早教吧作业答案频道 -->英语-->
AnewkindofSportsshoeshavebeenworkedoutintheUKrecently.Theycanworkoutwhethertheirownerhasdoneenoughexercisetoallowtimeinfrontofthetelevision.Theshoes-namedSquareEyes-haveanelectronicsensorandasmallcomputer
题目详情
A new kind of Sports shoes have been worked out in the UK recently.They can work out whether their owner has done enough exercise to allow time in front of the television.
The shoes-named Square Eyes-have an electronic sensor and a small computer chip (芯片) to record how many steps the wearer has taken in a day.A wireless transmitter(无线传导器) passes the information to a receiver connected to a television,and this decides how much evening viewing time the wearer can have,depended on the day's efforts.
The idea was encouraged by a wish to fight against overweight among British teenagers,says Gillian Swan,who developed Square Eyes."We considered the problems and childhood overweight really stood out."She says,"And I wanted to work out that with my idea."
Once a child has used up their daily allowance(许可) got through exercise,the television itself turns off.And further time in front of the TV can only be got through more steps.
Swan thought over how exercise should translate to television time.Health experts suggest that a child take 12,000steps each day and watch no more than two hours of television.So,every 100steps recorded by the Square Eyes shoes means one minute of TV time.
Other similar sports shoes normally keep count of steps by measuring(测量) sudden movement.Swan says people may easily get recording steps through shaking.But her shoes have been built to be harder for lazy teenagers to cheat."It is possible,but it would be a lot of effort,"she says."That was one of my main invention considerations."
54.According to Swan,the purpose of her sport shoes is to___.
A.keep children away from the TV
B.deal with overweight among teenagers
C.keep a record of the steps of the wearer
D.prevent children from being cheated by TV programs
55.Which of the following is TRUE of Square Eyes shoes?___
A.They control a child's daily exercises.
B.They record all the information of the receiver.
C.They control a child's evening TV viewing time.
D.They have caused the problem of watching TV too much.
56.Compared with other similar products,Swan's sports shoes___.
A.make it hard for lazy teenagers to cheat
B.count the wearer's steps through shaking
C.record the sudden movement of the wearer
D.send teenagers'health information to the receiver
57.Which of the following would be the best title for the text?___
A.Smart Shoes Stop Childhood Overweight
B.Smart Shoes Promise More Exercise
C.Smart Shoes Measure Time of Exercise
D.Smart Shoes Decide on Television Time.

The shoes-named Square Eyes-have an electronic sensor and a small computer chip (芯片) to record how many steps the wearer has taken in a day.A wireless transmitter(无线传导器) passes the information to a receiver connected to a television,and this decides how much evening viewing time the wearer can have,depended on the day's efforts.
The idea was encouraged by a wish to fight against overweight among British teenagers,says Gillian Swan,who developed Square Eyes."We considered the problems and childhood overweight really stood out."She says,"And I wanted to work out that with my idea."
Once a child has used up their daily allowance(许可) got through exercise,the television itself turns off.And further time in front of the TV can only be got through more steps.
Swan thought over how exercise should translate to television time.Health experts suggest that a child take 12,000steps each day and watch no more than two hours of television.So,every 100steps recorded by the Square Eyes shoes means one minute of TV time.
Other similar sports shoes normally keep count of steps by measuring(测量) sudden movement.Swan says people may easily get recording steps through shaking.But her shoes have been built to be harder for lazy teenagers to cheat."It is possible,but it would be a lot of effort,"she says."That was one of my main invention considerations."
54.According to Swan,the purpose of her sport shoes is to___.
A.keep children away from the TV
B.deal with overweight among teenagers
C.keep a record of the steps of the wearer
D.prevent children from being cheated by TV programs
55.Which of the following is TRUE of Square Eyes shoes?___
A.They control a child's daily exercises.
B.They record all the information of the receiver.
C.They control a child's evening TV viewing time.
D.They have caused the problem of watching TV too much.
56.Compared with other similar products,Swan's sports shoes___.
A.make it hard for lazy teenagers to cheat
B.count the wearer's steps through shaking
C.record the sudden movement of the wearer
D.send teenagers'health information to the receiver
57.Which of the following would be the best title for the text?___
A.Smart Shoes Stop Childhood Overweight
B.Smart Shoes Promise More Exercise
C.Smart Shoes Measure Time of Exercise
D.Smart Shoes Decide on Television Time.

▼优质解答
答案和解析
54-57:BCAD
54题答案:B 考查细节理解题,根据文中的第三段The idea was encouraged by a wish to fight against overweight among British teenagers可知 是对付青少年超重,故答案是B.
55题答案:C 考查细节理解题,根据文中的第五段Health experts suggest that a child take 12,000 steps each day and watch no more than two hours of television.So,every 100 steps recorded by the Square Eyes shoes means one minute of TV time.健康专家建议,孩子每天要走12000步,看不超过两个小时的电视,意味着每100步看一分钟的电视时间.可知他们控制孩子晚上看电视的时间,故答案是C.
56题答案:A 考查细节理解题,根据文中的最后一段But her shoes have been built to be harder for lazy teenagers to cheat.可知但是她的鞋子是为懒惰的青少年作弊而设计的,故答案是A.
57题答案:D 考查主旨题,根据文中的文章大意:主要介绍了一款带智能芯片的鞋,可以监督人们多运动,少看电视可知智能鞋控制看电视的时间,故答案是D.
54题答案:B 考查细节理解题,根据文中的第三段The idea was encouraged by a wish to fight against overweight among British teenagers可知 是对付青少年超重,故答案是B.
55题答案:C 考查细节理解题,根据文中的第五段Health experts suggest that a child take 12,000 steps each day and watch no more than two hours of television.So,every 100 steps recorded by the Square Eyes shoes means one minute of TV time.健康专家建议,孩子每天要走12000步,看不超过两个小时的电视,意味着每100步看一分钟的电视时间.可知他们控制孩子晚上看电视的时间,故答案是C.
56题答案:A 考查细节理解题,根据文中的最后一段But her shoes have been built to be harder for lazy teenagers to cheat.可知但是她的鞋子是为懒惰的青少年作弊而设计的,故答案是A.
57题答案:D 考查主旨题,根据文中的文章大意:主要介绍了一款带智能芯片的鞋,可以监督人们多运动,少看电视可知智能鞋控制看电视的时间,故答案是D.
看了 AnewkindofSpor...的网友还看了以下:
下列函数的功能是实现带头结点单链表按升值排序(填写空白处)voidsort(slink*11){s 2020-05-17 …
[20分][高一不等式]已知a,b,m,n∈R+,设p=Sqrt(ab)+Sqrt(cd),q=S 2020-05-23 …
下列对应法则f中,构成从集合P到S的映射的是()A.P=R,S=(-∞,0),x∈P,y∈S,f: 2020-06-23 …
t设a,b,c分别是△ABC中∠A,∠B,∠C的对边,面积为S,P=1/2(a+b+c),则内切圆 2020-07-19 …
复利公式如何推出?c=利息p=本金s=本息额n=期限r=利率单利c=p*r*ns=c+p复利s=p 2020-07-23 …
不定冠词a/an的请教教材上说不定冠词a/an,a用于辅音之前,an用于元音之前,英语26个英文字母 2020-11-10 …
离散数学求帮助用推理规则证明下列各式P→(Q→R),S→P,Q=>S→R 2020-11-21 …
用推理规则证明P→R.S∨P,-S=>R 2020-11-21 …
弧形和扇形面积求n,R,S各种的推导公式S扇=nπR²/360 2020-12-25 …
英文字母前用a还是用an的问题,请帮忙解答,谢谢·!这是我从网上看到的:在26个英文字母中,a,e, 2021-01-26 …