早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

仔细阅读下列短文根据题目选出最佳选项.Manyyearsagomilkwassoldonthestreetsoutofmilkcans.Oftenthemilksellerwasafarmer.Hekeptthecows.Eachofthewomenranoutofherho

题目详情

仔细阅读下列短文 根据题目 选出最佳选项. Many years ago milk was sold on the streets out of milk cans. Often the milk seller was a farmer. He kept the cows. Each of the women ran out of her house with a pan. The man took out the milk with a smaller can and poured it into the pans. One day a doctor watched a farmer selling his milk. The farmer put his large milk can on the ground. People stood around the can with their pans to buy the milk. They were waiting to buy the milk. The big can stood open. A little girl holding a dirty doll ran up to the can. She wanted to see what was in the can. She looked in. Suddenly she cried. "My doll! I dropped it into the milk!" Did the farmer throw away the rest of the milk Oh no! He put his hand into the milk and felt around for the doll. Soon he brought it out. But the farmer didn't stop selling the milk. He sold it all. The doctor said to himself "The milk is now as dirty as the doll. It is not safe to drink dirty milk. " The doctor thought about this and he tried to find out a better way for drinking clean milk. After that he thought of bottles for milk. We can say that the doctor helped all of us because we can get clean milk now and keep ourselves healthy.

(1)

Many years ago ________ often sold milk on the street.

A. women

B. doctors

C. farmers

D. little girls

[  ]

(2)

In the past the seller put the milk in the ________ to sell.

A. pan

B. smaller pan

C. bottle

D. can

[  ]

(3)

What did the farmer do with the dirty milk He ________.

A. sold it all

B. didn't sell the rest milk

C. stopped selling the milk

D. let his cow drink the dirty milk

[  ]

(4)

The doctor helped us in the following way except that ________.

A. we can drink clean milk

B. we are healthy

C. the milk is clean

D. we are clean

[  ]

(5)

We can learn from the passage that ________.

A. little girls like to play with dirty dolls

B. women in the country prefer milk to juice

C. inventions may come from daily life

D. doctors are good inventors

[  ]
▼优质解答
答案和解析
答案:1.C ;2.D ;3.A ;4.D ;5.C ;
看了仔细阅读下列短文根据题目选出最...的网友还看了以下: