早教吧作业答案频道 -->英语-->
Wikipedia:TheOnlineKnow-It-AllIfyouwanttofindoutapieceofinformationaboutanything,thebestplacetosearchforitisWikipedia.Thename"Wikipedia"isfromtheHawaiianwordwiki,meaning"quick".Thisonlineenc
题目详情
Wikipedia:The Online Know-It-All
If you want to find out a piece of information about anything,the best place to search for it is Wikipedia.The name"Wikipedia"is from the Hawaiian word wiki,meaning"quick".This online encyclopedia (百科全书) is written by thousands of people around the world.Anyone with Internet access can write,add or make changes to Wikipedia articles if he or she finds it incorrect or not well written.In this way,people who know a lot about a certain subject can write about it even if they are not university professors.But contributions cannot damage Wikipedia because many experienced editors are watching pages and techies (技术专家) can write editing programs to keep track of or correct bad edits.Where there are disagreements on how to present facts,editors work together to arrive at an article that fairly represents current expert opinion on the subject.
Wikipedia is quite different from paper-based reference sources in important ways.Unlike printed encyclopedias,it is continually created and updated,with articles on historic events appearing within minutes,rather than months or years.
What's more,Wikipedia includes articles written in about 285 languages.This fact makes it one of the few websites on the Internet that are truly international.It was started in 2001 by Larry Sanger and Jimmy Wales,as a free online English-language encyclopedia project.Since its creation,it has grown rapidly into one of the largest reference websites,attracting nearly 500 million unique visitors monthly.There are more than 77,000 active contributors working on more than 22,000,000 articles in different languages.As of today,there are 4,396,866 articles in English.
So,if you are looking for some information,why not try Wikipedia?It's free,multilingual,and informative.
13.According to the passage,what is Wikipedia?___
A.A free website encyclopedia.
B.A computer game.
C.A free encyclopedia in book form.
D.An online university.
14.From the passage we know that___
A.Wikipedia only charges users a small fee
B.Wikipedia catches a wide audience
C.incorrect editions might do great harm to Wikipedia
D.it will take long to update the information on Wikipedia
15.Where can we probably read the passage?___
A.In a story book.
B.In a research report.
C.In a science magazine.
D.In a travel brochure.
If you want to find out a piece of information about anything,the best place to search for it is Wikipedia.The name"Wikipedia"is from the Hawaiian word wiki,meaning"quick".This online encyclopedia (百科全书) is written by thousands of people around the world.Anyone with Internet access can write,add or make changes to Wikipedia articles if he or she finds it incorrect or not well written.In this way,people who know a lot about a certain subject can write about it even if they are not university professors.But contributions cannot damage Wikipedia because many experienced editors are watching pages and techies (技术专家) can write editing programs to keep track of or correct bad edits.Where there are disagreements on how to present facts,editors work together to arrive at an article that fairly represents current expert opinion on the subject.
Wikipedia is quite different from paper-based reference sources in important ways.Unlike printed encyclopedias,it is continually created and updated,with articles on historic events appearing within minutes,rather than months or years.
What's more,Wikipedia includes articles written in about 285 languages.This fact makes it one of the few websites on the Internet that are truly international.It was started in 2001 by Larry Sanger and Jimmy Wales,as a free online English-language encyclopedia project.Since its creation,it has grown rapidly into one of the largest reference websites,attracting nearly 500 million unique visitors monthly.There are more than 77,000 active contributors working on more than 22,000,000 articles in different languages.As of today,there are 4,396,866 articles in English.
So,if you are looking for some information,why not try Wikipedia?It's free,multilingual,and informative.
13.According to the passage,what is Wikipedia?___
A.A free website encyclopedia.
B.A computer game.
C.A free encyclopedia in book form.
D.An online university.
14.From the passage we know that___
A.Wikipedia only charges users a small fee
B.Wikipedia catches a wide audience
C.incorrect editions might do great harm to Wikipedia
D.it will take long to update the information on Wikipedia
15.Where can we probably read the passage?___
A.In a story book.
B.In a research report.
C.In a science magazine.
D.In a travel brochure.
▼优质解答
答案和解析
13.A 细节理解题.文章的第一段This online encyclopedia(百科全书) is written by thousands of people around the world及文章最后一句It's free,multilingual,and informative.可知Wikipedia是一个免费的百科全书网站,故选A.
14.B 细节理解题.根据文章倒数第二段Since its creation,it has grown rapidly into one of the largest reference websites,attracting nearly 500 million unique visitors monthly.There are more than 77,000 active contributors working on more than 22,000,000 articles in different languages.可知维基百科吸引了很多观众,故选B.
15.C 推理判断题.本文主要介绍了维基百科的主要内容及相关的各种问题.故这类文章可能出自于科学杂志.故选C.
14.B 细节理解题.根据文章倒数第二段Since its creation,it has grown rapidly into one of the largest reference websites,attracting nearly 500 million unique visitors monthly.There are more than 77,000 active contributors working on more than 22,000,000 articles in different languages.可知维基百科吸引了很多观众,故选B.
15.C 推理判断题.本文主要介绍了维基百科的主要内容及相关的各种问题.故这类文章可能出自于科学杂志.故选C.
看了 Wikipedia:TheO...的网友还看了以下:
已知a+b+c=H a+b+e=J a+d+e=K b+c+d=M c+d+e=N 求a=?b=? 2020-05-16 …
A.A—B—C—H—I—K;A—B—C—H—J—K;A—B—C—D—E—F—GB.A—B—C—H—I 2020-05-26 …
A.根据释义,拼写单词.1.costingalotofmoneyx,p,s,i,e,e,e,n,v 2020-06-10 …
已知A、B、C、D、E、F、G、H、L、K分别代表0至9中的不同数字,且有下列4个等式成立;D-E 2020-06-12 …
德布罗意波长公式求教注:v频率E=hνv=c/λ所以E=hc/λh/λ=E/cp=hν/cc=vλ 2020-06-22 …
一个9位数abcdefghi满足:1.a+b+...+h+i=cd2.a(b+d-c)=243.( 2020-07-19 …
三元一次方程组a*x+b*y+c*z+d=0,e*x+f*y+g*z+h=0,i*x+j*y+k* 2020-08-03 …
该地质演化过程的正确排序是()A.d-e-g-f-b-a-h-cB.d-g-e-a-c-h-b-fC 2020-11-04 …
一个9位数abcdefghi满足:1.a+b+...+h+i=cd2.a(b+d-c)=243.(e 2020-11-19 …
A+B+C=84,D+E+F=111,H+I+J=138,A+D+H=124,B+E+I=148,C 2020-12-14 …