早教吧作业答案频道 -->英语-->
Ayoungmanoncewentintotownandboughthimselfapairoftrousers.Whenhegothome,hewentupstairstohisbedroomandputthemon.Hefoundthattheywereabouttwoinches(英尺)longer.Hewentdownstairstothekitchen.Hismotherand
题目详情
A young man once went into town and bought himself a pair of trousers. When he got home, he went upstairs to his bedroom and put them on. He found that they were about two inches (英尺) longer. He went downstairs to the kitchen. His mother and two sisters were washing up the tea-things there. “The new trousers are too long,” he said. “They need shortening(缩短)by about two inches. Could one of you do it for me, please?” His mother and sisters were busy and none of them said anything. But when his mother finished washing up, she went quietly upstairs to her son’s bedroom and shortened the trousers by two inches. She came downstairs without saying anything to her daughters. Later on, after supper, the elder sister remembered her brother’ s trousers. She was a kind girl,so she went quietly upstairs withoutsaying anything to anyone, and shortened the trousers by two inches. The younger sister went to the cinema, but when she came home she,too, remembered her brothers trousers. So she ran upstairs and did as her mother and sister had done. You can imagine(想象)the look on the young man’s face when he put the trousers on the next morning. . 小题1:What were the young man’s new trousers like at first?
He found that the trousers were ______ inches too short for him.
|
▼优质解答
答案和解析
小题1:A 小题2:A 小题3:A 小题4:B 小题5:C |
小题1:细节理解题,由文中语句“He found that they were about two inches (英尺) longer. ”理解可知。 小题2:细节理解题,由文中语句“His mother and sisters were busy and none of them said anything.”理解可知。 小题3:细节理解题,由文中语句“after supper, the elder sister remembered her brother’ s trousers. She was a kind girl,so she went quietly upstairs withoutsaying anything to anyone, and shortened the trousers by two inches.”理解可知。 小题4:句意理解题,纵观全文理解可知。3*2=6 小题5:理解推测题,纵观全文理解可知。 |
看了 Ayoungmanoncew...的网友还看了以下:
171cm55kg穿多少尺?本人身高:171cm体重:55KG不知穿多少尺?尺码:32(2尺5)3 2020-04-13 …
171cm55kg穿多少尺?本人身高:171cm体重:55KG不知穿多少尺?尺码:32(2尺5)3 2020-04-13 …
求英语阅读理解填词Oneday.MrWhitefinishedhisworkveryl.Onhis 2020-05-13 …
3个动词填空啊.英语高手come,1、Whenhegothome,thecoins()(spend 2020-05-13 …
Whenhegothome,hefoundhishouseandsomethingvaluable 2020-05-14 …
Ayoungmanoncewentintotownandboughthimselfapairoft 2020-05-17 …
求作业答案:阅读理解.阅读理解.MrBrownsawasweaterinashopwindow.I 2020-07-23 …
解释下面这篇英语短文.Onedayarichboyboughtamagicmirror(镜子).W 2020-07-26 …
AfterschoolonFriday,NickhadagreattimeplayingatRay 2020-08-03 …
一道初三英语题Whenhegothome,hefoundsomepagesinthebook(mis 2020-10-30 …