早教吧作业答案频道 -->英语-->
Thenexttimeyougointoabank,astore,orasupermarket,stopandlisten.Whatdoyouhear?(36)It'ssimilartothemusicyoulistento,butit'snotexactlythesame.That'sbecausethismusicwasespeciallydesignedtorelaxyou
题目详情
The next time you go into a bank,a store,or a supermarket,stop and listen.What do you hear?(36)___It's similar to the music you listen to,but it's not exactly the same.That's because this music was especially designed to relax you,or to give you extra energy.Sometimes you don't even realize the music is playing,but you react to the music anyway.
Quiet background music used to be called"elevator (电梯) music"because we often heard it in elevators.But lately we hear it in more and more places,and it has a new name"Muzak".About one-third of the people in America listen to"Muzak"everyday.The music plays for 15 minutes at a time,with short pauses in between.It is always more lively between ten and eleven in the morning,and between three and four in the afternoon,when people are more tired.(37)___
If you listen to Muzak carefully,you will probably recognize the names of many of the songs.Some musicians or songwriters don't want their songs to be used as Muzak,but others are happy when their songs are chosen.Why?(38)___
Music is often played in public places because it is designed to make people feel less lonely when they are in an airport or a hotel.It has been proven that Muzak does what it is designed to do.Tired office workers suddenly have more energy when they hear the pleasant sound of Muzak in the background.(39)___Supermarket shoppers buy 38 percent more groceries.
(40)___.They say it's boring to hear the same songs all the time.But other people enjoy hearing Muzak in public places.They say it helps them relax and feel calm.One way or another,Muzak affects everyone.Some farmers even say their cows give more milk when they hear Muzak!
A.Some people don't like Muzak.
B.The music gives them extra energy.
C.Music is playing in the background.
D.Factory workers produce 13 percent more.
E.Muzak tends to help people understand music better.
F.They get as much as $4 million a year if their songs are used.
G.Muzak is played in most of the big supermarkets in the world.
Quiet background music used to be called"elevator (电梯) music"because we often heard it in elevators.But lately we hear it in more and more places,and it has a new name"Muzak".About one-third of the people in America listen to"Muzak"everyday.The music plays for 15 minutes at a time,with short pauses in between.It is always more lively between ten and eleven in the morning,and between three and four in the afternoon,when people are more tired.(37)___
If you listen to Muzak carefully,you will probably recognize the names of many of the songs.Some musicians or songwriters don't want their songs to be used as Muzak,but others are happy when their songs are chosen.Why?(38)___
Music is often played in public places because it is designed to make people feel less lonely when they are in an airport or a hotel.It has been proven that Muzak does what it is designed to do.Tired office workers suddenly have more energy when they hear the pleasant sound of Muzak in the background.(39)___Supermarket shoppers buy 38 percent more groceries.
(40)___.They say it's boring to hear the same songs all the time.But other people enjoy hearing Muzak in public places.They say it helps them relax and feel calm.One way or another,Muzak affects everyone.Some farmers even say their cows give more milk when they hear Muzak!
A.Some people don't like Muzak.
B.The music gives them extra energy.
C.Music is playing in the background.
D.Factory workers produce 13 percent more.
E.Muzak tends to help people understand music better.
F.They get as much as $4 million a year if their songs are used.
G.Muzak is played in most of the big supermarkets in the world.
▼优质解答
答案和解析
36.答案:C.根据下一句"It's similar to the music you listen to,but it's not exactly the same"可知,在商店里播放的那些背景音乐与日常音乐很相似,但是能让人轻松.故选C.
37.答案:B.根据本段内容可知,本段讲述的是这些音乐的作用,能让人放松,能给人特别的能量.故选B.
38.答案:F.本句句意为"很多音乐家喜欢他们的音乐会被Muzak所使用,因为他们可以从中挣很多的钱",根据"Some musicians or songwriters don't want their songs to be used as Muzak,but others are happy when their songs are chosen.Why?"可知,一些音乐家或者词曲作者不希望他们的歌曲作为助兴音乐,但其他人很高兴当他们的歌曲被选择,为什么?故F符合语境.故选F.
39.答案:D.本句句意为"工厂工人生产多出13%"本段提及这样的音乐能让那些疲惫的人提高生产效率,购物者多买东西.故D项内容与段落大意相符.故选D.
40.答案:A.根据下一句"They say it's boring"可知,一些人不喜欢这样的音乐.A符合语境,故选A.
37.答案:B.根据本段内容可知,本段讲述的是这些音乐的作用,能让人放松,能给人特别的能量.故选B.
38.答案:F.本句句意为"很多音乐家喜欢他们的音乐会被Muzak所使用,因为他们可以从中挣很多的钱",根据"Some musicians or songwriters don't want their songs to be used as Muzak,but others are happy when their songs are chosen.Why?"可知,一些音乐家或者词曲作者不希望他们的歌曲作为助兴音乐,但其他人很高兴当他们的歌曲被选择,为什么?故F符合语境.故选F.
39.答案:D.本句句意为"工厂工人生产多出13%"本段提及这样的音乐能让那些疲惫的人提高生产效率,购物者多买东西.故D项内容与段落大意相符.故选D.
40.答案:A.根据下一句"They say it's boring"可知,一些人不喜欢这样的音乐.A符合语境,故选A.
看了Thenexttimeyoug...的网友还看了以下:
1.a≠0,b≠0,则a/|a|+b/|b|的不同取值的个数为()A.3B.2C.1D.02.若|x 2020-03-31 …
已知函数f(x)=2∧x-a╱2∧x+1(a>-1)1.当a=2时,证明f(x)不是奇函数2.判断函 2020-03-31 …
设集合A={1,a,b},B={a,a^2,ab}且A=B,求实数A,B的值因为集合需要满足互异性 2020-05-15 …
设a>0,f(x)=e^x/a+a/e^x是R上的偶函数,求a值.∵f(x)=e^x/a+a/e^ 2020-05-17 …
已知函数f(x)=(a²-a+1)x^a+1为幂函数,且为奇函数<过程>(1)求a的值;(2)求函 2020-06-11 …
设f(x)=|x(1-x)|,则()A.x=0是f(x)的极值点,但(0,0)不是曲线y=f(x) 2020-06-30 …
下列各选项中的M与P表示同一个集合的是()A.M={x∈R|x2+0.01=0},P={x|x2=0 2020-10-31 …
若(x-2)(x+a)=x^(2)+bx-6,则()A.a=3,b=-5B.a=3,b=1C.a=- 2020-11-03 …
已知函数f(x)=e^x—x—1.(I)若函数g(x)=—e^x+x+a+1,x属于[—1,ln已知 2020-12-08 …
递回关系式的运算公式(数列)以下是推导一个公式"a=a+r(1-p^n)/(1-p)"的过程a=p* 2021-01-13 …