind.After losing his sight at age 13,Erik began climbing at age 16.He has climbed the tallest mountains on five continents.Erik became the first blind person to reach the peak of Mount Everest.
At the age of 32,Erik began his climb as part of a 19-member team.His team wore bells that he could follow using his climb.By using them,fellow climbers could quickly warn him of such things as a big drop on the right or a big stone to the left.
During his climb,Erik faced many dangers.He struggled through 100m.p.h winds and sliding(滑动的)masses of snow,ice,and rock.Because the air became thinner the higher Erick climbed,he wore an oxygen mask,as do many who climb high mountains.It took Erik about two and a half months to reach the top of this huge mountain.
56.What does the underlined word"summit"in the second paragraph mean?(1 word)
___
57.What made Erik's climbing Mount Everest special?(No more than 10 words)___
58.How did the fellow climbers warn Erik of some small dangers during the climb?(No more than 5 words)
___
59.What does the last paragraph mainly talk about?(No more than 10 words)
___
60.What do you think of Erik Weihenmayer?And why?(No more than 25 words)
___.
Mount Everest(珠穆朗玛峰)is the highest mountain in the world.This mountain is located in Asia.Asia is the home to all five of the world's highest mountains.Mount Everest's peak is five and one-half miles above sea level.That is very high!
Many climbers have tried to climb to the peak of Mount Everest.The first people to reach the peak were Sir Edmund Hillary and Tenzing Norgay.Since then,about 900 people have survived the climb to Mount Everest's summit.
One of the most successful climbers is Erik Weihenmayer.Like all who try to climb this huge mountain,Erik faced strong winds,snow,and avalanches(雪崩).However,what really made Erik's climb unbelievable is the fact that he is blind.After losing his sight at age 13,Erik began climbing at age 16.He has climbed the tallest mountains on five continents.Erik became the first blind person to reach the peak of Mount Everest.
At the age of 32,Erik began his climb as part of a 19-member team.His team wore bells that he could follow using his climb.By using them,fellow climbers could quickly warn him of such things as a big drop on the right or a big stone to the left.
During his climb,Erik faced many dangers.He struggled through 100m.p.h winds and sliding(滑动的)masses of snow,ice,and rock.Because the air became thinner the higher Erick climbed,he wore an oxygen mask,as do many who climb high mountains.It took Erik about two and a half months to reach the top of this huge mountain.
56.What does the underlined word"summit"in the second paragraph mean?(1 word)
___
57.What made Erik's climbing Mount Everest special?(No more than 10 words)___
58.How did the fellow climbers warn Erik of some small dangers during the climb?(No more than 5 words)
___
59.What does the last paragraph mainly talk about?(No more than 10 words)
___
60.What do you think of Erik Weihenmayer?And why?(No more than 25 words)
___.
▼优质解答
答案和解析
66.top/peak 猜测词意题.根据前文The first people to reach the peak were Sir Edmund Hillary and Tenzing Norgay可知最早到达珠穆朗玛峰顶的人,接着告诉我们900多人到达了封顶,所以summit意思是峰顶.
67.The fact that he is blind.细节题.根据what really made Erik's climb unbelievable is the fact that he is blind可知,对于Erik来说,最大的挑战来源于他是一个盲人.
68.By using bells.细节题.通过His team wore bells that he could follow using his climb可知,他的队友使用带子帮助他.
69.Erik faced many dangers during his climb./The dangers Erik met during his climb.主旨大意题.最后一段第一句话During his climb,Erik faced many dangers告诉我们在爬山中遇到了很多的困难和危险.
70.He is strong and determined.Even though he is blind,he can do the same difficult things as common people do.归纳总结题.通过全文的介绍可知,Erik Weihenmayer是一个盲人,但是通过自己的努力和坚强的意志最后终于达到珠穆朗玛峰的顶端.
67.The fact that he is blind.细节题.根据what really made Erik's climb unbelievable is the fact that he is blind可知,对于Erik来说,最大的挑战来源于他是一个盲人.
68.By using bells.细节题.通过His team wore bells that he could follow using his climb可知,他的队友使用带子帮助他.
69.Erik faced many dangers during his climb./The dangers Erik met during his climb.主旨大意题.最后一段第一句话During his climb,Erik faced many dangers告诉我们在爬山中遇到了很多的困难和危险.
70.He is strong and determined.Even though he is blind,he can do the same difficult things as common people do.归纳总结题.通过全文的介绍可知,Erik Weihenmayer是一个盲人,但是通过自己的努力和坚强的意志最后终于达到珠穆朗玛峰的顶端.
看了 阅读下面的短文,请根据短文后...的网友还看了以下:
设{W(t),t>=0}是参数为d的平方的(打不出来那个方差的符号,W(t)-aW(t-h)t>= 2020-05-13 …
如何求这个卷积积分下的h(t)?f(t)*h(t)=y(t),已知h(t)和y(t),怎样求h(t 2020-06-06 …
X(t)=e2tu(-t),h(t)=u(t-3),求X(t)与h(t)的卷积X(t)=e的2t次 2020-06-06 …
讨论:关于如何求卷积x(t)*h(-t)的积分表达式?以前信号与系统里学过了x(t)*h(t)的表 2020-06-06 …
求解一道卷积的题f(t)=t^2t≥0g(t)=u(t-1)t≥0求f*g不好意思忘了说了u(t- 2020-07-19 …
数学课本上讲lim△t→0h(2+△t)-h(2)/△t=-13.1,表示当t=2,△t趋近于0时 2020-07-21 …
simulink中的s函数我用simulink搭建了一个模块,用到了s函数,用来实现以下功能:对于 2020-07-23 …
考场求题…急…已知描述某LTI系统的微分方程如下.y''(t)+7y'(t)+10y(t)=2f'( 2020-11-21 …
拼读下列音标并写出相应单词./reə//kaɪts//bedz//ka:dz//hændz//'tʃ 2020-12-04 …
求fourier变换f(t)=u(t)(e^-βt)sinω0t(β>0)f(t)=u(t)(e^- 2021-01-07 …