早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

阅读理解Hehasvowedthathewillnotstopbuildinghisbusinessuntilitisworth£100million.Buthard-workingOwenscanstopforatleastamoment'scelebrationaftermakinghisfirst£

题目详情

阅读理解

  He has vowed that he will not stop building his business until it is worth £100 million.But hard-working Owens can stop for at least a moment's celebration after making his first £1 million at the age of 16.Owens who has used a computer since the age of seven began teaching himself basic web design at the age of ten when he was given his first Mac computer.He used his pocket money to fund his first business project website Mac Box Bundle at just 14 which has made £700 000 since its establishment in 2008.Mac Box Bundle sells a combination of popular Mac applications which are worth up to $400 together for under just $100 and donates 10 percent of the money to charities.

  He then established an advertising company Branchr a year later and worked on the business after school and at weekends.Branchr made a surprising £500 000 in its first year.Branchr works as a platform for website owners to sell advertising.

  Owens from Northampton currently employs eight staff---all adults---around the UK and America as sales and technical assistants.The young man lives with his parents.His mother who is a company secretary said he was inspired to go into business after observing the huge success achieved by Apple's chief executive officers(首席执行官)Steve Jobs.

  Owens said "I think everyone has business sense in them and they just need to gain experience and be determined to make it.There is no magical formula(法则)for business It takes hard work determination and the drive to do something great.My aim is to become a leading name in the world of Internet and mobile advertising and push myself right to the top of the game.

  The teenager insists his professional success has not affected his personal life and says his interests include photography and playing the guitar."My friends and I don't really talk about my success.To them I'm just a normal teenager and it doesn't change anything between us."

(1)

What can we know from Paragraph 1?

[  ]

A.

Owens' company is worth £1 million now.

B.

Owens learned to use computers at the age of 10.

C.

Owens made £700 000 from Mac Box Bundle in 2008.

D.

Owens is successful and enthusiastic about public welfare.

(2)

From Paragraph 2 we know that Branchr _________.

[  ]

A.

takes up all Owens' spare time

B.

offers a platform for advertising business

C.

designs practical software for website owners

D.

takes up advertising business for Nac Box Bundle

(3)

Why did Owens come up with the idea of doing business?

[  ]

A.

Because eight adults were ready to help.

B.

Because it was easy to establish web companies.

C.

Because his parents wanted him to have a try.

D.

Because he drew inspiration from Steve jobs.

(4)

Owens tends to think that _________.

[  ]

A.

every person has potential talent for business

B.

getting experienced in business needs determination

C.

it is hard work for people to decide to do something great.

D.

he is sure to play a leading part in the world of the Internet.

(5)

What do Ownes' friends think about him?

[  ]

A.

He sets a good example.

B.

He does quite well in music.

C.

He is a common school boy.

D.

He puts friendship above anything else.

英语
作业帮用户2017-01-03 举报

扫二维码下载作业帮

4亿+用户的选择

我是二维码 扫描下载二维码

阅读理解

  He has vowed that he will not stop building his business until it is worth £100 million.But hard-working Owens can stop for at least a moment's celebration after making his first £1 million at the age of 16.Owens who has used a computer since the age of seven began teaching himself basic web design at the age of ten when he was given his first Mac computer.He used his pocket money to fund his first business project website Mac Box Bundle at just 14 which has made £700 000 since its establishment in 2008.Mac Box Bundle sells a combination of popular Mac applications which are worth up to $400 together for under just $100 and donates 10 percent of the money to charities.

  He then established an advertising company Branchr a year later and worked on the business after school and at weekends.Branchr made a surprising £500 000 in its first year.Branchr works as a platform for website owners to sell advertising.

  Owens from Northampton currently employs eight staff---all adults---around the UK and America as sales and technical assistants.The young man lives with his parents.His mother who is a company secretary said he was inspired to go into business after observing the huge success achieved by Apple's chief executive officers(首席执行官)Steve Jobs.

  Owens said "I think everyone has business sense in them and they just need to gain experience and be determined to make it.There is no magical formula(法则)for business It takes hard work determination and the drive to do something great.My aim is to become a leading name in the world of Internet and mobile advertising and push myself right to the top of the game.

  The teenager insists his professional success has not affected his personal life and says his interests include photography and playing the guitar."My friends and I don't really talk about my success.To them I'm just a normal teenager and it doesn't change anything between us."

(1)

What can we know from Paragraph 1?

[  ]

A.

Owens' company is worth £1 million now.

B.

Owens learned to use computers at the age of 10.

C.

Owens made £700 000 from Mac Box Bundle in 2008.

D.

Owens is successful and enthusiastic about public welfare.

(2)

From Paragraph 2 we know that Branchr _________.

[  ]

A.

takes up all Owens' spare time

B.

offers a platform for advertising business

C.

designs practical software for website owners

D.

takes up advertising business for Nac Box Bundle

(3)

Why did Owens come up with the idea of doing business?

[  ]

A.

Because eight adults were ready to help.

B.

Because it was easy to establish web companies.

C.

Because his parents wanted him to have a try.

D.

Because he drew inspiration from Steve jobs.

(4)

Owens tends to think that _________.

[  ]

A.

every person has potential talent for business

B.

getting experienced in business needs determination

C.

it is hard work for people to decide to do something great.

D.

he is sure to play a leading part in the world of the Internet.

(5)

What do Ownes' friends think about him?

[  ]

A.

He sets a good example.

B.

He does quite well in music.

C.

He is a common school boy.

D.

He puts friendship above anything else.

英语
作业帮用户2017-01-03 举报

扫二维码下载作业帮

4亿+用户的选择

我是二维码 扫描下载二维码

阅读理解

  He has vowed that he will not stop building his business until it is worth £100 million.But hard-working Owens can stop for at least a moment's celebration after making his first £1 million at the age of 16.Owens who has used a computer since the age of seven began teaching himself basic web design at the age of ten when he was given his first Mac computer.He used his pocket money to fund his first business project website Mac Box Bundle at just 14 which has made £700 000 since its establishment in 2008.Mac Box Bundle sells a combination of popular Mac applications which are worth up to $400 together for under just $100 and donates 10 percent of the money to charities.

  He then established an advertising company Branchr a year later and worked on the business after school and at weekends.Branchr made a surprising £500 000 in its first year.Branchr works as a platform for website owners to sell advertising.

  Owens from Northampton currently employs eight staff---all adults---around the UK and America as sales and technical assistants.The young man lives with his parents.His mother who is a company secretary said he was inspired to go into business after observing the huge success achieved by Apple's chief executive officers(首席执行官)Steve Jobs.

  Owens said "I think everyone has business sense in them and they just need to gain experience and be determined to make it.There is no magical formula(法则)for business It takes hard work determination and the drive to do something great.My aim is to become a leading name in the world of Internet and mobile advertising and push myself right to the top of the game.

  The teenager insists his professional success has not affected his personal life and says his interests include photography and playing the guitar."My friends and I don't really talk about my success.To them I'm just a normal teenager and it doesn't change anything between us."

(1)

What can we know from Paragraph 1?

[  ]

A.

Owens' company is worth £1 million now.

B.

Owens learned to use computers at the age of 10.

C.

Owens made £700 000 from Mac Box Bundle in 2008.

D.

Owens is successful and enthusiastic about public welfare.

(2)

From Paragraph 2 we know that Branchr _________.

[  ]

A.

takes up all Owens' spare time

B.

offers a platform for advertising business

C.

designs practical software for website owners

D.

takes up advertising business for Nac Box Bundle

(3)

Why did Owens come up with the idea of doing business?

[  ]

A.

Because eight adults were ready to help.

B.

Because it was easy to establish web companies.

C.

Because his parents wanted him to have a try.

D.

Because he drew inspiration from Steve jobs.

(4)

Owens tends to think that _________.

[  ]

A.

every person has potential talent for business

B.

getting experienced in business needs determination

C.

it is hard work for people to decide to do something great.

D.

he is sure to play a leading part in the world of the Internet.

(5)

What do Ownes' friends think about him?

[  ]

A.

He sets a good example.

B.

He does quite well in music.

C.

He is a common school boy.

D.

He puts friendship above anything else.

英语
作业帮用户2017-01-03 举报

扫二维码下载作业帮

4亿+用户的选择

我是二维码 扫描下载二维码

阅读理解

  He has vowed that he will not stop building his business until it is worth £100 million.But hard-working Owens can stop for at least a moment's celebration after making his first £1 million at the age of 16.Owens who has used a computer since the age of seven began teaching himself basic web design at the age of ten when he was given his first Mac computer.He used his pocket money to fund his first business project website Mac Box Bundle at just 14 which has made £700 000 since its establishment in 2008.Mac Box Bundle sells a combination of popular Mac applications which are worth up to $400 together for under just $100 and donates 10 percent of the money to charities.

  He then established an advertising company Branchr a year later and worked on the business after school and at weekends.Branchr made a surprising £500 000 in its first year.Branchr works as a platform for website owners to sell advertising.

  Owens from Northampton currently employs eight staff---all adults---around the UK and America as sales and technical assistants.The young man lives with his parents.His mother who is a company secretary said he was inspired to go into business after observing the huge success achieved by Apple's chief executive officers(首席执行官)Steve Jobs.

  Owens said "I think everyone has business sense in them and they just need to gain experience and be determined to make it.There is no magical formula(法则)for business It takes hard work determination and the drive to do something great.My aim is to become a leading name in the world of Internet and mobile advertising and push myself right to the top of the game.

  The teenager insists his professional success has not affected his personal life and says his interests include photography and playing the guitar."My friends and I don't really talk about my success.To them I'm just a normal teenager and it doesn't change anything between us."

(1)

What can we know from Paragraph 1?

[  ]

A.

Owens' company is worth £1 million now.

B.

Owens learned to use computers at the age of 10.

C.

Owens made £700 000 from Mac Box Bundle in 2008.

D.

Owens is successful and enthusiastic about public welfare.

(2)

From Paragraph 2 we know that Branchr _________.

[  ]

A.

takes up all Owens' spare time

B.

offers a platform for advertising business

C.

designs practical software for website owners

D.

takes up advertising business for Nac Box Bundle

(3)

Why did Owens come up with the idea of doing business?

[  ]

A.

Because eight adults were ready to help.

B.

Because it was easy to establish web companies.

C.

Because his parents wanted him to have a try.

D.

Because he drew inspiration from Steve jobs.

(4)

Owens tends to think that _________.

[  ]

A.

every person has potential talent for business

B.

getting experienced in business needs determination

C.

it is hard work for people to decide to do something great.

D.

he is sure to play a leading part in the world of the Internet.

(5)

What do Ownes' friends think about him?

[  ]

A.

He sets a good example.

B.

He does quite well in music.

C.

He is a common school boy.

D.

He puts friendship above anything else.

英语
作业帮用户2017-01-03 举报

扫二维码下载作业帮

4亿+用户的选择

我是二维码 扫描下载二维码

阅读理解

  He has vowed that he will not stop building his business until it is worth £100 million.But hard-working Owens can stop for at least a moment's celebration after making his first £1 million at the age of 16.Owens who has used a computer since the age of seven began teaching himself basic web design at the age of ten when he was given his first Mac computer.He used his pocket money to fund his first business project website Mac Box Bundle at just 14 which has made £700 000 since its establishment in 2008.Mac Box Bundle sells a combination of popular Mac applications which are worth up to $400 together for under just $100 and donates 10 percent of the money to charities.

  He then established an advertising company Branchr a year later and worked on the business after school and at weekends.Branchr made a surprising £500 000 in its first year.Branchr works as a platform for website owners to sell advertising.

  Owens from Northampton currently employs eight staff---all adults---around the UK and America as sales and technical assistants.The young man lives with his parents.His mother who is a company secretary said he was inspired to go into business after observing the huge success achieved by Apple's chief executive officers(首席执行官)Steve Jobs.

  Owens said "I think everyone has business sense in them and they just need to gain experience and be determined to make it.There is no magical formula(法则)for business It takes hard work determination and the drive to do something great.My aim is to become a leading name in the world of Internet and mobile advertising and push myself right to the top of the game.

  The teenager insists his professional success has not affected his personal life and says his interests include photography and playing the guitar."My friends and I don't really talk about my success.To them I'm just a normal teenager and it doesn't change anything between us."

(1)

What can we know from Paragraph 1?

[  ]

A.

Owens' company is worth £1 million now.

B.

Owens learned to use computers at the age of 10.

C.

Owens made £700 000 from Mac Box Bundle in 2008.

D.

Owens is successful and enthusiastic about public welfare.

(2)

From Paragraph 2 we know that Branchr _________.

[  ]

A.

takes up all Owens' spare time

B.

offers a platform for advertising business

C.

designs practical software for website owners

D.

takes up advertising business for Nac Box Bundle

(3)

Why did Owens come up with the idea of doing business?

[  ]

A.

Because eight adults were ready to help.

B.

Because it was easy to establish web companies.

C.

Because his parents wanted him to have a try.

D.

Because he drew inspiration from Steve jobs.

(4)

Owens tends to think that _________.

[  ]

A.

every person has potential talent for business

B.

getting experienced in business needs determination

C.

it is hard work for people to decide to do something great.

D.

he is sure to play a leading part in the world of the Internet.

(5)

What do Ownes' friends think about him?

[  ]

A.

He sets a good example.

B.

He does quite well in music.

C.

He is a common school boy.

D.

He puts friendship above anything else.

英语
作业帮用户2017-01-03 举报

扫二维码下载作业帮

4亿+用户的选择

我是二维码 扫描下载二维码

阅读理解

  He has vowed that he will not stop building his business until it is worth £100 million.But hard-working Owens can stop for at least a moment's celebration after making his first £1 million at the age of 16.Owens who has used a computer since the age of seven began teaching himself basic web design at the age of ten when he was given his first Mac computer.He used his pocket money to fund his first business project website Mac Box Bundle at just 14 which has made £700 000 since its establishment in 2008.Mac Box Bundle sells a combination of popular Mac applications which are worth up to $400 together for under just $100 and donates 10 percent of the money to charities.

  He then established an advertising company Branchr a year later and worked on the business after school and at weekends.Branchr made a surprising £500 000 in its first year.Branchr works as a platform for website owners to sell advertising.

  Owens from Northampton currently employs eight staff---all adults---around the UK and America as sales and technical assistants.The young man lives with his parents.His mother who is a company secretary said he was inspired to go into business after observing the huge success achieved by Apple's chief executive officers(首席执行官)Steve Jobs.

  Owens said "I think everyone has business sense in them and they just need to gain experience and be determined to make it.There is no magical formula(法则)for business It takes hard work determination and the drive to do something great.My aim is to become a leading name in the world of Internet and mobile advertising and push myself right to the top of the game.

  The teenager insists his professional success has not affected his personal life and says his interests include photography and playing the guitar."My friends and I don't really talk about my success.To them I'm just a normal teenager and it doesn't change anything between us."

(1)

What can we know from Paragraph 1?

[  ]

A.

Owens' company is worth £1 million now.

B.

Owens learned to use computers at the age of 10.

C.

Owens made £700 000 from Mac Box Bundle in 2008.

D.

Owens is successful and enthusiastic about public welfare.

(2)

From Paragraph 2 we know that Branchr _________.

[  ]

A.

takes up all Owens' spare time

B.

offers a platform for advertising business

C.

designs practical software for website owners

D.

takes up advertising business for Nac Box Bundle

(3)

Why did Owens come up with the idea of doing business?

[  ]

A.

Because eight adults were ready to help.

B.

Because it was easy to establish web companies.

C.

Because his parents wanted him to have a try.

D.

Because he drew inspiration from Steve jobs.

(4)

Owens tends to think that _________.

[  ]

A.

every person has potential talent for business

B.

getting experienced in business needs determination

C.

it is hard work for people to decide to do something great.

D.

he is sure to play a leading part in the world of the Internet.

(5)

What do Ownes' friends think about him?

[  ]

A.

He sets a good example.

B.

He does quite well in music.

C.

He is a common school boy.

D.

He puts friendship above anything else.

英语
作业帮用户2017-01-03 举报

扫二维码下载作业帮

4亿+用户的选择

我是二维码 扫描下载二维码

阅读理解

  He has vowed that he will not stop building his business until it is worth £100 million.But hard-working Owens can stop for at least a moment's celebration after making his first £1 million at the age of 16.Owens who has used a computer since the age of seven began teaching himself basic web design at the age of ten when he was given his first Mac computer.He used his pocket money to fund his first business project website Mac Box Bundle at just 14 which has made £700 000 since its establishment in 2008.Mac Box Bundle sells a combination of popular Mac applications which are worth up to $400 together for under just $100 and donates 10 percent of the money to charities.

  He then established an advertising company Branchr a year later and worked on the business after school and at weekends.Branchr made a surprising £500 000 in its first year.Branchr works as a platform for website owners to sell advertising.

  Owens from Northampton currently employs eight staff---all adults---around the UK and America as sales and technical assistants.The young man lives with his parents.His mother who is a company secretary said he was inspired to go into business after observing the huge success achieved by Apple's chief executive officers(首席执行官)Steve Jobs.

  Owens said "I think everyone has business sense in them and they just need to gain experience and be determined to make it.There is no magical formula(法则)for business It takes hard work determination and the drive to do something great.My aim is to become a leading name in the world of Internet and mobile advertising and push myself right to the top of the game.

  The teenager insists his professional success has not affected his personal life and says his interests include photography and playing the guitar."My friends and I don't really talk about my success.To them I'm just a normal teenager and it doesn't change anything between us."

(1)

What can we know from Paragraph 1?

[  ]

A.

Owens' company is worth £1 million now.

B.

Owens learned to use computers at the age of 10.

C.

Owens made £700 000 from Mac Box Bundle in 2008.

D.

Owens is successful and enthusiastic about public welfare.

(2)

From Paragraph 2 we know that Branchr _________.

[  ]

A.

takes up all Owens' spare time

B.

offers a platform for advertising business

C.

designs practical software for website owners

D.

takes up advertising business for Nac Box Bundle

(3)

Why did Owens come up with the idea of doing business?

[  ]

A.

Because eight adults were ready to help.

B.

Because it was easy to establish web companies.

C.

Because his parents wanted him to have a try.

D.

Because he drew inspiration from Steve jobs.

(4)

Owens tends to think that _________.

[  ]

A.

every person has potential talent for business

B.

getting experienced in business needs determination

C.

it is hard work for people to decide to do something great.

D.

he is sure to play a leading part in the world of the Internet.

(5)

What do Ownes' friends think about him?

[  ]

A.

He sets a good example.

B.

He does quite well in music.

C.

He is a common school boy.

D.

He puts friendship above anything else.

英语
作业帮用户2017-01-03 举报

扫二维码下载作业帮

4亿+用户的选择

我是二维码 扫描下载二维码

阅读理解

  He has vowed that he will not stop building his business until it is worth £100 million.But hard-working Owens can stop for at least a moment's celebration after making his first £1 million at the age of 16.Owens who has used a computer since the age of seven began teaching himself basic web design at the age of ten when he was given his first Mac computer.He used his pocket money to fund his first business project website Mac Box Bundle at just 14 which has made £700 000 since its establishment in 2008.Mac Box Bundle sells a combination of popular Mac applications which are worth up to $400 together for under just $100 and donates 10 percent of the money to charities.

  He then established an advertising company Branchr a year later and worked on the business after school and at weekends.Branchr made a surprising £500 000 in its first year.Branchr works as a platform for website owners to sell advertising.

  Owens from Northampton currently employs eight staff---all adults---around the UK and America as sales and technical assistants.The young man lives with his parents.His mother who is a company secretary said he was inspired to go into business after observing the huge success achieved by Apple's chief executive officers(首席执行官)Steve Jobs.

  Owens said "I think everyone has business sense in them and they just need to gain experience and be determined to make it.There is no magical formula(法则)for business It takes hard work determination and the drive to do something great.My aim is to become a leading name in the world of Internet and mobile advertising and push myself right to the top of the game.

  The teenager insists his professional success has not affected his personal life and says his interests include photography and playing the guitar."My friends and I don't really talk about my success.To them I'm just a normal teenager and it doesn't change anything between us."

(1)

What can we know from Paragraph 1?

[  ]

A.

Owens' company is worth £1 million now.

B.

Owens learned to use computers at the age of 10.

C.

Owens made £700 000 from Mac Box Bundle in 2008.

D.

Owens is successful and enthusiastic about public welfare.

(2)

From Paragraph 2 we know that Branchr _________.

[  ]

A.

takes up all Owens' spare time

B.

offers a platform for advertising business

C.

designs practical software for website owners

D.

takes up advertising business for Nac Box Bundle

(3)

Why did Owens come up with the idea of doing business?

[  ]

A.

Because eight adults were ready to help.

B.

Because it was easy to establish web companies.

C.

Because his parents wanted him to have a try.

D.

Because he drew inspiration from Steve jobs.

(4)

Owens tends to think that _________.

[  ]

A.

every person has potential talent for business

B.

getting experienced in business needs determination

C.

it is hard work for people to decide to do something great.

D.

he is sure to play a leading part in the world of the Internet.

(5)

What do Ownes' friends think about him?

[  ]

A.

He sets a good example.

B.

He does quite well in music.

C.

He is a common school boy.

D.

He puts friendship above anything else.

英语
作业帮用户2017-01-03 举报

扫二维码下载作业帮

4亿+用户的选择

我是二维码 扫描下载二维码

阅读理解

  He has vowed that he will not stop building his business until it is worth £100 million.But hard-working Owens can stop for at least a moment's celebration after making his first £1 million at the age of 16.Owens who has used a computer since the age of seven began teaching himself basic web design at the age of ten when he was given his first Mac computer.He used his pocket money to fund his first business project website Mac Box Bundle at just 14 which has made £700 000 since its establishment in 2008.Mac Box Bundle sells a combination of popular Mac applications which are worth up to $400 together for under just $100 and donates 10 percent of the money to charities.

  He then established an advertising company Branchr a year later and worked on the business after school and at weekends.Branchr made a surprising £500 000 in its first year.Branchr works as a platform for website owners to sell advertising.

  Owens from Northampton currently employs eight staff---all adults---around the UK and America as sales and technical assistants.The young man lives with his parents.His mother who is a company secretary said he was inspired to go into business after observing the huge success achieved by Apple's chief executive officers(首席执行官)Steve Jobs.

  Owens said "I think everyone has business sense in them and they just need to gain experience and be determined to make it.There is no magical formula(法则)for business It takes hard work determination and the drive to do something great.My aim is to become a leading name in the world of Internet and mobile advertising and push myself right to the top of the game.

  The teenager insists his professional success has not affected his personal life and says his interests include photography and playing the guitar."My friends and I don't really talk about my success.To them I'm just a normal teenager and it doesn't change anything between us."

阅读理解

  He has vowed that he will not stop building his business until it is worth £100 million.But hard-working Owens can stop for at least a moment's celebration after making his first £1 million at the age of 16.Owens who has used a computer since the age of seven began teaching himself basic web design at the age of ten when he was given his first Mac computer.He used his pocket money to fund his first business project website Mac Box Bundle at just 14 which has made £700 000 since its establishment in 2008.Mac Box Bundle sells a combination of popular Mac applications which are worth up to $400 together for under just $100 and donates 10 percent of the money to charities.

  He then established an advertising company Branchr a year later and worked on the business after school and at weekends.Branchr made a surprising £500 000 in its first year.Branchr works as a platform for website owners to sell advertising.

  Owens from Northampton currently employs eight staff---all adults---around the UK and America as sales and technical assistants.The young man lives with his parents.His mother who is a company secretary said he was inspired to go into business after observing the huge success achieved by Apple's chief executive officers(首席执行官)Steve Jobs.

  Owens said "I think everyone has business sense in them and they just need to gain experience and be determined to make it.There is no magical formula(法则)for business It takes hard work determination and the drive to do something great.My aim is to become a leading name in the world of Internet and mobile advertising and push myself right to the top of the game.

  The teenager insists his professional success has not affected his personal life and says his interests include photography and playing the guitar."My friends and I don't really talk about my success.To them I'm just a normal teenager and it doesn't change anything between us."

阅读理解

  He has vowed that he will not stop building his business until it is worth £100 million.But hard-working Owens can stop for at least a moment's celebration after making his first £1 million at the age of 16.Owens who has used a computer since the age of seven began teaching himself basic web design at the age of ten when he was given his first Mac computer.He used his pocket money to fund his first business project website Mac Box Bundle at just 14 which has made £700 000 since its establishment in 2008.Mac Box Bundle sells a combination of popular Mac applications which are worth up to $400 together for under just $100 and donates 10 percent of the money to charities.

  He then established an advertising company Branchr a year later and worked on the business after school and at weekends.Branchr made a surprising £500 000 in its first year.Branchr works as a platform for website owners to sell advertising.

  Owens from Northampton currently employs eight staff---all adults---around the UK and America as sales and technical assistants.The young man lives with his parents.His mother who is a company secretary said he was inspired to go into business after observing the huge success achieved by Apple's chief executive officers(首席执行官)Steve Jobs.

  Owens said "I think everyone has business sense in them and they just need to gain experience and be determined to make it.There is no magical formula(法则)for business It takes hard work determination and the drive to do something great.My aim is to become a leading name in the world of Internet and mobile advertising and push myself right to the top of the game.

  The teenager insists his professional success has not affected his personal life and says his interests include photography and playing the guitar."My friends and I don't really talk about my success.To them I'm just a normal teenager and it doesn't change anything between us."

阅读理解

  He has vowed that he will not stop building his business until it is worth £100 million.But hard-working Owens can stop for at least a moment's celebration after making his first £1 million at the age of 16.Owens who has used a computer since the age of seven began teaching himself basic web design at the age of ten when he was given his first Mac computer.He used his pocket money to fund his first business project website Mac Box Bundle at just 14 which has made £700 000 since its establishment in 2008.Mac Box Bundle sells a combination of popular Mac applications which are worth up to $400 together for under just $100 and donates 10 percent of the money to charities.

  He then established an advertising company Branchr a year later and worked on the business after school and at weekends.Branchr made a surprising £500 000 in its first year.Branchr works as a platform for website owners to sell advertising.

  Owens from Northampton currently employs eight staff---all adults---around the UK and America as sales and technical assistants.The young man lives with his parents.His mother who is a company secretary said he was inspired to go into business after observing the huge success achieved by Apple's chief executive officers(首席执行官)Steve Jobs.

  Owens said "I think everyone has business sense in them and they just need to gain experience and be determined to make it.There is no magical formula(法则)for business It takes hard work determination and the drive to do something great.My aim is to become a leading name in the world of Internet and mobile advertising and push myself right to the top of the game.

  The teenager insists his professional success has not affected his personal life and says his interests include photography and playing the guitar."My friends and I don't really talk about my success.To them I'm just a normal teenager and it doesn't change anything between us."

(1)

What can we know from Paragraph 1?

[  ]

A.

Owens' company is worth £1 million now.

B.

Owens learned to use computers at the age of 10.

C.

Owens made £700 000 from Mac Box Bundle in 2008.

D.

Owens is successful and enthusiastic about public welfare.

(1)

(1)

(1)

What can we know from Paragraph 1?

[  ]

A.

Owens' company is worth £1 million now.

B.

Owens learned to use computers at the age of 10.

C.

Owens made £700 000 from Mac Box Bundle in 2008.

D.

Owens is successful and enthusiastic about public welfare.

What can we know from Paragraph 1?

[  ]

A.

Owens' company is worth £1 million now.

B.

Owens learned to use computers at the age of 10.

C.

Owens made £700 000 from Mac Box Bundle in 2008.

D.

Owens is successful and enthusiastic about public welfare.

What can we know from Paragraph 1?

[  ]

A.

Owens' company is worth £1 million now.

B.

Owens learned to use computers at the age of 10.

C.

Owens made £700 000 from Mac Box Bundle in 2008.

D.

Owens is successful and enthusiastic about public welfare.

What can we know from Paragraph 1?

What can we know from Paragraph 1?

What can we know from Paragraph 1?

What can we know from Paragraph 1?

[  ] [  ]

A.

Owens' company is worth £1 million now.

A.

A.

Owens' company is worth £1 million now.

Owens' company is worth £1 million now.

Owens' company is worth £1 million now.

B.

Owens learned to use computers at the age of 10.

B.

B.

Owens learned to use computers at the age of 10.

Owens learned to use computers at the age of 10.

Owens learned to use computers at the age of 10.

C.

Owens made £700 000 from Mac Box Bundle in 2008.

C.

C.

Owens made £700 000 from Mac Box Bundle in 2008.

Owens made £700 000 from Mac Box Bundle in 2008.

Owens made £700 000 from Mac Box Bundle in 2008.

D.

Owens is successful and enthusiastic about public welfare.

D.

D.

Owens is successful and enthusiastic about public welfare.

Owens is successful and enthusiastic about public welfare.

Owens is successful and enthusiastic about public welfare.

(2)

From Paragraph 2 we know that Branchr _________.

[  ]

A.

takes up all Owens' spare time

B.

offers a platform for advertising business

C.

designs practical software for website owners

D.

takes up advertising business for Nac Box Bundle

(2)

(2)

(2)

From Paragraph 2 we know that Branchr _________.

[  ]

A.

takes up all Owens' spare time

B.

offers a platform for advertising business

C.

designs practical software for website owners

D.

takes up advertising business for Nac Box Bundle

From Paragraph 2 we know that Branchr _________.

[  ]

A.

takes up all Owens' spare time

B.

offers a platform for advertising business

C.

designs practical software for website owners

D.

takes up advertising business for Nac Box Bundle

From Paragraph 2 we know that Branchr _________.

[  ]

A.

takes up all Owens' spare time

B.

offers a platform for advertising business

C.

designs practical software for website owners

D.

takes up advertising business for Nac Box Bundle

From Paragraph 2 we know that Branchr _________.

From Paragraph 2 we know that Branchr _________.

From Paragraph 2 we know that Branchr _________.

From Paragraph 2 we know that Branchr _________.

[  ] [  ]

A.

takes up all Owens' spare time

A.

A.

takes up all Owens' spare time

takes up all Owens' spare time

takes up all Owens' spare time

B.

offers a platform for advertising business

B.

B.

offers a platform for advertising business

offers a platform for advertising business

offers a platform for advertising business

C.

designs practical software for website owners

C.

C.

designs practical software for website owners

designs practical software for website owners

designs practical software for website owners

D.

takes up advertising business for Nac Box Bundle

D.

D.

takes up advertising business for Nac Box Bundle

takes up advertising business for Nac Box Bundle

takes up advertising business for Nac Box Bundle

(3)

Why did Owens come up with the idea of doing business?

[  ]

A.

Because eight adults were ready to help.

B.

Because it was easy to establish web companies.

C.

Because his parents wanted him to have a try.

D.

Because he drew inspiration from Steve jobs.

(3)

(3)

(3)

Why did Owens come up with the idea of doing business?

[  ]

A.

Because eight adults were ready to help.

B.

Because it was easy to establish web companies.

C.

Because his parents wanted him to have a try.

D.

Because he drew inspiration from Steve jobs.

Why did Owens come up with the idea of doing business?

[  ]

A.

Because eight adults were ready to help.

B.

Because it was easy to establish web companies.

C.

Because his parents wanted him to have a try.

D.

Because he drew inspiration from Steve jobs.

Why did Owens come up with the idea of doing business?

[  ]

A.

Because eight adults were ready to help.

B.

Because it was easy to establish web companies.

C.

Because his parents wanted him to have a try.

D.

Because he drew inspiration from Steve jobs.

Why did Owens come up with the idea of doing business?

Why did Owens come up with the idea of doing business?

Why did Owens come up with the idea of doing business?

Why did Owens come up with the idea of doing business?

[  ] [  ]

A.

Because eight adults were ready to help.

A.

A.

Because eight adults were ready to help.

Because eight adults were ready to help.

Because eight adults were ready to help.

B.

Because it was easy to establish web companies.

B.

B.

Because it was easy to establish web companies.

Because it was easy to establish web companies.

Because it was easy to establish web companies.

C.

Because his parents wanted him to have a try.

C.

C.

Because his parents wanted him to have a try.

Because his parents wanted him to have a try.

Because his parents wanted him to have a try.

D.

Because he drew inspiration from Steve jobs.

D.

D.

Because he drew inspiration from Steve jobs.

Because he drew inspiration from Steve jobs.

Because he drew inspiration from Steve jobs.

(4)

Owens tends to think that _________.

[  ]

A.

every person has potential talent for business

B.

getting experienced in business needs determination

C.

it is hard work for people to decide to do something great.

D.

he is sure to play a leading part in the world of the Internet.

(4)

(4)

(4)

Owens tends to think that _________.

[  ]

A.

every person has potential talent for business

B.

getting experienced in business needs determination

C.

it is hard work for people to decide to do something great.

D.

he is sure to play a leading part in the world of the Internet.

Owens tends to think that _________.

[  ]

A.

every person has potential talent for business

B.

getting experienced in business needs determination

C.

it is hard work for people to decide to do something great.

D.

he is sure to play a leading part in the world of the Internet.

Owens tends to think that _________.

[  ]

A.

every person has potential talent for business

B.

getting experienced in business needs determination

C.

it is hard work for people to decide to do something great.

D.

he is sure to play a leading part in the world of the Internet.

Owens tends to think that _________.

Owens tends to think that _________.

Owens tends to think that _________.

Owens tends to think that _________.

[  ] [  ]

A.

every person has potential talent for business

A.

A.

every person has potential talent for business

every person has potential talent for business

every person has potential talent for business

B.

getting experienced in business needs determination

B.

B.

getting experienced in business needs determination

getting experienced in business needs determination

getting experienced in business needs determination

C.

it is hard work for people to decide to do something great.

C.

C.

it is hard work for people to decide to do something great.

it is hard work for people to decide to do something great.

it is hard work for people to decide to do something great.

D.

he is sure to play a leading part in the world of the Internet.

D.

D.

he is sure to play a leading part in the world of the Internet.

he is sure to play a leading part in the world of the Internet.

he is sure to play a leading part in the world of the Internet.

(5)

What do Ownes' friends think about him?

[  ]

A.

He sets a good example.

B.

He does quite well in music.

C.

He is a common school boy.

D.

He puts friendship above anything else.

英语
作业帮用户2017-01-03 举报

扫二维码下载作业帮

4亿+用户的选择

我是二维码 扫描下载二维码

(5)

(5)

(5)

What do Ownes' friends think about him?

[  ]

A.

He sets a good example.

B.

He does quite well in music.

C.

He is a common school boy.

D.

He puts friendship above anything else.

英语
作业帮用户2017-01-03 举报

扫二维码下载作业帮

4亿+用户的选择

我是二维码 扫描下载二维码

What do Ownes' friends think about him?

[  ]

A.

He sets a good example.

B.

He does quite well in music.

C.

He is a common school boy.

D.

He puts friendship above anything else.

英语
作业帮用户2017-01-03 举报

扫二维码下载作业帮

4亿+用户的选择

我是二维码 扫描下载二维码

What do Ownes' friends think about him?

[  ]

A.

He sets a good example.

B.

He does quite well in music.

C.

He is a common school boy.

D.

He puts friendship above anything else.

英语
作业帮用户2017-01-03 举报

扫二维码下载作业帮

4亿+用户的选择

我是二维码 扫描下载二维码

What do Ownes' friends think about him?

What do Ownes' friends think about him?

What do Ownes' friends think about him?

What do Ownes' friends think about him?

[  ] [  ]

A.

He sets a good example.

A.

A.

He sets a good example.

He sets a good example.

He sets a good example.

B.

He does quite well in music.

B.

B.

He does quite well in music.

He does quite well in music.

He does quite well in music.

C.

He is a common school boy.

C.

C.

He is a common school boy.

He is a common school boy.

He is a common school boy.

D.

He puts friendship above anything else.

英语
作业帮用户2017-01-03 举报

扫二维码下载作业帮

4亿+用户的选择

我是二维码 扫描下载二维码

D.

D.

He puts friendship above anything else.

英语
作业帮用户2017-01-03 举报

扫二维码下载作业帮

4亿+用户的选择

我是二维码 扫描下载二维码

He puts friendship above anything else.

英语
作业帮用户2017-01-03 举报

扫二维码下载作业帮

4亿+用户的选择

我是二维码 扫描下载二维码

He puts friendship above anything else.

英语
作业帮用户2017-01-03 举报
英语
英语作业帮用户作业帮用户2017-01-032017-01-03 举报 举报 用这款APP,检查作业高效又准确!

扫二维码下载作业帮

4亿+用户的选择

扫二维码下载作业帮

4亿+用户的选择

优质解答
答案:1.D;2.B;3.D;4.A;5.C;
解析:
(1) 细节理解题。由第一段"But hard-working Owens can stop for at least a moment's celebration after making his first £1 million at the age of 16."以及"donates 10 percent of the money to charities."可知,欧文斯不仅在事业上获得了成功,而且还热心公益事业。 (2) 细节理解题。由第二段"Branchr works as a platform for website owners to sell advertising."可知,Branchr提供开展广告业务的平台。 (3) 细节理解题。由第三段"…he was inspired to go into business after observing the huge success achieved by Apple's chief executive officers(首席执行官)Steve Jobs."可知,欧文斯受到苹果公司首席执行官史蒂夫乔布斯事业成功的启发,产生了经商的念头。 (4) 细节理解题。由第四段"I think everyone has business sense in them and they just need to gain experience and be determined to make it."可知,欧文斯认为每个人都有潜在的经商才能。 (5) 细节理解题。由最后一段"To them I'm just a normal teenager and it doesn't change anything between us."可知,对于同龄的小伙伴来说,欧文斯只是一个普通的学生。
作业帮用户 2017-01-08 举报
优质解答
优质解答
答案:1.D;2.B;3.D;4.A;5.C;
解析:
(1) 细节理解题。由第一段"But hard-working Owens can stop for at least a moment's celebration after making his first £1 million at the age of 16."以及"donates 10 percent of the money to charities."可知,欧文斯不仅在事业上获得了成功,而且还热心公益事业。 (2) 细节理解题。由第二段"Branchr works as a platform for website owners to sell advertising."可知,Branchr提供开展广告业务的平台。 (3) 细节理解题。由第三段"…he was inspired to go into business after observing the huge success achieved by Apple's chief executive officers(首席执行官)Steve Jobs."可知,欧文斯受到苹果公司首席执行官史蒂夫乔布斯事业成功的启发,产生了经商的念头。 (4) 细节理解题。由第四段"I think everyone has business sense in them and they just need to gain experience and be determined to make it."可知,欧文斯认为每个人都有潜在的经商才能。 (5) 细节理解题。由最后一段"To them I'm just a normal teenager and it doesn't change anything between us."可知,对于同龄的小伙伴来说,欧文斯只是一个普通的学生。
作业帮用户 2017-01-08 举报
答案:1.D;2.B;3.D;4.A;5.C;
解析:
(1) 细节理解题。由第一段"But hard-working Owens can stop for at least a moment's celebration after making his first £1 million at the age of 16."以及"donates 10 percent of the money to charities."可知,欧文斯不仅在事业上获得了成功,而且还热心公益事业。 (2) 细节理解题。由第二段"Branchr works as a platform for website owners to sell advertising."可知,Branchr提供开展广告业务的平台。 (3) 细节理解题。由第三段"…he was inspired to go into business after observing the huge success achieved by Apple's chief executive officers(首席执行官)Steve Jobs."可知,欧文斯受到苹果公司首席执行官史蒂夫乔布斯事业成功的启发,产生了经商的念头。 (4) 细节理解题。由第四段"I think everyone has business sense in them and they just need to gain experience and be determined to make it."可知,欧文斯认为每个人都有潜在的经商才能。 (5) 细节理解题。由最后一段"To them I'm just a normal teenager and it doesn't change anything between us."可知,对于同龄的小伙伴来说,欧文斯只是一个普通的学生。
作业帮用户 2017-01-08 举报
答案:1.D;2.B;3.D;4.A;5.C;
解析:
(1) 细节理解题。由第一段"But hard-working Owens can stop for at least a moment's celebration after making his first £1 million at the age of 16."以及"donates 10 percent of the money to charities."可知,欧文斯不仅在事业上获得了成功,而且还热心公益事业。 (2) 细节理解题。由第二段"Branchr works as a platform for website owners to sell advertising."可知,Branchr提供开展广告业务的平台。 (3) 细节理解题。由第三段"…he was inspired to go into business after observing the huge success achieved by Apple's chief executive officers(首席执行官)Steve Jobs."可知,欧文斯受到苹果公司首席执行官史蒂夫乔布斯事业成功的启发,产生了经商的念头。 (4) 细节理解题。由第四段"I think everyone has business sense in them and they just need to gain experience and be determined to make it."可知,欧文斯认为每个人都有潜在的经商才能。 (5) 细节理解题。由最后一段"To them I'm just a normal teenager and it doesn't change anything between us."可知,对于同龄的小伙伴来说,欧文斯只是一个普通的学生。


作业帮用户 2017-01-08 举报
作业帮用户作业帮用户2017-01-082017-01-08 举报 举报
我是二维码 扫描下载二维码
我是二维码 扫描下载二维码
我是二维码扫描下载二维码
©2020 作业帮 联系方式:service@zuoyebang.com  作业帮协议 作业帮协议
▼优质解答
答案和解析
答案:1.D;2.B;3.D;4.A;5.C;
解析:
(1) 细节理解题。由第一段"But hard-working Owens can stop for at least a moment's celebration after making his first £1 million at the age of 16."以及"donates 10 percent of the money to charities."可知,欧文斯不仅在事业上获得了成功,而且还热心公益事业。 (2) 细节理解题。由第二段"Branchr works as a platform for website owners to sell advertising."可知,Branchr提供开展广告业务的平台。 (3) 细节理解题。由第三段"…he was inspired to go into business after observing the huge success achieved by Apple's chief executive officers(首席执行官)Steve Jobs."可知,欧文斯受到苹果公司首席执行官史蒂夫乔布斯事业成功的启发,产生了经商的念头。 (4) 细节理解题。由第四段"I think everyone has business sense in them and they just need to gain experience and be determined to make it."可知,欧文斯认为每个人都有潜在的经商才能。 (5) 细节理解题。由最后一段"To them I'm just a normal teenager and it doesn't change anything between us."可知,对于同龄的小伙伴来说,欧文斯只是一个普通的学生。
答案:1.D;2.B;3.D;4.A;5.C;
解析:
(1) 细节理解题。由第一段"But hard-working Owens can stop for at least a moment's celebration after making his first £1 million at the age of 16."以及"donates 10 percent of the money to charities."可知,欧文斯不仅在事业上获得了成功,而且还热心公益事业。 (2) 细节理解题。由第二段"Branchr works as a platform for website owners to sell advertising."可知,Branchr提供开展广告业务的平台。 (3) 细节理解题。由第三段"…he was inspired to go into business after observing the huge success achieved by Apple's chief executive officers(首席执行官)Steve Jobs."可知,欧文斯受到苹果公司首席执行官史蒂夫乔布斯事业成功的启发,产生了经商的念头。 (4) 细节理解题。由第四段"I think everyone has business sense in them and they just need to gain experience and be determined to make it."可知,欧文斯认为每个人都有潜在的经商才能。 (5) 细节理解题。由最后一段"To them I'm just a normal teenager and it doesn't change anything between us."可知,对于同龄的小伙伴来说,欧文斯只是一个普通的学生。