早教吧作业答案频道 -->英语-->
EveryWednesday,IgotoCantataAdultLifeServices,alocalretirementcommunityinBrookfield,Illinois,US,withmyclassmatestodocommunityservice.Ourvisitslastaboutanhour,andwebring25-30studentseverytime.Weplayboardg
题目详情
Every Wednesday,I go to Cantata Adult Life Services,a local retirement community in Brookfield,Illinois,US,with my classmates to do community service.
Our visits last about an hour,and we bring 25-30 students every time.We play board games and cards with the elderly while we're there.
You can watch all the movies and TV shows you want about"life back then",but nothing compares to talking to the people who were actually there.Just hearing their stories has touched me in a way I never thought possible.
Whether it was talking to 98-year-old"Hurricane Hilda"about her glory days as a roller skater or chatting with Lou about the times she danced with a famous actor,I was completely mesmerized by every single memory the elderly wanted to share with me.Even those who don't have amazing memories make the experience fulfilling(充实的).I remember visiting Mrs Robinson.She couldn't recall much about her past,but she told me she'd never forget how kind I was just to listen to her.It made me realize that it's the little things that make life worth living.
If there's one thing I've realized in my three years of visiting Cantata,it's that presence--just being there-means more than anything to many of them.And despite how busy our lives are,there's always time to make someone's day.
21.Why does the author go to Cantata Adult Life Services regularly?___
A.To play board games.
B.To visit the elderly.
C.To watch movies.
D.To share stories.
22.The underlined word"mesmerized"in Paragraph 4 is closest in meaning to"___".
A.confused
B.annoyed
C.encouraged
D.attracted
23.What may be the most important to the elderly according to the author?___
A.Staying with them.
B.The special old days.
C.Showing patience.
D.Amazing experiences.
Our visits last about an hour,and we bring 25-30 students every time.We play board games and cards with the elderly while we're there.
You can watch all the movies and TV shows you want about"life back then",but nothing compares to talking to the people who were actually there.Just hearing their stories has touched me in a way I never thought possible.
Whether it was talking to 98-year-old"Hurricane Hilda"about her glory days as a roller skater or chatting with Lou about the times she danced with a famous actor,I was completely mesmerized by every single memory the elderly wanted to share with me.Even those who don't have amazing memories make the experience fulfilling(充实的).I remember visiting Mrs Robinson.She couldn't recall much about her past,but she told me she'd never forget how kind I was just to listen to her.It made me realize that it's the little things that make life worth living.
If there's one thing I've realized in my three years of visiting Cantata,it's that presence--just being there-means more than anything to many of them.And despite how busy our lives are,there's always time to make someone's day.
21.Why does the author go to Cantata Adult Life Services regularly?___
A.To play board games.
B.To visit the elderly.
C.To watch movies.
D.To share stories.
22.The underlined word"mesmerized"in Paragraph 4 is closest in meaning to"___".
A.confused
B.annoyed
C.encouraged
D.attracted
23.What may be the most important to the elderly according to the author?___
A.Staying with them.
B.The special old days.
C.Showing patience.
D.Amazing experiences.
▼优质解答
答案和解析
21.B.细节理解题.根据第一段Every Wednesday,I go to Cantata Adult Life Services,a local retirement community in Brookfield,Illinois,US,with my classmates to do community service.可知,作者去敬老院的目的是慰问老人,故选B.
22.D.猜测词义题.根据第四段I was completely mesmerized by every single memory the elderly wanted to share with me.Even those who don't have amazing memories make the experience fulfilling(充实的).可知,作者被老人的经历所吸引,故选D.
23.A.细节理解题.根据最后一段 If there's one thing I've realized in my three years of visiting Cantata,it's that presence--just being there-means more than anything to many of them.可知老年人最重要的是陪伴;故选A.
22.D.猜测词义题.根据第四段I was completely mesmerized by every single memory the elderly wanted to share with me.Even those who don't have amazing memories make the experience fulfilling(充实的).可知,作者被老人的经历所吸引,故选D.
23.A.细节理解题.根据最后一段 If there's one thing I've realized in my three years of visiting Cantata,it's that presence--just being there-means more than anything to many of them.可知老年人最重要的是陪伴;故选A.
看了 EveryWednesday...的网友还看了以下:
物理电学问题,求解答答案(1)Q=q(2)R<r:E=q/(4πεr*r):R>=r:E=qr*r/ 2020-03-31 …
设全集U=R,集合M={y∈R|y=2x,x>0},N={x∈R|2x-x2>0},则M∩N为( 2020-04-06 …
-9.8*m*m*In(1-20*2.9575/(9.8*m))/(2.9575*2.9575*4 2020-04-07 …
实际利率计算公式是i=(1+r/m)^m-1吗?还有插值法也可以计算实际利率还有其他的计算公式吗? 2020-05-21 …
.在反应M+2N=R+2Q中.在反应M+2N=R+2Q中,3.2gM与N恰好完全反应后,生成8.8 2020-05-21 …
为什么万有引力定律是F=mMG/r²,根据F正比于M/r²,F‘正比于m/r²,则F=k1M/r² 2020-05-22 …
f(x)=x^2-x+m(m∈R)且f(log2a)=m,log2f(a)=2,a≠1(1)求m的 2020-06-02 …
下面的方程组能否求解?cos(a+b)=m,cosa=r1/r,cosb=r2/r其中:m、r、s 2020-07-19 …
下列对应关系是从集合M到集合N的一一映射的是()A.M=N=R,f:x→y=-1x,x∈M,y∈N 2020-07-30 …
关于重力加速度与向心力如果忽略地球自转,可以得出黄金替换公式:mg=(G*M*m)/r^2意思就是忽 2021-01-07 …